Obscure 2 - a horror folytatódik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WAZZZZEEEEEG!! ennek a játéknak a folytatását már iszonyatosan hiányoltam ez egy istencsászár Game!!😊<#vigyor2>#vigyor2><#gun>#gun><#violent>#violent><#vigyor3>#vigyor3>
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Jó játék volt az elsõ rész, remélem a második is az lesz.
Még emlékszem hogy a végén, ha mindenki túlélte a csapatodban volt ott egy doboz , amit az egyik csávó kinyitott, és így lett vége.
Még emlékszem hogy a végén, ha mindenki túlélte a csapatodban volt ott egy doboz , amit az egyik csávó kinyitott, és így lett vége.
Ha valaki nekiállna filmre és játékra vinni Lovecraft-ot, na AZ lenne az igazi 😊
Dark Corners nagyon fasza játék volt😊
A Dagon címû filmrõl már ennyire nem voltam remek véleménnyel, de az meg tipikusan ízlések-pofonok film.
Esetleg egy Zork Nemesis/Timelapse stílusú grafikus kalandjáték-sorozatban neki lehetne esni Szepes Mária Vörös Oroszlánjának, vagy Ivan Jefremov-tól A Borotva Éle címû remeknek.
Dark Corners nagyon fasza játék volt😊
A Dagon címû filmrõl már ennyire nem voltam remek véleménnyel, de az meg tipikusan ízlések-pofonok film.
Esetleg egy Zork Nemesis/Timelapse stílusú grafikus kalandjáték-sorozatban neki lehetne esni Szepes Mária Vörös Oroszlánjának, vagy Ivan Jefremov-tól A Borotva Éle címû remeknek.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ha valaki lenne bátor és megcsinálná az Amerikai Pscyho-t gamén... Note by note.
Na AZ horror.
Na AZ horror.
Így van! Én paráztam tõle rendesen egy-két helyen 😊