Keepon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hixer
hát egyenlõre asszem 1 van belõle a fejlesztõknél és gyerekeknek készül, olyan játék ami felveszi velük a kontaktust, valszeg nagyon drága lesz ha lesz, mivel mindkét szeme CCD chip-es kamera, és ha valaki ottvan odafordul szemkontaktust csinál, és oda táncol, illetve ki tud fejezni az készítõk szerintegy-két érzelmi rakciót is, asszem örömet meg még vmit. az orra meg egy mikrofon a zenének.

Angol link

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

ColdFire
2. percben kegyetlen 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
remélem, bár én még külföldi oldalon se láttam, olyan bonyolult a szerkezet, mint amilyen aranyos a csibe vagy mi 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

csgery
Tök cuki ez a kis gép😊 Vajon szerény kis hazánkban kapható lesz-e...
ColdFire
jáááj 😄DD

sweech
laza 😊

Szeressük a zacskós tejet

ColdFire

ColdFire
most olvastam ha közelebb megyünk hozzá, felveszi velünk a szemkontaktust 😊

Picar77
Jó pofa 😄

()() (^^)

NEOreg3
biztos drága, pedig jöhetne egy gépház tetejére😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ColdFire
Nagyon aranyos kis táncoló robot, bõvebben itt olvashattok róla

VIDEO