52
  • valaé valaé ná
    Habár az elkövetés módja erősen hajaz a videójátékokéra, az a tény, hogy ez a dilinyós aki pszichiátriai kezelés alatt állt, minden további nélkül vehetett két 9mm-es automata fegyvert, el kéne hogy gondolkoztassa a t. szenátust.
    Lehet, hogy akkor csak magát ölte volna meg a gyerek, nem 30 embert.
  • k9duli
    Egyébként csak annyit még, hogy kicsit veszélyes körbejárni ezt az öldöklős témát.
    Értem én hogy kiváncsiak vagyunk rá hogy mi vezényelte a srácot erre tettre.
    De aki hasonlóban gondolkozik, azt megindíthatja az, hogy nézmá hogy felfigyeltek a srácra! "hős lett" "sztár".
  • k9duli
    Tíltsuk be a kosárlabdát.Egy erőszakos sport!
  • k9duli
    B*zmeg lehet hogy még nem is játszott videójátékokkal! Ugytom csak kosarazott egyedűl.
  • Thakl
    Hát igen valóban a számítógépes játékok tehetők felelőssé a vérengzés miatt nem pedig az, hogy amerikában mindenki könnyedén szerezhet fegyvert. Aki a számítógépes játékokat teszi felelőssé az belegondolt ebbe?
  • Carbine
    Aha... már megint... a játék hülyití meg a gyereket??? Az a felelős a gyilkosságokét??? Netán a ravaszt is meghúzta??? Ennyi erővel felelős a boltos is, aki eladta a fegyvereket. Továbbá az amerikai kormányzat élén az elnőkkel, amiért nem tiltják be a szabad fegyver viselést!!!
    De legfőbb felelősnek a Kínai Császárságot tartom, amiért feltalálta a lőport, pedig tudnia kellett volna az embereknek, hogy embert lehet vele őlni.
  • szilagyiv
    Persze a videójátékok a hibásak... nem a fegyvergyártók
    Bár érdekes, hogy DVD-vel nem szoktak ölni, meg internettel sem.
    Szerintem fegyverrel szoktak ölni és azt meg nem a szoftverkiadók gyártják.

Ki a felelős?
    Ez a kedvenc kérdése a buta médiának, ami vezeti a buta embereket.
    Ez a rohadt világ a felelős mindezekért! A képmutató, kapzsi, idegbeteg, bunkó, agyatlan társadalom!
    Majd a média megmondja, ki a felelős, még ezt sem kell saját magától kigondolnia az embereknek. Nehogy már gondolkozzanak egy kicsit, mert még rájönnének arra, hogy mennyire szánalmasan élnek...

Miért pont mindig a játékprogramok a felelősek?
    Talán a média nem felelős azért, hogy csak az iszonyatot kommentálja? Talán a háborúskodás nem felelős ezért? A filmek nem felelősek? A fegyvergyártók nem felelősek? ...vagy aki csak késeket és ollókat gyárt? A vérre menő piacgazdaság nem felelős?
    Lehetne még sorolni.

Ha egy kicsit gondolkodnának az emberek, talán rájönnének, hogy az az élet amit élnek és ahogyan élik az a felelős mindezekért.

De az emberek nem gondolkodnak, csak nézik a villogó képernyőt, butítják magukat a butítószerekkel hagyják magukat és az életüket sodortatni a tömeggel.
    Ez nagyon szép. De akkor minek keresnek felelőst!?!?
  • haxoror
    A majmot ki lehet emelni a dzsungelből de a dzsungelt a majomból már nem...
  • bvalek2
    Figyelj, de haver figyelj, mi már lehagytuk a nyugatot, de le ám. Magyarországon már be van tiltva a mezőgazdaság, nem tudtad?
  • Picizöldfül
    ..And the story will be continued....
  • Balage74
    Azok az emberek akik a videojátékokat teszik felelőssé ezekért a dolgokért, azok tényleg ne játszanak, mert szerintem ők meg is tennék hogy uzit ragadnak. Személy szerint én elég sokat játszok lövöldözős játékot, de nem hiszem hogy valakinek félnie kéne tőlem.... Személyisége válogatja. Lehet, ha ezeket az embereket kiküldené valaki a rétre kaszálni, akkor utána kaszával követnék el a gyilkosságokat? Szerintem tiltsuk be a mezőgazdaságot is:D
  • bvalek2
    Kedves cikkíró, majd mi kommentálunk, lesz dolga az adminnak törölgetni a nyomdafestéket nem tűrő hozzászólásokat