19
  • Antiga
    Még jó,hogy apa a Vista-t megkapta imgyen 2 példányban, mert könyvet ír ról :D
    Így én is hasznot húzok belőle, bár (ne röhögj ki) a Halo 1-et se játszottam ki (még)....de teganap nyúltam le a CD-t a bátyámtól...:P
  • Indigo
    Ja, valszeg átírták, de a képek nálam a Quake III látványvilágát idézik, kissé feltupírozva persze... De hogy dx9-el sokkal szebb játékokat láttunk már, az is fix. Meg az is, hogy ehhez a "foschtalichkához" meg nem kell dx10...

Viszont látom te is nagyon kened-vágod ezt a halo2 témát, tőled is szivesen várom az egyéb okokat, amik miatt a játék kizárólag Vista alatt fog elindulni (a marketing tényezőn kívül persze :D ).
  • BiroAndras
    "de ember nem lesz ezen a planétán aki, emiatt a foschtalichka miatt Vistát venne az 100."

Hát ez bizony nagy tévedés. Nagy rajongótábora van a Halo-nak, úgyhogy aki teheti már csak emiatt is átáll Vistára. Konzolt is szokás venni egy darab játék kedvéért, pedig az sokkal nagyobb kiadás.
  • BiroAndras
    Azért nem csak egyszerű átirat. Az akkori grafikával ma már nem lehetne eladni. Valszeg átírták DX10-re a grafikát (persze nyílván nem használják még ki).

Top ten improvements in halo 2
  • Atees1987
    május 18. pont a születésnapom :)
  • Sanyix
    hát ja, inkább az a lényeg, hogy amire fejlesztették az dx 8.0 :)
  • Tinman #13
    Nincs erről sokat beszélni... szánalom, úgy ahogy van.
    Ezzel a küllemmel, már 3 éve lazán kint lehetett volna, de ember nem lesz ezen a planétán aki, emiatt a foschtalichka miatt Vistát venne az 100.
  • Indigo
    Eleve, a Halo 2 csak egy átirat konzolról, mikor fejlesztették, még sehol nem volt dx10...
  • Seth
    Egyetértek. Semmiféle dx10 nem kell ehhez a game-hez.Pusztán üzleti lépés az egész.
  • Indigo
    "Talán mert kihagyták az optimalizálási folyamatból!?"

Ezt nem értem. Mi köze az optimalizálatlanságnak az oprendszerhez?

"Amúgy honnan tudjam, nem én írom át ezt a programot, csak azt mondtam, hogy lehetnek más okai is."

Szerintem meg nincsenek más okai, mint a Vista eladásainak fellendítése...
  • Carbine
    Talán mert kihagyták az optimalizálási folyamatból!?
    Amúgy honnan tudjam, nem én írom át ezt a programot, csak azt mondtam, hogy lehetnek más okai is.
  • Indigo
    Akkor mesélj, milyen okok miatt futhat még a játék kizárólag Vista alatt!?
  • Carbine
    Ezen az oldalon, jóval több információ, és kép fellelhető a programról. Javaslom mindenkinek, akinek a VISTA-ja van, és jáccani is akakr majd, EZZEL.
    HALO 2 for VISTA
  • Carbine
    Nem feltétlenül a DX miatt kell hozzá a VISTA, ennek több oka is lehet. A Vista nem csak a directx-ből áll.
    Amúgy van már minimum rendszerkövetelmény:
    - Processor: 2 Ghz Pentium 4 class processor (or x64)
    - RAM: 1 GB
    - Hard Drive: 7 GB
    - Video Card: DX9 graphics card: WDDM driver, PS 2.0/32BPP, At least nVidia
    - 6000 or ATI x700 or above
    - Online Multi-player: Internet connection for Games for Windows – LIVE
    - Drive: DVD-ROM drive

Hát a képeket elnézve jogossan kaphatja fel a fejét mindenki, hogy itt vmi nem stimmel... De a játékot nem csináljuk, nekünk csak megvennünk kell, és örülni, mint majom a farkának.
  • Indigo
    Lóf@szt a seggébe az M$-nek, bukjanak be vele!
    (Mert még ha nézne ki valahogy a játék, akkor azt mondom, hogy indokolt a dx10...)
  • retek683
    ez igaz!! Marketing fogás!!!! ennnyi
    xbox360-ra megjelent ez az új?
  • neoG
    Biztos azért jön csak Vista-ra, hogy még páran átáljanak az új "csodára",
    mert a képek alapján dx10ből max 6ot ha használ
  • Seth
    Biztos élvezetes, de legalább nem szép ^^
  • Librarian
    Faszság! Csak Vista-ra? Dögöljenek meg... Szóval ezzel sem játszom egy darabig itthon! :SSS