26
Magyarország nyári bobpályái.
-
#26 A visegrádi is. -
#25 A Sástói igen! :) -
#24 Télen is működnek ezek a bobpályák? -
#23 Sziasztok. Én nem rég voltam a Mátrában Sástón az Adrenalin parkban és ott van bob nagyon jó!! azt még hozzá füzöm h az osztályom ugy rohant a pénztárhoz mint egy 5 éves gyerek -
#22 visegrádin ültem nem olyan rég, zsír volt, persze fék nélkül 2en :->, mondjuk 1x a pálya végén borultunk is, mert egyensúlyunk felett elvesztettük az uralmunkat :D
egyedül is jó, meg parázva-fékezve is :)) csak az a hirtelen szintcsökkenés ne lenne benne 1 helyen, teljesen tönkrever mindent, h... :P -
#21 Igazad van mind kető 700m felvonot leszámitva. -
#20 Ez még jobb link:) -
#19 Hát, nem tom. Hol mentél? Lehet a bobok is számitanak. Én máma majdnem kiestem vazze -
Cat 02 #18 LINK :) -
#17 :O én meg ingyen megyek mindíg ha akarok:P de mivel nem akarok mert tiszta gagyiság azért nem is megyek:O -
#16 Budaörsön is van egy, az sem rossz -
mod #15 Nyugi, több technikát is kipróbáltam már fékezés nélkül, de sajnos nem tudtam elérni a kellő gyorsaságot...
(Pár éve volt...) -
zoolee #14 Én pár éve mindíg mentem visegrádra, de 3 éve már nem, mert mindíg nagymuterral mentünk meglátogatni valakit, mi meg kértünk zsét (mi mást csináltunk volna) és elmentünk...:))) -
Borg #13 Mondjuk a visegrádin marha régen ültem, de a soproninál tuti hogy hosszabb volt...
Szerk: a visegrádi is 700m meg a soproni is. -
#12 füzfőn van, egész nyárra volt bérletem ingyen:O :P -
#11 És hogy jön ide az autó?-.-
Én Sopreonban is meg Visegrádon is voltam, nekem a Visegrádi jobban teccett meg ott 2 is van nem csak 1. Nekem nem volt bajom a sebességgel nem lassítottam akkor se amikor ki volt írva és úgy nagyon jó volt=D -
#10 autóval meg mész 200km/h-val -.- -
#9 A sopronival én is mentem egy pár kört és tényleg marhajó. Kár hogy itt Pécs környékén nincs egy sem.. -
#8 Áhh, nem ha nem fékezel egyetsem be lehet gyorsulni 30km/h-ra sztem. -
mod #7 Jó, csak nagyon lassúak, ez az egy baj. -
#6 Én nem, de havarom volt aszondta rövid. A soproni nagyon klasz 700m felvonoval pedig 1km. a Visegrádi az csak 500m ha jól tom. A sopronin vannak egy hid is amin átmegy az út, de vanak gyalogoshidak is. Máma kicsit úgyráltunk meg sétáltunk egy pályán ha meg jött valaki elugrotunk az útsó másodpercbe:) -
#5 A Visegrádi nagyon frankó:) már voltam, de csak keveset emléxek rá:(
-
#4 bár én szerettem volna menni...
tudtommal miskolcon is akarnak építeni, majd azt kipróbálom. -
#3 mi osztálykiránduláson akartunk menni, de a másnaposság miatt nem mentünk, csak a parkolóig -
#2 Mátraházán és fűzfőn is van még -
#1 Hello!
Én Sopronban lakom és itt van egy nyári bob pálya. Visegrádon is van téli-nyári. Én ezekről tudok, aki tud többet az írja meg. Szerintem jó bobozni, szoktam menni elég sürün. Ma is éppen voltunk tornaórán, jó volt.
Jöhetnek történetek, tapasztalatok, infók.
Jó csevegést!