17
-
Kobaljov #17 igen, a mai része a Hősöknek pl. már némileg érdekesebbnek tűnt, az Eurekát pedig én is szeretem, a maga stílusában, de azért nem "igazy" komoly sci-fi -
#16 OFF:
Szerintem a Hősök eddig nem akart túl nagy sztorit elmondani, remélhetőleg a következő részekben változtatnak ezen. Nagyon jó a feelingje, de azért valami jó történet is kellene már bele.
Az Eureka meg pont azért jó, mert lightos. Leül az ember elé, az agyát kirakja a polcra és jókat szórakozik. Van benne humor! Fontos. Könnyed esti kikapcsolódás.
A 4400 számomra sem jön be. Túl sok a fúrkálás, a színészi munka elég alacsonyszintű ahhoz képest, hogy komoly történetre rendezkedtek be...
ON -
Kobaljov #15 A BSG még csak-csak elmegy, bár abban is sok a politika meg az intrika, de a 4400 (Hősök) meg az Eureka elég "lightos" sci-fik, sokszor kicsit szappanoperásak, családregényesek és annyira hangulatot sem sikerül mindig összehozni bennük (Eureka pl. inkább vígjáték sokszor). A Csillagkapu valóban fáradt már sokszor a vége felé, bár korábban is volt pár felejthető rész. -
winnie #14 "Nézettségről: Tudtommal a legnézettebb scifi sorozat a világon."
me, hiszem, hogy van ilyen statisztika. de bármelyik nem kábeles scifi nézettebb a csillagkapunál. -
bunny #13 Ja és mellesleg a 8. végén kellett volna abbahagyni, az úgy szép kerek volt. Utána már elég katyvasz volt az egész.
Nézettségről: Tudtommal a legnézettebb scifi sorozat a világon. -
bunny #12 miről beszélnek ezek, vége a 10. évadnak is, lement minden rész. -
JTBM #11 A BSG teljesen egyedi műfaj, nézhető. De azért nem ST v. SG.
A 4400 nekem nem jön be - a képregények világa, kb. olyan, mint a Heroes.
Az Eureka-t még nem néztem meg, lehet, hogy megnézek pár epizódot. Mindenesetre a története megint nem ST v. SG. -
winnie #10 "A probléma szerintem ott van, hogy a Star Trek és a Star Gate után nincsen új, jó Sci-Fi sorozat."
a BSG-t és a 4400-at elég sokan szeretik, de ott az eureka is. egyik sem nyerő? -
quantum #9 Reszben igazad van, viszont nekem csak a 9. szezon volt unalmas, a 10.ik eleg porgos volt...az viszont teny, hogy nem volt olyan erdekes mint az Atlantis vagy a regi szezonok... -
JTBM #8 Nekem nagyon hiányzik, de az eredeti Stargate SG1-t már nem lehetett folytatni, minden bőrt lehúztak róla, az utolsó 2 sorozat szerintem már nem volt jó.
A Stargate Atlantis-ban még van fantázia és szerintem még hosszú ideig nézhetjük a folytatásokat.
A probléma szerintem ott van, hogy a Star Trek és a Star Gate után nincsen új, jó Sci-Fi sorozat.
Nem baj, legalább kevesebbet TV-zek. Lassan már semennyit. ;-))) -
Zedas #7 Ja, jó lett volna elolvasni az uccsó bekezdést is. Písz. -
Zedas #6 Ez nekem nem világos. Külföldön már lement a 10. évad teljesen, nekem a leguccsó rész (Stargate.SG1.S10E20) 03.20-án jött le.
Hogy is van ez? -
Kobaljov #5 "kivancsi vagyok a nezettsegi adatokra .. hisz akit erdekelt, mar regen lehuzta es megnezte ..."
Azért szerintem jóval többen vannak (még) akik a tévében nézik mint akik letöltik.. Ha nem volna nézett nem jutott volna el itthon a végéig, vagy nem lett volna Atlantis sem. -
Kobaljov #4 Szerintem sokat nem kell találgatni, hogy mikor adják majd, ki kell számolni, hogy mikor érnek a korábbi részek ismétlésének végére (talán pont ezért sűritették őket nemrég, minden hétköznap délutánra). A Dr. House-nál legalábbis ez volt a taktika.
A másik lehetőség, hogy ha majd kifutni az Atlantis szériából akkor annak a helyén majd.
Egy a lényeg: lesz ;-) -
sokadikgab #3 kivancsi vagyok a nezettsegi adatokra .. hisz akit erdekelt, mar regen lehuzta es megnezte ... -
Cat #2 muszáj volt, a szereplők már közel járnak a végelgyengüléshez. -
ropi21 #1 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lezárás .. aha ...