27
-
#27 Ahhoz képest hogy még visszenézni sem lehet a képeket, csak belső memóriája van és eszméletlenül gagyi a felbontása baromi sokba kerül. A 60.000 ft. körüli árért igazán tehettek volna bele kijelzőt, kártyaolvasót és egy kicsit nagyobb felbontást + videót. Így még az ingatlanosoknak sem fog kelleni. -
babajaga #26 "ezért nagyobb felbontásra semmi szükség nincs"
Annyi eszük lehetne hogy egy épület kinézete a struktúrája a felbontástól döntően függ! -
babajaga #25 "A cég szerint az objektívnek torzításmentes képe van, "
Torzításmentes objektív nem létezik,ez a legelemibb fotósismeretekhez tartozik. -
babajaga #24 A legelemibb fotózási tudást nem vették figyelembe.Hihetetlen hogy egy "gép" a tervezéstől a kivitelezésig teljesen analfabéta módon készüljön.Ott senki nem ért a fotózáshoz? Akkor hogy mertek belefogni? minden gépnek van kisebb nagyobb hibája, ennek nincs olyan apró része ami jónak mondható lenne. A "Szemét díj" aranykeresztjét vasból megitélem neki és a "pofátlanság" díszszalagját adom az ára miatt mert az egy középkategóriás kompakt ára holott ez semilyen fényképezőgép kategóriába nem fér bele, csak a gyerekjátékokéba 4-6 éves korig. -
playman #23 banki értékbecslésekhez nem kell nagyobb felbontás, DE, nagy marha aki ilyet vesz. Mi az hogy utazom 100Km-ert és fogalmam sincs, hogyha hazaérek használhatók e a képek. Valamint már nem sarkalatos, de én a cserélhető elemes, ill, ceruza aksis gépet kedvelem. Ha cserbenhagy, mert mért lenne töltöttség jelzője a fapados féltéglénak, akkor csak kicserélem az elemeket és tolom tovább. De ezt csak eldobni lehet. Szerintem csak a 6. lötéri kutya érdeklődik utánna. -
#22 Ebben az a poén, hogyha én mondjuk egy milliárdos lennék, és a Maldív-szigeteken akarnék házat venni, de nem lenne időm elutazni megnézni, akkor ugye neten választanám ki képekből. Meg is lenne a megfelelő ház, de a 24"-os monitoromon, 1600x1200-ban semmi sem látszik. Megkérem őket, hogy ugyan egy nagyobb felbontásút mutassanak már (már ha egyből el nem fordulok ettől az ócskának tűnő cégtől). De nincsen nekik nagy képük a házról... Hát biztos nem lennék olyan láma, hogy egy ilyen cégnél vásároljak... -
kvp #21 Ha ez nem vicc, akkor a cikkben szereplo gyarto megprobalkozik egy regebben barbi kamera markaneven futo hardvert eladni. A megadott felbontas, a beallitasok es az lcd hianya arra vall, hogy vagy irni-olvasni nem tudo embereknek keszult (ami ingatlanugynokoknel altalanos) vagy megprobaljak a szemetet eladni. A lent belinkent kodak gep ugyanannyiba kerul es tobbet tud a legtobb hobbi gepnel, beleertve a nyagylatoszogu lencset is.
Ez a digitalis gep azoknak az embereknek lehet jo, akik eddig eldobhato gepet hasznaltak es tul bonyolult szamukra egy mobiltelefonos kamera hasznalata. -
huuu #20 Fika! Lesz ilyen gép és lesz olyan hülye is, aki megveszi.
Nem ez az első gagyi termék és ami érdekes, hogy eladható.
Az ingatlanos a kültéri fotózásnál megdöbben.
300 dolcsiért a környezetről, az utcáról nem tud egy fotót prezentálni.
hihi -
WinfIlka #19 Nem lesz ilyen gep sztem... -
babajaga #18 Ez pont nem zsákbamacska mert semmit nem tud.Ezért felesleges felvétel mert nem tudhat semmit. -
babajaga #17 Mit akarsz egy ilyen szeméttől? -
Devla77 #16 Sehol a neten egy deka minta fotó...
Így zsákbamacska. Vagy lemaradtam valamiről? -
babajaga #15 De ilyen ócska gyerekfényképezőgépre minek?Teljesen butító szöveg hogy miért nem kell felbontás sőt hazugság, mert egy épület részleteit... -
angol #14 ezért a pénzért még jól le is szopn@k gondolom, muhhahahhha ezek nem normálisak, na az az ingatlanost is aki csak egy ilyen géppel tudna megjelenni ... háááát -
maxspeed2107 #13 Ráadásul hülyének nézik az ingatlanosokat is. $299 ezért? Még jó hogy lehet majd kapni. Nevetséges. -
#12 "Így ráadásul nem kell a fotók kicsinyítésével sem bajlódni"
a) És ha lenne egy felbontási beállítás, mint a fényképezőgépeken?
b) A következő verziót 1*1 pixelesre lenne érdemes csinálni, mert akkor biztosan nem kell tovább kicsinyíteni a képet.
c) Ez a cikk reklám. Agyondícsérnek egy szart. -
aaaaa #11 Ezt a Tv-Shpos gagyi reklámot ... Azért kicsi a felbontása, hogy ne kelljen lekicsinyíteni. VGA-hoz hatalmas attrakció volt F2,0 -es objektívet gyártani. Valószinűeg az objektív "csodálatos" minősége miatt nem raktak bele nagyobb érzékelőt.
Az SLR elavult, ez mindennél jobb , ez áll a reklámban. Aki meg ezt el is hiszi az egy nagy birka. Azoknak is készült. De a TV-shopok is eladnak millió számra ezer féle kukába való szemetet, miközben azt hazudják hogy mindennél jobb kiváló termékek.
Egyedüli előnye, hogy kicsit nagyobb vaku van rajta (elvileg) , de mivel nem adnak róla semmilyen adatot, lehet hogy semmi extra, csak a nagy fényerejű objektivnek és a valószínűleg nagyobbra vett érzékenységnek köszönhetően világítja be a szobákat... -
#10 Hát az LCD kijelzőnek szerintem is helye lenne rajta, hogy még a helyszínen megtudja, ha vmelyik fotó rosszul sikerült. És sztem a felbontása is lehetne egy kicsit nagyobb, mondjuk 1 megapixel. -
babajaga #9 ???? -
Mberke #8 Most nem azért, de arra aminek készült tökéletes!!!! -
babajaga #7 Esze semmi, nyomd meg jól! -
#6 amerikaiknak csinálták -> egy gomb és más semmi:) -
#5 de ez szar, mer ennek le kell kicsinyíteni a képét... -
#4 Ezt a hulladékot.
Ajnlom inkább ezt a gépet azoknak az ingatlanosoknak, akik 300$-ért tényleg FÉNYKÉPEZŐGÉPET szeretnének venni.
Hoppsz, ennek csak 23mm-es az optikája. Ejnye... -
Cat #2 400 képet ellő, az még egy nagy villára is sok :) -
#1 Szerintem az ára még így is sok. Annyira nem nagy cucc ez a 22mm, hogy 300 dollárt elkérjenek egy amúgy semmit sem tudó gépért. szvsz egy lcd azért kellett volna, hogy ne otthon derüljön ki, hogy hopp! ez a kép mégsem sikerült...