15
  • babajaga
    #15
    "A BenQ T700 nyilvánvalóan nem a fotózáshoz értő, vagy szakavatott felhasználóknak készült"

    A már igaz! Ezzel tökéletesen egyetértek.
  • babajaga
    #14
    Hát nem is veszek még tévedésből se. Marha jól lehet látni mikor össze van fogdosva.
  • Exen
    #13
    Aki nem szereti az érintőképernyőt, az ne vegyen ilyet...
    Pedig az egy irtó jó dolog.
    Egyébként úgy hogy van rajta menü, szépen átlátszó hátteret kap, és nagyon szépen lehet látni, hogy mit állítasz.
  • babajaga
    #12
    Amúgy én egy állat barom megoldásnak tartom az érintőképernyőt mivel nincs kereső ezért baromság összetaperolni. És monitort keresőnek használva hogyan lehet egyszerre a setupot meg a képet is nézni?
  • Exen
    #11
    Kicsit késve írok :)

    Én anno beszereztem egy ilyen masinériát, és bizony azüta is hűséges társam. Elsősorban az baráti társaság fényképezgetéséért vettem, hiszen ezt egy buliban is farzsebbe (tokkal együtt!) bele tudom tennei, de akár az ingzsebembe is. Ez az, ami nagyon bejön benne, hogy kicsi, nem nehéz, épp jó a súlya. Természetesen vannak fizikai határai, rossz fényviszonyoknál képes zajos képeket készíteni, de ha jól használják, azaz kiismeri vele magát az ember, akkor azért ezen is lehet javítani. 1-1 buliban vakuval pedig nagyon szép tiszta képeket tud csinálni, napfényben ezt mondanom sem kell, ott is tökéletes az én számomra, igaz nem vagyok egy nagy fotós. Az érintőkijelző miatt szerettem bele eredetileg is, mert okés, van egy nagy géped, és amikor visszanéznéd, hogy sikerült-e a kép, egyből nagyítgatás, navigálás, hmmm, itt meg tényleg csak megnézem, esetleg picit nagíítok rajta és annyi. Ha mágis valami részlet érdekel, az ujjammal tudok navigálni, ami nagyon jó. Tényleg összesen 5 gomb van rajta (az egyik kétállású) a be/kikapcsolót is beleértve. Az akksijától féltem, de azzal is megelégedtem, nekem simán kibírt 100-120 képet vakuval, amin nagyon meglepődtem, az aksi méretét illetően. Persze ez is tapizás mennyiségétől függ, ez átlag visszanézés esetén volt.
    Egy másik fontos dolog, igaz nem korlátlanul, de elég sok mindent be lehet rajta állítani, márpedig ebben az árkategórában lévő készülékek vagy autómaták fullra, vagy amit lehet állítani az elég kevés volt akkoriban, persze tisztelet a kivételnek.

    Összességében nekem nagyon kis (tényleg kicsi) hűséges kis társam lett. Megérte az akkori pénzét és nem is volt egetrengetően drága. (talán 40-50ezer lehetett)
  • sathinel
    #10
    Ez már más kategória árban is gondolom:D
  • sathinel
    #9
    okok de mondtam hogy Benq nem High End) Csak ár/teljesítmény, tudás szintje meggyőző szokott lenni.
  • babajaga
    #8
    Előfordul hogy marhájának a kártyanyílásba szorul a gépe mert azt akarja használni.
  • babajaga
    #7
    De ez elsősorban fényképezőgép lenne és egy 50%-os kivágásnál kiváncsi lennék hogy milyen 15x20-as nagyítás maradna?
  • sathinel
    #6
    Láttam videót, amin használtak ilyen softwaret, és nagyon meggyőző volt. Tényleg leszedte a kezem remegéséből eredő hibákat. Megdöbbentett hogy ennyire jól megy már manapság ez. Mintha egy álványon lett volna a kamera nem is a kézben.
  • Möci
    #5



    Még szappantartónak sem jó, mert túl vékony!


  • maxspeed2107
    #3
    Mint a cikkben irva vagyon, nem a szakma részére készült, de a képminőségre - elsősorban a zajra - én is kíváncsi vagyok. Az egyre nagyobb megpixel láz ill. az egyre kisebb méretű CCD hozza magával ezen kellemetlen mellékhatásokat is. Egy fényképezőgépet ha vesz a halandó, azért (is) veszi, mert jobb minőségű képeket (videókat?) akar (Ha nem igy lenne akkor elég lenne egy sima kamerás mobil is, sztem) A lencsék azért minőségiek, és mindent tud amit egy ilyen kompakt gépnek illik mostanság:
    T700 Specifications
  • huuu
    #2
    Benq nekem is bejön.
    Sőt valahogy úgy érzem, hogy a benq nagyon komolyan gondolja.
    Ez a kis gép jó példa rá, no és az ára is versenyképes lesz.
    Igazi kis zsebrevaló.
  • sathinel
    #1
    Benq moncsik nagyon bejövősek nekem. Eddig minden amit vettem tökéletes volt. Kíváncsi leszek a többi termékére is. Mármint ár/tudás szintjén. Nem high end.