11
-
#11 Mit fikázzátok Nortont? Nézzétek már meg az Amerikai History X-tet... Bár valoban nem hasonlit Hulk-ra, de hatalmas színész! -
creed13 #10 Nekem tetszett a Hulk, nem értem miért kell lecserélni benne a főszereplőt?Ez tisztára olyan, mint a Batman.Azt hitték, ha cserélgetik a szereplőket, attól jobb lesz a film.Pedig nem így van, egy rossz sztorit egy jó színész nem képes megmenteni. -
beef #9 "Kiköpött Edward Norton"
Inkább Shrek ;) -
HaDes007 #8 nem a filmmel van bajom. ízlések és pofonok. ilyen is kell. csak a főszereplő kiválasztásán sajnálkozom. sztem "méltatlan" egy ilyen szerep EN-hoz. -
winnie #7 szörnyűbb a látatlanban f*ka. nem látta d afilmet, de már hánysz? lol:) -
HaDes007 #6 ez szörnyű. mi jöhet még? EN a barátokköztben? ő lesz Magdianyus titkos szeretője -
Cmdr #5 Ha én színész lennék, és is elvállalnék egy ilyen szerepet! :D -
Loverman #4 de ők még nem írták le a franchise-t... -
#3 Edward Norton aztan egy szemernyit sem hasonlit Bana ra... Meg minek egy "nagy" nevu szineszt tesznek bele, ha mar mas jatssza nem mindegy ha egy senkit raknak bele 1/4 penzert.....??? -
Hesztia #2 Könyörgöm Ed! Ez a legjobb forgatókönyv, amit mostanában kaptál (ezt kétlem) v. ennyire le vagy égve? -
Sance231 #1 Na, ez meglepi a javából. Mondjuk legalább egy jó színészt sikerült szerződtetni a szerepre. Mondjuk ha már folytatás, akkor inkább egy Harcosok Klubja 2 vagy Amerikai História Y :).