51
Nokia 5500 Sport
-
#11 Semmi probléma nm volt még vele?mert nekem az 5300val több bajom volt 4hónap alatt mint a 3100val 2,5 év alatt...
#6:nem azért nyitottam h vegyek-e ilyet, kíváncsi vagyok a véleményetekre, kinek h szuperál,mennyire tetszik stb... -
#10 nem mész innen?? -
darkhell2112 #9 van egy tök jó pénzkeresési lehetőség az interneten. csak annyiból áll hogy sms-eket fogadsz a telefonodra és elolvasod azt. 1 sms 5 forint. bár ez még nem túl sok pénz de ha meghívód barátaid sokkal többet kereshetsz. ha érdekel küldj egy e-mailt a címemre: [email protected] -
#8 ez ultra ronda sztem. nekem is 5300 van hát tuti biztos hogy ne cserélném le -
#7 halljátok modik nem lehet olyan rendszert készíteni hogy addig nincs új topik amíg bele nem olvastok a témaindító "gondolataiba" és eldöntenétek érdemes -e topikra vagy sem mert ezek a telefon...zik már nagyon unalmasak -
#6 már megin 1 mobilos "nemtomeldöntenimilyentelótvegyek" szarság topik? vegyél olyat amilyet te akarsz, sose értettem minek ennek külön topikot nyitni -
#5 Nekem december közepe óta van, Áj láv it. -
#4 de nagyon szar:) 512Mb Memoristyk Pro duo kártyával.
de a hülye gombja. a le fel jobbra balra. már 2x ki cseréltettem 4000Ft kicseréltetni a bilentyűzetet:D tiszta drága:)) -
#3 Sony Eriscon párti vok:)
W800i-m van -
#2 én még az 5200ásomat sem adnám oda egy 5500-ásért, és az 5300 az jobb is mint az 5200 =), =) -
#1 Azért nyitottam ezt a topikot h hátha vkinek van ien telója a fórumon, én valószínüleg szerdán cserélem le az 5300mat egy ilyenre.
Kül itt egy teszt róla: http://mobilarena.hu/cikkek/2006-07-24/nokia_5500_usd_vagd/