Michael Bay rendezi a Prince of Persia filmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Azért a Starship Troopers film Disney/Buena Vista produkció volt...asszem volt benne némi brutalitás...meg vér...meg belek...meg akció...
Sajna szerintem ilyen múmia/Karib tenger keveréke lesz a film. Én egyiket sem szeretem, de azért természetesen meg fogom nézni.
Karib Tenger Kalózai is Disney film és a 2. rész már jóval darkosabb lett, mint az elsõ rész 😊
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Lehetne egy jó játékadaptációt csinálni, csak akkor a Mafia címû játékot kellene megfilmesíteni...
Hát nézd... legfeljebb a Disney egy kicsit belekóstol a brutálisabb filmekbe is.
nem a legjobb dolog, hogy a Disney-nél vannak a jogok😞
eléggé steril lesz a film, bár a SoT-nál ez talán kivitelezhetõ, mert csak homokszörnyeket kell ölnie a hercegnek, de siker esetén az esetleges Warriror Withinbe már egész durva dolgok is vannak, ráadásul a környezet is darkos és nyomasztó, amik egyáltalán nem jellemzõek a Disney filmekre😞
eléggé steril lesz a film, bár a SoT-nál ez talán kivitelezhetõ, mert csak homokszörnyeket kell ölnie a hercegnek, de siker esetén az esetleges Warriror Withinbe már egész durva dolgok is vannak, ráadásul a környezet is darkos és nyomasztó, amik egyáltalán nem jellemzõek a Disney filmekre😞
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Igaz, pontosabban inkább: Lesz egy nagy költségvetésû játékadaptáció.(Ez a két név legalábbis erre enged következtetni)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"Hoppá! Lehet, hogy lesz egy jó játékadaptáció?"
Na ne röhögtess.
Na ne röhögtess.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
mondjuk görögtüzet
Messze van ez még...