14
-
#14 karib és a dark? -
#13 az tényleg durva film volt, de a Disney-hez semmi köze:) -
#12 Disney!!!!!! Áááh... 12-es karika film lesz :'( -
Wittgen #11 Azért a Starship Troopers film Disney/Buena Vista produkció volt...asszem volt benne némi brutalitás...meg vér...meg belek...meg akció... -
moRtiZ #10 Sajna szerintem ilyen múmia/Karib tenger keveréke lesz a film. Én egyiket sem szeretem, de azért természetesen meg fogom nézni. -
#9 Karib Tenger Kalózai is Disney film és a 2. rész már jóval darkosabb lett, mint az első rész :) -
Csaba #8 Lehetne egy jó játékadaptációt csinálni, csak akkor a Mafia című játékot kellene megfilmesíteni... -
Librarian #7 Hát nézd... legfeljebb a Disney egy kicsit belekóstol a brutálisabb filmekbe is. -
#6 nem a legjobb dolog, hogy a Disney-nél vannak a jogok:(
eléggé steril lesz a film, bár a SoT-nál ez talán kivitelezhető, mert csak homokszörnyeket kell ölnie a hercegnek, de siker esetén az esetleges Warriror Withinbe már egész durva dolgok is vannak, ráadásul a környezet is darkos és nyomasztó, amik egyáltalán nem jellemzőek a Disney filmekre:( -
#5 Igaz, pontosabban inkább: Lesz egy nagy költségvetésű játékadaptáció.(Ez a két név legalábbis erre enged következtetni) -
#4 "Hoppá! Lehet, hogy lesz egy jó játékadaptáció?"
Na ne röhögtess. -
Loverman #3 mondjuk görögtüzet -
rivi #2 Messze van ez még... -
#1 Hoppá! Lehet, hogy lesz egy jó játékadaptáció?
Jó sok robbantásra lehet számítani:P (De mit fognak felrobbantani?:S)