2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • ThugEdge
    sok rajongója van a gémnek
    én elmondom a tapasztalatom:
    van egy jó 4-5 perc alatt végig hentelhető pálya és minden egyes pálya végén van egy kurva nehéz boss,na ennyi,de valószínű én láma vagyok ehhez,aszem utolsó előtti pályán hagytam abba
    majd meglátjátok,de ez ne szegje kedvetek,mondom valszeg én vagyok láma hozzá,én csalódtam benne,többet vártam
  • csoola
    azt mondják sikerült közepes DX9-es gépekre optimalizálni, nagyon kiváncsi leszek hogyan fog menni, a Capcom azért nem a fantasztikusan sikerült portolásairol híres:P...
  • Gideon Wieth
    Xbox port és a grafika is fantasztikus...Sztem sajna shader model3as..(bár nekem van ilyen...)
    Viszont lehet h kedvesek lesznek és csinálnak egy 2.0ásat...A hitmannél volt így asszem...
    2.0
    1.0
    3.0 shader modelles :)
  • wedge31
    Már várom a demot,hogy kiderüljön,milyenre sikerült a portolás mert azon rengeteg minden mulik.
  • SötétBarom
    kedden? fasssssza. :D
  • grebber
    Május 15.-én jön a demo!
  • grebber
    17 új kép
  • grayfox
    Gépigényről valóban semmi konkrét, de van egy olyan rossz érzésem, hogy Shader Model 3-as kari az kelleni fog az indításhoz. Bárcsak ne így lenne!
    De ez CSAK feltételezés!
  • Skyline
    De az egyik leglátványosabb hentelés a monumentális genyók miatt:)
  • joe1980
    köszönöm szépen
  • grebber
    Gépigényről nincs semmi info egyenlőre!
  • joe1980
    és még valami.akinek gyengébb a gépe azon ha lejjebb veszi a grafikát,akkor fog menni azon gépen is?
  • joe1980
    köszönöm válaszod!
  • grebber
    XP-n is fog menni!
  • joe1980
    Windows xp-n is fog menni,vagy csak vistán?ennyi a kérdésem
  • grebber
    Lost Planet demo érkezik!!
  • grayfox
    Annyival nem szebb, paraszvakítás szaga van egy kicsit. És valószínűleg nem 90 ezer forintba kerül az a pc, amin ez így ilyen minőségben el fog futni. (sztem kb 250ből már kijön) Amúgy néha jó egy kicsit hentelni :)
    Amúgy a grafika imho nem egy nagy durranás.
    Csak valamilyen szinten történelmi pillanat, hiszen ez az első x360-xclusive ami pc-n megjelenik. Gondolom azért a hájp.
  • kirol
    Szerintem tök baromság ez a játék, sima hentelés.

De az SG-n lévő PC vs. Xbox360 -as képeken szebb a PC-s.
    Ez hogy lehet, amikor az Xbox360 azért erősebb csöppet?
    Persze utálom a konzolt, mint a szart, de azért ez fura nem?
  • Shep
    Már hogyne érne, mindkettőt profi módon lehet prögetni fej felett a kábel végénél fogva :)
  • grayfox
    Lost Planet PC trailer

Nem tudom emlékeztek -e a "Thing" című gaméra, kicsit arra emlékeztet, az anno nagyon bejött ^_^
  • grayfox

árnyékrece nélküli pc verzió ^^
    Lost Planet PC update Hardwired

amúgy van lehetőség konzolon is "egeres" irányításra
  • NEOreg3
    elhiszem, hogy sok gyakorlással lehet valamire vinni, de egér ellen így is édeskevés lesz, de majd csak a #26-ban lévők eljövetelekor derül ki az igazság, addig mindenkinek meglehet a véleménye:)
  • haxoror
    Hogyne! :D

Na majd jönnek a cross-platform szerverek aztán kiderül hogy mennyire nem ér semmit a kontroller az egér ellen
  • Tatyla
    pedig igaza van ,megszokás és gyakorlat kérdése az egész...
  • SötétBarom
    Miután 2 hétig jáccottam a rezi 2vel, már nekem is elég jól ment a célzás, de köze nincs ahhoz a speedhez, amit egérrel lehet produkálni.. Egyszerűen esélytelen.. Kb olyan, mintha gamepaddal próbálnál rajzolni paintben...
  • NEOreg3
    nem vagyok egy nagy pro, de azért megnézném magam egy egérszintű kontrolleres ellen=)
  • grayfox
    ezt sokan kérdezik, de kontrollerrel fps-t irányítani nem is olyan nehéz, mint ahogy képzeljük. egy két nap gyakorlás után "egér" szintre fejleszthető. Amúgy ez tps :D
  • Kicsikiraly
    nem értem.. miért jönnek ki FPSek konzolra? örülök hogy végre eszükbe jutott egy konzolos FPS-t átrakni PC-re (vagy ez TPS?)
  • grayfox
    szerencsére tévedtél, ahogy mi is :)
    pici off.
    Több oka is van ami miatt egyre több xbox360 játékot üdvözölhetünk pc-n is.
    1. microsoftnak nagyon érdeke, ugyanis gamereken kívűl a vista nem hoz sok újdonságot, cégeknél nem jelent akkora lépést mint mondjuk win98->winxp, jó pár év, bár szerintem rengeteg cég kihagyja ezt a lépést. (szinte teljesen felesleges), szóval mi, gamerek maradtunk a vista potenciális vársálói. Namármost minél több dx10 game-> annál több vista eladás. Természetesen valamennyi idő mindig el fog telni amig egy x360 exclusive megjelenik más platformra.
    2. szerintem a dx10 struktúrája egészen hasonló az xbox felépítéséhez, unified shader stb. talán a programozóknak is könyebb dolga van, ezzel az adott játék kiadója is egész szép plusz hasznot zsebelhet be kevés ráfordítással.
    3. pc hardver piac is nagyon brutális fejlődésnek indult manapság. (egyre több mag, elérhető áron pl)
    ez szubjektív vélemény, és bocs az offért :D
  • Corefusion #19
    azt hittem csak xbox 360-ra jön ki:C
  • NEOreg3
    köszönjük neked, nélküled most nem itt tartanánk:D
  • haxoror
    Mondjuk a Halo összes nem lenne rossz kezdésnek!
  • mama2
    Én pont multkor láttam az xboxos verzióbol képeket, meg meglehetett rendelni is. És gondolom magamba, hogy: De jó lenne ez pc-re, ha lenne nagyon sokat játcanák vele. És volala Itt van:)
  • grebber
    Végre bakker.Marha jó gamenek tünik.
    Sok Xbox-os és Xbox 360-as gamet tehetnének át PC-re is.
  • Hellsing47
    [URL=http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27220]"Miért is lesz jobb PC-n a Lost Planet?"[/URL]
  • grayfox
    mind1 nem konzol vs pc vitát akartam nyitni, örüljünk, hogy jön a gém!
    És reméljük,hogy nem egy resident evil 4- szerű portot kapunk! :))
  • SötétBarom
    A gépem kb két éves, van benne egy 1 éves középkategóriás VGA és mindent élvezhetően és relatív szépen futtat.. Sok konzolos meg pampog hogy így meg úgy a pc... bah
  • grayfox
    én is gondolkoztam, hogy a gépem mellé beállítok egy xbox360-at, +switchbox wide moncsira. box ára nevetségesen olcsó, kb a hangkártyám drágább volt amíg zenéltem :D Csakhát nekem még nemjött ki a "mézesmadzag".
    Amúgy sztem egy jó géppel rendelkező pc-s (ha jól portolják) simán szebb látványt élvezhet majd.(2x akkora felbontása lesz, új effektek, stb) De ez már csak a programozóktól függ.
  • Istencsászár
    Azt nem, de kell csiribiri vga kártyát, ramot, procit h elfusson ez a gém... Ez megint arra jo hogy a sok ember költsön egy csomot a gépre, mivel és még akkor sem fogja vissza kapni azt a látványt, sebességet és élményt amit x360on adott ez a játék... aki nem hiszi nézze meg, HDVT-n és játszon vele, azt rájön...
  • NEOreg3
    jaja, szinte a dead rising az egyetlen játék, amiért x360-at vennék:)