2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • Evogordon
    Megoldódott a próblémám a franc se tudja miért de ha felveszem high-ra az árnyék minőségét akkor lemegy az fps 15-re aztán állíthatok akármit 15 fölé nem megy :S
  • Kandurex
    Multságosnak tartom, hogy olyan cuccokkal van tele a géped, aminél kis híján jobbat nem is lehet kapni kereskedésekben...és boldogan mondod, hogy kompromisszumokat kötsz..nevetséges!
  • Pretorian
    Nagyon szép a játék, még dx9-el is üt mindent.
    A játékmenet is iszonyat durva, simán odafér a Gears of War mellé.
  • Evogordon
    Azt írja vedd lejjebb a grafikát mert akad a játék...
  • DarkSector
    Mit csináljak mert átlóssan van egy vonal játék közben a képernyőn, és néha beugrik, egy üzenet egy rácson, a rendszerrel kapcsolatossan, ha jól értettem.
    Help Me...
  • DarkSector
    microsoft.com és áprilisi directx9 redlistet rakd fel....
  • Evogordon
    Nekem elindult egyből nem volt semmilyen dll hiba..
  • Seth
    Vicces, hogy az embernek úgy kell összeguberálni a szükséges fájlokat, holott a vista hűdejó mert dx10-et használ, plusz ez ugyebár egy dx10 game,erre nem tartalmazza azt ami kell??? pff
  • Katun
    Vista-n Nekem is gonoszkodott a .dll fájlokkal, aztán fogtam és azt a kettő .dll-t valami x3...dll meg a d3dx10_33.dll-t beraktam a system mappába. És akkor jó volt.
  • Evogordon
    Ez mi is??
  • hen-tes
    dx9-hez
    és 10-hez

Én mondjuk csak a 9-est próbáltam, azzal elindult. (dll-t bemásol system32 könyvtárba)
  • Evogordon
    pfff minden full maxra vettem csak az árnyékot mediumra és 60fps.. :D valamit nagyon elrontottak a high beállításnál. Kössz a segítséget SB1
  • hen-tes
    Hogy hogy hogy? :D
    Amúgy tényleg állat játék lesz ez, még így dx9-ben is baromijó. :o
    A mozgásokat, robbanásokat és a lövéseket nagyon eltalálták, mi kell még? :D
  • Shep
    Nekem azt írja mikor indítanám, hogy a d3dx9_33.dll nem található, gondolom újabb directx kell neki, vagy tévedek? Melyik most a legújabb?
  • Evogordon
    Kipróbálom hátha...
  • Katun
    OFF: On
    Nektek a ViSTA alatt nem tölt a gép mint a güzü? A vinyók úgy zakatolnak mint az állat, szerencsétlenek, még jó, ogy csak a DX10 miatt használom azt a Fos taliga rendszert.
    Off: Off

Amúgy baba a játék, a lépegetős gépről le lehet szedni a gépágyút... veszélyes
  • dante3
    Egész jól megy ahhoz képest, hogy 1 giga rammal tolod!
  • sb1
    Gyűű, én is kipróbáltam, és eléggé érdekesen megy...:-)
    Persze, gyönyörű meg minden, de azért kompromisszumokat kell kötni.
    Nálam pl. minden high-ra állítva, 4*AA,egyedűl az árnyékok mediumon,és máris sokkal jobban fut, próbáljátok ki.( Főleg te Evogordon, mível látom a gépünk szinte dettó :-))
  • Attila8805
    Ez okso elképzelés:D
  • Katun
    Most ezen nyomulok, átlagban 35 fps (az teknikai próba cucc lemérte) de van ahol 22 fps is van. Ezek alatt a beállítások alatt:

HDR=MEDIUM
    MSAA=4X
    EffectDetail=HIGH
    TextureFilter=ANISOTROPIC16X
    TextureDetail=HIGH
    ShadowQuality=MEDIUM
    ShadowResolution=DEFAULT
    ObjectDetail=HIGH
    MotionBlurQuality=HIGH
    Lighting=HIGH
    EffectQuality=HIGH
    EffectVolume=HIGH
    [DISPLAY]
    Resolution=1280*1024
    RefreshRate=60Hz
    FullScreen=OFF
  • dante3
    gamestaron ezt írta egy srác: core2 E6400(3.2-ön),2gb ram, 8800gts(640mb), 1680*1050-ben , minden fullon, dx10-es módban, 28-60 fps között.
  • Evogordon
    Ilyen beállításokkal is 15fps-t ír, de ha leveszem az anizotrópikus szűrést és a vsync-et is akkor is 15fps-t ír :S
    De egyébként nagyon jól néz ki dx10-ben a játék
  • Evogordon

• Seth
    nem jött be az a tipp?
  • Evogordon
    És milyen grafikai beállításon játszol? Akad neked a játék?
  • Katun
    Tyíííí nagyon tetszik a DirectX10, vagyis szépek az effektek, és jó a játék is!
  • Evogordon
    Na nekem az 2-esen van, kipróbálom.
  • SötétBarom
    LoL!
  • Seth
    ilyet olvastam külföldi fórumon:
    "Turn everything on max..but turn of concurrent rendering and put concurrent operations on 1"

próbáld ki
  • Kandurex
    ...akkor fel se rakom a laptopomhoz..hrr..
  • Evogordon
    Basszus akad a gépemen a játék :S Mindent maxra veszek csak az élsimítástz és az anizotrópikus szűrést veszem le és így kb 15 fps.
  • ragobynara
    Felraktam énis, nagyon jól néz ki... Dx10-es verzióból hogyan lehet képet lopni? Fraps, ill print screen nálam vhogy nem ment, beépített képlopót meg nem találtam
  • dante3
    Nálam így néz ki:

Elég durva gépigénye van, 1024x768-ban mindent felraktam max.-ra és állandóan kiabált,hogy vegyem lejjebb a grafikát, igaz 15 fps-el ment!
  • grayfox
    légy gáláns, adj neki többet, én 12 gigát hagytam biztonság kedvéért, csak a windowsnak :)
    (az összes többi programot más meghajtóra telepítem)

Reinstall nélkül partition magiccel megoldható, ha nagyon zavar.
  • SötétBarom
    xD

De most komolyan..Ez egy akkora szar dolog.. Ugyan az a vinyóm van má 6 éve, és akkor még elég volt egy 5gb-s partíció a rencernek.. Ezeket a fos telepítőket meg nem érdekli, hogy a rencermeghajtón kívül van még 300GB hely... Köszönhetően a fasz vindóznak meg nem lehet áthelyezni semmelyik temp mappát más meghajtóra -.-
  • grayfox
    írd ki :)
  • SötétBarom
    Sikerült magam jól felbaszni ezzel a fossal.. Ott rohadjon meg az a kis pöcs aki az ilyen installereket kitalálta.. Tudnám mé' kell neki 1.5GB egy olyan meghajtón, amire nem is telepít.. Vááá.. Bárcsak CD-n lenne, akkor össze tudnám törni..
  • Kandurex
    A DX10 verzióhoz meg Vista ...
  • drop
    mert nem támogatja a karid a sm3 +uj dx9 kell
  • grayfox
    Tegnap leszedtem boxra a demót, nagyon durván néz ki a játék, 720p-n egy rece sincs.. és kb stabil 60 fps-el megy. Majd ha hazaértem lekapom pc-re is, megnézzük hogyan teljesít.. De több mint valószínű, hogy pc (rts-en kívűl) mint játékpatform számomra halott.. (remélem a starcraft 2 még elfut majd x1950xt-n)