2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#128 Megoldódott a próblémám a franc se tudja miért de ha felveszem high-ra az árnyék minőségét akkor lemegy az fps 15-re aztán állíthatok akármit 15 fölé nem megy :S -
#127 Multságosnak tartom, hogy olyan cuccokkal van tele a géped, aminél kis híján jobbat nem is lehet kapni kereskedésekben...és boldogan mondod, hogy kompromisszumokat kötsz..nevetséges! -
#126 Nagyon szép a játék, még dx9-el is üt mindent.
A játékmenet is iszonyat durva, simán odafér a Gears of War mellé. -
#125 Azt írja vedd lejjebb a grafikát mert akad a játék... -
#124 Mit csináljak mert átlóssan van egy vonal játék közben a képernyőn, és néha beugrik, egy üzenet egy rácson, a rendszerrel kapcsolatossan, ha jól értettem.
Help Me... -
#123 microsoft.com és áprilisi directx9 redlistet rakd fel.... -
#122 Nekem elindult egyből nem volt semmilyen dll hiba.. -
#121 Vicces, hogy az embernek úgy kell összeguberálni a szükséges fájlokat, holott a vista hűdejó mert dx10-et használ, plusz ez ugyebár egy dx10 game,erre nem tartalmazza azt ami kell??? pff -
#120 Vista-n Nekem is gonoszkodott a .dll fájlokkal, aztán fogtam és azt a kettő .dll-t valami x3...dll meg a d3dx10_33.dll-t beraktam a system mappába. És akkor jó volt. -
#119 Ez mi is?? -
#118 dx9-hez
és 10-hez
Én mondjuk csak a 9-est próbáltam, azzal elindult. (dll-t bemásol system32 könyvtárba) -
#117 pfff minden full maxra vettem csak az árnyékot mediumra és 60fps.. :D valamit nagyon elrontottak a high beállításnál. Kössz a segítséget SB1 -
#116 Hogy hogy hogy? :D
Amúgy tényleg állat játék lesz ez, még így dx9-ben is baromijó. :o
A mozgásokat, robbanásokat és a lövéseket nagyon eltalálták, mi kell még? :D -
#115 Nekem azt írja mikor indítanám, hogy a d3dx9_33.dll nem található, gondolom újabb directx kell neki, vagy tévedek? Melyik most a legújabb? -
#114 Kipróbálom hátha... -
#113 OFF: On
Nektek a ViSTA alatt nem tölt a gép mint a güzü? A vinyók úgy zakatolnak mint az állat, szerencsétlenek, még jó, ogy csak a DX10 miatt használom azt a Fos taliga rendszert.
Off: Off
Amúgy baba a játék, a lépegetős gépről le lehet szedni a gépágyút... veszélyes -
#112 Egész jól megy ahhoz képest, hogy 1 giga rammal tolod! -
#111 Gyűű, én is kipróbáltam, és eléggé érdekesen megy...:-)
Persze, gyönyörű meg minden, de azért kompromisszumokat kell kötni.
Nálam pl. minden high-ra állítva, 4*AA,egyedűl az árnyékok mediumon,és máris sokkal jobban fut, próbáljátok ki.( Főleg te Evogordon, mível látom a gépünk szinte dettó :-)) -
#110 Ez okso elképzelés:D -
#109 Most ezen nyomulok, átlagban 35 fps (az teknikai próba cucc lemérte) de van ahol 22 fps is van. Ezek alatt a beállítások alatt:
HDR=MEDIUM
MSAA=4X
EffectDetail=HIGH
TextureFilter=ANISOTROPIC16X
TextureDetail=HIGH
ShadowQuality=MEDIUM
ShadowResolution=DEFAULT
ObjectDetail=HIGH
MotionBlurQuality=HIGH
Lighting=HIGH
EffectQuality=HIGH
EffectVolume=HIGH
[DISPLAY]
Resolution=1280*1024
RefreshRate=60Hz
FullScreen=OFF -
#108 gamestaron ezt írta egy srác: core2 E6400(3.2-ön),2gb ram, 8800gts(640mb), 1680*1050-ben , minden fullon, dx10-es módban, 28-60 fps között. -
#107 Ilyen beállításokkal is 15fps-t ír, de ha leveszem az anizotrópikus szűrést és a vsync-et is akkor is 15fps-t ír :S
De egyébként nagyon jól néz ki dx10-ben a játék -
-
#105 nem jött be az a tipp? -
#104 És milyen grafikai beállításon játszol? Akad neked a játék? -
#103 Tyíííí nagyon tetszik a DirectX10, vagyis szépek az effektek, és jó a játék is! -
#102 Na nekem az 2-esen van, kipróbálom. -
#101 LoL! -
#100 ilyet olvastam külföldi fórumon:
"Turn everything on max..but turn of concurrent rendering and put concurrent operations on 1"
próbáld ki -
#99 ...akkor fel se rakom a laptopomhoz..hrr.. -
#98 Basszus akad a gépemen a játék :S Mindent maxra veszek csak az élsimítástz és az anizotrópikus szűrést veszem le és így kb 15 fps. -
#97 Felraktam énis, nagyon jól néz ki... Dx10-es verzióból hogyan lehet képet lopni? Fraps, ill print screen nálam vhogy nem ment, beépített képlopót meg nem találtam -
#96 Nálam így néz ki:
Elég durva gépigénye van, 1024x768-ban mindent felraktam max.-ra és állandóan kiabált,hogy vegyem lejjebb a grafikát, igaz 15 fps-el ment! -
#95 légy gáláns, adj neki többet, én 12 gigát hagytam biztonság kedvéért, csak a windowsnak :)
(az összes többi programot más meghajtóra telepítem)
Reinstall nélkül partition magiccel megoldható, ha nagyon zavar. -
#94 xD
De most komolyan..Ez egy akkora szar dolog.. Ugyan az a vinyóm van má 6 éve, és akkor még elég volt egy 5gb-s partíció a rencernek.. Ezeket a fos telepítőket meg nem érdekli, hogy a rencermeghajtón kívül van még 300GB hely... Köszönhetően a fasz vindóznak meg nem lehet áthelyezni semmelyik temp mappát más meghajtóra -.- -
#93 írd ki :) -
#92 Sikerült magam jól felbaszni ezzel a fossal.. Ott rohadjon meg az a kis pöcs aki az ilyen installereket kitalálta.. Tudnám mé' kell neki 1.5GB egy olyan meghajtón, amire nem is telepít.. Vááá.. Bárcsak CD-n lenne, akkor össze tudnám törni.. -
#91 A DX10 verzióhoz meg Vista ... -
#90 mert nem támogatja a karid a sm3 +uj dx9 kell -
#89 Tegnap leszedtem boxra a demót, nagyon durván néz ki a játék, 720p-n egy rece sincs.. és kb stabil 60 fps-el megy. Majd ha hazaértem lekapom pc-re is, megnézzük hogyan teljesít.. De több mint valószínű, hogy pc (rts-en kívűl) mint játékpatform számomra halott.. (remélem a starcraft 2 még elfut majd x1950xt-n)