42
Különféle Film Manager játékok
-
JACKAL89 #42 Hollywood Mogul 3, elfelejtettem. -
JACKAL89 #41 Siasztok!
Tudom nagyon rég lejárt az ideje ennek a résznek.
Van esetleg aki még ezzel játszik, vagy játszott de tudna segíteni?
Most szereztem meg, de azt se tudom hogy kezdjek neki.
Illetve még az, hogy beraktam az igazi színészeket, rendezőket stb... de nem mutat semmit, nem kell importálni vagy valamit még beállítani?
Ha valaki jár erre, segítsen már!
Köszönöm -
andand #40 Na helyzet? -
Neoncsoves #39 na valaki talált hozzá " krekket? " -
#38 Tényleg? -
GCsab #37 The Movies! Az a lényege hogy filmeket kell forgatni! -
#36 Kint van a TV Giant. Egész jól hozza a Mad TV hangulatot - bár annyira nem humoros. Nemrég kezdtem el, úgyhogy nem tudom hosszú távon hogy szerepel, de szerintem egy próbát megér. -
#35 Köszi a válaszokat! -
#34 Pl volt ilyen milliárod bevételt hozo filmem. Negyedik része lecseréltem az egész gárdát és csak fiatal színészeket raktam be, hátha befutnak egy ekkora sequel sikertől. De hát a film bukott.:( -
#33 én 3. avgy 4. fokozaton nyomom, de már ott könnyű nekem. mErt ha van ott sikerfilmem mondjuk 2-3, akkor azokkat folyamatosan darálom. Rengeteg több 100 millás marketing és egyre nagyobb bevételeket hoznak. Szóval van időm kísérletezni más filmekkel mert évi pár milliárd bejön. -
#32 Productionba eloszor GREENLIGHT-ot kell neki adni majd utanna mehet a casing. 3. legnehezebb fokozatba eleg nehez mar csodbe is mentem -
#31 3 részes filmem nekem is volt má és elég jól hozott ha azt nézzük, hogy az 1. 40m-ból 2. 35m 3. 20m-ból készült és mind bőven 100 v 200m fölött hozott :D
eddigi csak mozis bevételem a saját ötletű film volt, amivel 550m-t kaszáltam :D (ez volt a 2. saját ötletű...az 1. csúfos kudarc volt) -
#30 vagyis nekem csak a moziban bejött 2 milliárd, egy akció sci-fi 3 része hozott ennyit. -
#29 nekem volt már két miliárdos bevételem is:D -
#28 Hát most ezt így nemt udom elmondani hogy hogyan lehet felvenni őket. elvileg ha tetszik neki a szerepötlet és nincs éppen más forgatása akkor lehet őket simán szerződtetni, igaz a nagyon nagy sztárokat 30 milla alatt nehéz megúszni. pl: Cruise, Hanks, Roberts, Kidman, Whiterspoon, -
#27 én úgy szoktam, hogy, ahol azt kell kiválasztani, hogy rendezőt, producert v kit akarsz felvenni a felett van, hogy automatikusan megcsinálja.... :D
amúgy 60.000.000 hijján majnem megvolt az 1.000.000.000-os bevétel...Gengszter film volt és a bevételek 50%-a a mozis nézettségből jött a másik 50%-ból 1% egyéb dógok és 49% DVD/videó eladásból származott :D -
#26 Nem tudok színészeket/rendezőket felvenni a filmemhez. Megvan alul a zöld mezőben a sok név, rámegyek arra, hogy kit szeretnék, de nem találok sehol "hire", vagy bármi opciót...
Hogyan kell szerződtetni őket? -
#25 sajna nekem is csak a 10 napos van, de próbálom élvezni.... -
#24 Demo-val tolod, vagy van esetleg (khmmmm...) "okosított" verziód? :) -
#23 egy ideig ez:
de most már ez a legjövedelmezőbb filmem:
-
#22 a hollywood-mogul.com-on a fórumon vannak fenn kiegészítők -
#21 igazi színészeket, rendezőket stb. hogy lehet a játékba rakni??? -
#20 jó ez a Hollywood Mogul....tgetszik.. :D
elég sok mindent belehet állítani...eddig 2 filmet csináltam szuper drágáé (160 és 254 m-ból) és mind2 100m-os bukás volt .D -
#19 Köszi, letöltöttem! Valahonnan már csak egy törést kell szerezni. Bár lehet hogy inkább megrendelem. Nem túl drága, szerintem megéri a pénzét. -
#18 HollywoodMogul 3 Install -
#17 Jó lenne ha lenne ennek a HM3-nak valam online dolga, és akkor nyomhatnánk egymás ellen. -
#16 sajna nekem sincs:( -
#15 letölthetőHollywood Mogul
HM3 itt fenn van.
-
norbi8 #14 Hello!
Van valakinek egy licence Hollywood Mogul 3-hoz?
Mert nekem csak a 10 napos próba verzió van meg, és tovább szeretném játszani
Help17: neked nincs esetleg? -
#13 Most arra vadászom (HM3). Remélem megtalálom valahol. -
#12 A Cinem Empire-ben nem csak egy mozit kell irányítani?
A Hollywood Mogul 3 kicsit urbózottabb:) -
#11 Cinema Empire. Ez is amolyan film-tycoon. Bár számomra még mindig a Hollywood Mogul az etelon, jó lenne ha kiadnának egy kicsit "turbózott" verziót.
CE leszedhető az "ismertebb" helyekről... -
#10 nem. lehet sorozatot, könyvet, régi filmet, számítógépes játékot, saját ötletet, színpadi művet, dalokat, újságcikkeket, novellákat filmre vinni. -
#9 most ebből így az jött le nekem hogy csak sorozatokat lehet remakeelni v mi??? -
#8 De ez tényleg Durván tycoon, semmi 3d, nem oylan csilli-villi mint a movies. Pusztán szöveges, nehéz de nszerintem nagyon szuper, és addict lehetsz simán:D És a mogul honlapján fenn vannak a kiegészítések a valódi színészek, rendezők névsora a sorozatok régi amcsi és nem amerikai filme listéja amiből lehet remaket készíteni. -
#7 ohó,kifejezetten tetszik :)
nem is tudtam,h léteznek ilyen játékok :D -
#6 Pl a Mogulban volt 2 millárd bevételt hozó sci-fi, de 500 milliós költségvetésű giga mega buktám is. -
#5 Hát a Hollywood Mogulban megveszed egy sorozatna vagy bármiylen médiumnak a megfilmesítési jogát, szerzel forgatókönyvírót aki megírja a forgatóköynvet, ha elégedett vagy az eredménnyel megalkotod hozzá büdzsé. Tudom is én beálíltod hogy a speciális effektekre 50 millió dollárt szánsz, a ruhákra, kocsikra, hátterekre, épületekre, helyszínekre még 50-et és hozzácsapod még hogy ez egy forradalmi technikájul film legyen még 30 milláért. Ezen felül zavar hogy 130 milla a színészek nélküli büdzsé így beálíltod hogy Mexikóban forgassanak így ez az összeg lemegyk 80 millára. Na meg van a költségvetés, szerzel színészeket. Rendezőnek mondjuk Bryan Singer, megbízod hogy legyen producer is. A főszereplő legyen mondjuk Jared Leto, adsz neki 1 misit, a nőcije a filmben legyen Scarlett Johansson 5 milláért. A nagy ellenség pedig Kevin Spacey 5 milláért. Szerződtetsz még pár színész mellékesnek. Indulhat a forgatás, eltart mondjuk az egész folyamat 1,5 játék évig. Jöhet a marketing és a bemutató. Ha ügyi voltál a film sikeres, ha nem akkor bukás. Esetleg Oscar-díj. Eyszerre 15-20 ilyen filmet kell, lehet készítened, hiszen egy egész studió executive producere vagy. te fogod össze az egész filmet. Ebből a játékból kb kideürl mi az Executive Producer dolga. -
#4 jól van na,érdekel -.- -
Csesza #3 :D