Manhunt 2

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a biztonsági õr már a Blue Shiftbõl van. Abban javított graf van már. Amúgy Rockstarnál sosem a graf volt a lényeg, hanem a játékmenet 😊

Hát a rockstar valamiért spórol a grafikán(motoron), bár lehet, hogy részletesebb skineket és textúrát kap még a game késõbb.

Remélem a noise effect megmarad az nagyon sokat dobott a hangulaton, ahogy a lopakodásra kihegyezett játékmenet is.

ez a kép vagy fenntebb húzott graffal van vagy ez a hl1 source , az alap hl1 ben pont ilyen ragyás arcú és majdnem ilyen arcvonású õrok voltak sry az offért

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Seth
hát nemtom

PSN ID.: Beegabor

mármint az arcug tisztára ugyanolyan😄

húú ezek állatira hasonlítanak a half-life 1-bõl a rendõr ruhás security-s õrökre<#idiota><#idiota>

Jaja
simma isten volt az elsõ rész is
kiwi leszek erre is

Szaszura
Trailer alapján nekem úgy tünik kicsit jobban rádolgoznak a sztorira ami nem is baj az elsõ rész is nagy kedvencem volt ezt is remegve várom!!!<#eljen><#smile><#worship>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Rash87
Jó lesz,nekem az elsõ rész is tetszett,és sztem PC-re is megfog jelenni 1 idõ után,vagyis naon remélem.

Glory, Glory Man. United!

Wiire egyre több erõszakos játék jön, szerencsére. Kíváncsi leszek, mikor ad ki a Nintendo egy Splinter Cell/Godfather/Mario keveréket, amikor Mario-val zongorahúrral kell megfojtani a gombákat <#idiota>

zola2000
Manhunt, gta. Megvolt a gta vice city, de nagyon nem tetszett, tehát repült. Az ilyenek nem nekem valók. És nem azért mert durva volt (a resident evillel nincs bajom). Talán ez nekem valahogy túl amerikai.

A

Most néztem a Manhunt 2 honlapját. Nagyon feelinges.

Ha rámész az akták képeire akkor valamiféle emlékvillanások jelennek meg.(csak erõs idegzetûeknek és rajongóknak)
Manhunt 2 website

Grove4
Kösz annak aki áttette ide.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nyami nyami...
Az egyet imádtam...<#hehe>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

xy21
Kamehame
PS2... akkor lehet leszedem

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Voltan
Én is szerettem, néha még ma is elõkerül. De mire ez kijön PC-re...
Ugye a Rockstar-os cuccoknál általában van min. fél év csúszás.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Pipör
húúú 1 e tkipõrgettem imádtam .. 😛 /fav

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Beast Machine
a Wii controllerével kicsit odabafós fílingje lesz a dolognak...

...vágod?

elsõ kemény volt, de ez nemlesz az 😞

de ez nem fog kijönni, ugyanúgy ahogy a bully sem.

Grove4
Reménykedünk hogy PC-re is kijön,amúgy a GTA IV es topic is a játékosok fórumában van mégsincs bejelentve.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

igen????
OMG

scorpeeon
Ezt inkább konzol topicba kéne, mivelhogy csak PS2-re, PSP-re és Wii-re lesz.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

és tuti hogy lesz????
mert én meg haverok 1-ért még most is oda halunk, 2-ért meg sztem duplán oda fogunk ha lesz

Grove4
Az idén nyáron érkezõ folytatás ismét nem a kiforrott játékmenetrõl és a döbbenetes grafikáról lesz híres, hanem a töménytelen mennyiségû erõszakról és a non-stop akcióról. Hogy ezt másodjára mennyire fogja lenyelni a játékos társadalom, azt még nem lehet tudni, de hogy a negatív reklám és a játék elleni tüntetések ismét a Rockstar malmára fogják hajtani a vízet, ahhoz nem fér kétség.
(GAMESTAR)

← ElőzőOldal 3 / 3