Manhunt 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem a noise effect megmarad az nagyon sokat dobott a hangulaton, ahogy a lopakodásra kihegyezett játékmenet is.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
húú ezek állatira hasonlítanak a half-life 1-bõl a rendõr ruhás security-s õrökre<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
simma isten volt az elsõ rész is
kiwi leszek erre is
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Glory, Glory Man. United!
A
Ha rámész az akták képeire akkor valamiféle emlékvillanások jelennek meg.(csak erõs idegzetûeknek és rajongóknak)
Manhunt 2 website
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az egyet imádtam...<#hehe>#hehe>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Ugye a Rockstar-os cuccoknál általában van min. fél év csúszás.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
OMG
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
mert én meg haverok 1-ért még most is oda halunk, 2-ért meg sztem duplán oda fogunk ha lesz
(GAMESTAR)