126
-
Code92 #46 hehe azt kéne h. a rockstar bosszúból csak pc-re csinál gta 4 et, talán x360 ra még mert a többiek kicsesztek vele, nagy pénzek dőlnének a kiengesztelés érdekében hggyétek el emberek ^^ -
Foxhound1980 #45 Jah, marha jó hatása van a játékokra az ügy... Gyakorlatilag a Condemned 2 is ezért lesz lightosabb. Egyébként vérlázitónak tartom az ügyet. Sorolják be mature-be, 18+ fölé és hajrá. A N-nek meg a Sony csak gratulálni tudok, hogy nem álltak a rockstar mellé. Boszorkányüldözés amit a Rockstarral művelenek... GTA4 meg totál más okok miatt csúszik egyébként. -
Code92 #44 és mibe h. te most örömodben tapsikolsz? ^^ -
#43 Elvileg a take2 bírósághoz fordult angliában a döntés ellen. Mert európában nem hajlandók besorolni a játékot. Amerikában AOt kapott, ami miatt nem jelenhet meg sem ps2re, sem wiire, sem pspre (a sony és a nintendo tiltakozása miatt). Ha meg is jelenhetne, akkor is a boltokban nem lehetne árulni illetve csak pult alól, ami üzleti öngyilkosság lenne a manhunt2nek. Tehát ilyen akadályai vannak annak, hogy egy igazán durva játék kijöhessen. Mindez azért is van, mert kiderült, hogy a manhunt1el játszók több mint a fele 18év alatti, hiába a 18as karika. Mondjuk valószínű hogy jön ki játék manhunt2 néven, de az már nem lesz igazán durva. A take2nek sem lesz érdeke hogy kiszivárogjon a vágatlan változat, mert akkor mindenki akit érdekel az a beteges téma azt akarná lewarezolni és nem a boltit megvenni. A manhunt2 ügynek más játékra is van jó hatása pl a gta4 már alapból enyhébb lesz, mint lenne az egész manhunt ügy nélkül (pletykák szerint ezért is csúszik az új gta) -
Papesz #42 A bíróságnak vajmi kevés köze van a Manhunt 2 jegeléséhez. -
#41 Ez a bíróságot nem érdekli xD -
Code92 #40 szerintünk meg nem. -
#39 ohh baker!!!!! -
#38 Szerintem meg jó, hogy azért mindennek van határa. -
#37 "Kukába került a Manhunt 2? Egyáltalán nem: Strauss Zelman, a Take-Two elnöke kijelentette, hogy határozott szándékukban áll kiadni a Manhunt második részét, túl sok időt, pénzt és energiát fektettek bele ahhoz, hogy egyszerűen szemétre hajítsák. A szükséges módosításokat (a megfelelő korhatár-besoroláshoz) elvégzik, de nem szeretnék radikálisan megváltoztatni a játékot." Id: Gamer365
Hát elég nagy szívás gyakorlatilag a játék lényegét törlik ki, de hát ez van. A fanok most szívtak egyet, a szemét ESRB miatt. -
Papesz #36 Törölték a Manhunt 2-t, mert a boltok nem hajlandóak árulni. -
#35 Hát már ki kellett volna jönnie, de most még mindig úgy áll a dolog hogy nem jöhet ki, mert túl durva, kijöhetne, ha be lehetne sorolni mature kategóriába, de a jelenlegi változat még mindig adult only. A gta4ből már alapból kivágták a húzósabb jeleneteket és az már úgy jön ki. Mondjuk én ennek örülök. -
#34 nem tudjátok mikor jön ki? -
#33 Nekem tetszik.
Valami változatosság a játékok között. :) -
0ckH4M #32 Első Wii képek és előzetes:
-
#31 Hát ez a grafika nem valami csúcs, az 1esé, sztem szebb volt... -
Code92 #30 tudom, és általában ezért hangulatosabbak a rockstar játékai, bár nekem nem jött be a manhunt 1 alapjáraton egy piszkavassal hentelős eksöntps-nek vettem de alapjáraton ez egy lopakodós játék és nem a face 2 face harcokban rejlik a brutalitása...remélem a 2 maj kissé jobban nyit a nyíltabb harc felé, mert az 1 az kicsit olyan splinter celles volt. -
Zenty #29 Én most is azt mondom a wiis betiltják ( németbe bizos :D) A rockstarosol amilyen faszok biztos, jól kihasználják a mote rejtelmeit is :D
akasztás tekerve ,folytogatás húzva, késelés szurkálva stb stb...
-
0ckH4M #28 Az én tv-m csak nem jár így -
Dénes é #27 -
0ckH4M #26 Az a biztonsági őr már a Blue Shiftből van. Abban javított graf van már. Amúgy Rockstarnál sosem a graf volt a lényeg, hanem a játékmenet :) -
sorrow #25 Hát a rockstar valamiért spórol a grafikán(motoron), bár lehet, hogy részletesebb skineket és textúrát kap még a game később.
Remélem a noise effect megmarad az nagyon sokat dobott a hangulaton, ahogy a lopakodásra kihegyezett játékmenet is.
-
Code92 #24 ez a kép vagy fenntebb húzott graffal van vagy ez a hl1 source , az alap hl1 ben pont ilyen ragyás arcú és majdnem ilyen arcvonású őrok voltak sry az offért -
#23 hát nemtom
-
Code92 #22 mármint az arcug tisztára ugyanolyan:D -
Code92 #21
húú ezek állatira hasonlítanak a half-life 1-ből a rendőr ruhás security-s őrökre -
gematta #20 Jaja
simma isten volt az első rész is
kiwi leszek erre is -
#19 Trailer alapján nekem úgy tünik kicsit jobban rádolgoznak a sztorira ami nem is baj az első rész is nagy kedvencem volt ezt is remegve várom!!! -
#18 Jó lesz,nekem az első rész is tetszett,és sztem PC-re is megfog jelenni 1 idő után,vagyis naon remélem. -
0ckH4M #17 Wiire egyre több erőszakos játék jön, szerencsére. Kíváncsi leszek, mikor ad ki a Nintendo egy Splinter Cell/Godfather/Mario keveréket, amikor Mario-val zongorahúrral kell megfojtani a gombákat -
#16 Manhunt, gta. Megvolt a gta vice city, de nagyon nem tetszett, tehát repült. Az ilyenek nem nekem valók. És nem azért mert durva volt (a resident evillel nincs bajom). Talán ez nekem valahogy túl amerikai. -
sorrow #15 Most néztem a Manhunt 2 honlapját. Nagyon feelinges.
Ha rámész az akták képeire akkor valamiféle emlékvillanások jelennek meg.(csak erős idegzetűeknek és rajongóknak)
Manhunt 2 website -
#14 Kösz annak aki áttette ide. -
Axl Rose #13 Nyami nyami...
Az egyet imádtam... -
#12 Itt van 2 Trailer -
#11 PS2... akkor lehet leszedem -
#10 Én is szerettem, néha még ma is előkerül. De mire ez kijön PC-re...
Ugye a Rockstar-os cuccoknál általában van min. fél év csúszás. -
#9 húúú 1 e tkipőrgettem imádtam .. :P /fav -
#8 a Wii controllerével kicsit odabafós fílingje lesz a dolognak... -
Vegas #7 első kemény volt, de ez nemlesz az :(