126
  • mans
    #126
    Ha a controlt normálisan belehetne állítani akkor még végig is játszanám talán,de így menjenek az anyjukba.
  • Vass Gábor
    #125
    Nagyon király, két év után hozzánk is elért.
  • jamnika
    #124
    Hali!Hogyan lehet az utolsó pályát megnyini vagy mi kell hozzá,hogy megnyíljon?Most az utolsó pályám a Cemetery,amikor eltemettem a hullát,aztán egy úton ébredt a saját nevét ismételgette.
  • jamnika
    #123
    Áááááááááh,nem lehetek ennyire vak,hogy a földön lévő ajtót nem veszem észre!.Egyébként itt vannak videók!/www.youtube.com/watch?v=sBeopFxxKeg
  • jamnika
    #122
    Hali!Segítséget kérnék a Most Wanted pályához.Az elején mindjárt jön két tucat ellen+helikopter,futok előre,szemetes,dobozok,be az ablakon a házba,feszítővasat felveszem,de nem tudok kijutni,aztán jön két fegyveres be az ablakon és levadásznak.Elbújni se tudok mert a köcsögnek lámpája is van!
  • butyokanime
    #121
    Sziasztok!Lenne egy olyan gondom, hogy a kettes pályán, ezen a sexual valamin (sry haver nyomja nem nagyon vágom:) ) a második felén a pályának a 3 kapcsoló közül az egyik aminek pirosnak kellene lennie akár mit csinálunk piros és nem tudjuk kinyitni.Pedig ez kell ahhoz hogy tovább jussunk a pályán, mindent ugy csináltunk pedig amit kell.A 3 citromsárga lámpa ami az egyik ajtó felett van abból már 2 világít és ez kapcsolná be a harmadikat és vinnénk tovább a pályát.Valaki esetleg nem tudja mi lehet a baj?Egyszerűen akár mi tcsinálunk nem zöld a kapcsoló az ajtó előtt, mindig piros.!PM-ben is elfogadom a segítséget :) kösznöm.PS2-es verzsönöm van ha ez is számít.
  • Voltan
    #120
    Én meg PSP-n viszem (Persze a cenzúra-mentes verziót), és nagyon üt.
    Persze nyilván másképpen jön le handheld gépen, mint konzolon, azért ott van ez! Bár tényleg kevésbé sokkoló és véres, mint az első. Viszont a sztori miatt jobban üt.
  • Tinman #119
    Nah, végigvittem.

    Sokkal lightabb, mint az 1. rész volt, egyáltalán nem olyan beteges, a vége meg már-már lírikus. Kicsit csalódtam, marhára elmentek a lőfegyverek irányába és az ember meg lusta állat lévén, ha választhat a 4 enemy sarlóval, vagy a 4 enemey géppuskával verziók között, akkor gyarló módon a könnyebbiket választja.
    Emiatt a játék 60%-a nem több egy könnyed TPS céllövöldénél, lopakodós taktikai érzék sem sok kell hozzá... sokkal keményebb volt ezen a téren az első rész.

    Érdekesség, hogy a God of War 2 alatt rezzenéstelenül működő Ps2-öm, 1x belefagyott csontra egy egyszerű kameraforgatásba.

    A grafika ilyen Gow meg Onimusha 4-ek árnyékában, erős közepes. Tudjuk jól, hogy több craft van a PS2-ben, kár, hogy nem aknázták ki.

    Az irányítás megint csak nem győzött meg. Amikor a hangszórókat kellett lövöldözni, párszor ezer év volt mire a célkeresztet odakormányoztam, rendszerint halál lett a vége. Nagyon sokszor rontottam el a kivégzést is, mert hiába fogtam be az ellent, normál ütés lett belőle, nem kivégzés.
    A kivégzések látványosak, de elég gyorsan megunja őket az ember, a játék fele után már átnyomogattam start-al.
    A hangok is mintha jobban sikerültek volna az 1. részben, bár azért az enviroment sounds itt sem rosszak, zene az felejtős, már ahol van.

    A játék erőssége, most a történet lett. Egész korrekt sztorit sikerült összevarázsolni a Rockstarnak. Sajna a Crypt pálya nyomába sem ért a Piggy féle sokkoló hentelésnek, így a végjáték sem lett valami katartikus.

    Egyszer érdemes letolni, de aki még csak kacérkodik a végigvitel gondolatával az tényleg fontolja meg újra, mert ez egy light Manhunt méregfog nélkül, pedig a cenzúrázatlan verzióval toltam, jó 30%-tól! Nálam egy 75%-ot talán ér a mutatvány, de csak mert Rockstar...
  • Gabosh
    #118
    Thx gyors választ :D akkor majd betesztelem vamikor ,amikor ittlesz.
  • Voltan
    #117
    Á, nagyon egyszerű. Az UMDgen egy szoftver, amivel meg tudod nyitni az ISO filet. Aztán csak ki kell törölni a lenti sorokat a két ini file-ból és ennyi. Mintha PC-n írnál át init, csak meg kell nyitni az iso-t. Ennyi.
  • Gabosh
    #116
    Huhh :D bonyolultnak tünik... :D föleg ez a sztring meg umdgen ..:D de maj dutána nézek ,meg megkérdem haverom akinek van psp :D hátha jobban vágja. thx!!
  • Voltan
    #115
    1. Nyisd meg az ISO-t UMDGEN-vel
    2. Csomagold ki a PSP_GAME\USRDIR\GLOBAL\LVLSETUP.INI és a PSP_GAME\USRDIR\LEVELS\A01_ES\GLVLSET.INI fájlokat
    3. Nyisd meg őket (szövegszerkesztővel) és keresd meg a kövi kódokat
    :

    # ---------------------------------------------------------------------------- #
    [GK] execution colour ramp options: flash fadein (sec), flash duration (sec), flash fadeout time (sec) EXECUTION_COLRAMP_TEXTURE FE_execramps EXECUTION_COLRAMP_FLASH_TIMES 0.25, 0.6, 0.3 EXECUTION_COLRAMP_FADE_TIME 5.0

    töröld ki a sztirngeket.
    4. helyezd vissza a megváltoztatott fájlt PSP_GAME\USRDIR\GLOBAL\LVLSETUP.INI
    5. ezt is helyezd vissza de MINDEN SZINTRE !!! PSP_GAME\USRDIR\LEVELS\ with GLVLSET.INI ( én kézzel behúztam az asztalról pl )
    6. Mentsd el az ISO-t
    7. Play
  • torrente
    #114
    3.52 M33-4

    3.52 Kernel
    umd mode: Sony NP9660 - NO UMD
    cpu speed: 333Mhz (legmagasabb)

    Tökéletesen megy, most játszottam végig!
  • Gabosh
    #113
    Hogysikert megcsinálnod?
  • Voltan
    #112
    Manhunt 2 USA PSP pSyPSP

    A recoveryben nincs semmi különös beállítás...
    3.40 OE-t használok.
  • Tibor
    #111
    recovery-ben milyen beállítások vannak?
    Milyen verzió-t szedtél le?
  • Voltan
    #110
    Jah, van benne UMD.
  • Tibor
    #109
    Neked milyen beállításon megy a játék?
    UMD required?
    Nekem fekete képernyő van és nem csinál semmit a psp.
    PSP-PSY verzióm van.
  • Voltan
    #108
    Na, PSP-n nyomom. Eddig nagyon jó. Elég nyomasztó hangulata van. A kivégzések is nagyon jók (bár csak párat láttam, fecskendő, toll). PSP-n ki lehet trükközni a cenzúrát, úgyhogy teljes pompájában csodálom a mészárszéket :D
  • Seth
    #107
    Mert egyszerűen nem üzlet, és nem éri meg a belefektetett munkát az átírás. Tudod mennyit fognak ebből eladni? Szerintem nem sokat , annyira nem húzós cím
  • Seth
    #106
    Igen megoldódott,természetesen mature besorolást kapott, kivégzéseknél ilyen agyonfilterezett,remegőkamerás szart kapunk,amikor szinte semmi nem látszik. Broáf, szerintem visszamenőleg be kellene tiltani az összes Mortal Kombatot is... -_-
  • isclit
    #105
    Én egyszerűen nem értem,hogy 360-ra miért nem adják ki a játékot...Tudja valaki?
  • Elveon
    #104
    Én úgy tudom, hogy megoldódott a probléma a Manhunt 2 besorolásával. Ti mit tudtok róla? Megjelenés mikorra várható? Az első rész az fél isten volt számomra.
  • Seth
    #103
    Mit akarsz, én alighogy befejeztem a 2. részt már a 3. végén járok
  • zola2000
    #102
    Örülök, hogy ilyen jól haladtok egy olyan cuccban, ami még meg sem jelent xD
  • WOLF3x6
    #101
    hello,nemtudom kinek volt hasonlo problemaja aki mar jart ez azon a palyan
    ahol egy ilyen kertvaros szeru helyen,kell ellopni egy szovenyvagot egy garazsbol.Rendorok keresnek minket kozbe.Aztan atkell vagni egy kaput.
    De a kapuvagas nem reagal.Marmint nyomom a kort hogy hasznalja a vagot.

    lehet az lehet a gond.hogy a helikopter hangja megfagy
    es ismetlodik.
    Nagyon megkoszonnem a segitseget.
    Mert marcsak 4 palya lenne hatra.
    Jha uncut dagger verziom van.
    Apropo a hang, ha nem lepem at az "intro" videot a palya elott akkor 1 percig mukodik.Utana meg mar megint "megorul",lefagy s ismetlodik.
    Ha alapbol atlepem az intot.akkora palya kezdete ota nemmukodik a hang.
    S egyik esetben sem lehet atvagni a kaput.
    Probalkoztam mar geprestarttal.De semmi.
    Szamos palyarestart is volt.
    ha vvalaki tud segiteni orommel vennem.
    elore is koszonom
  • belo4
    #100
    Én a 7. pálya de mindig meghalok az orvlövésztől meg a helikoptertől.
    Amúgy 18 pályás a játék szóval lesz itt még ez meg az.
  • Seth
    #99
    Valahol az elején,3. vagy 4. pálya, de egyelőre most hanyagolom, van pár sokkal jobb game,amit előtte végig akarok vinni
  • jaws30
    #98
    pl:.Hol tartasz a játékban?
  • Seth
    #97
    hát mondjál vmit... :)
  • jaws30
    #96
    kihalt a topik?
  • Code92
    #95
    nah megtaláltam de meg kell hagyni h. ez eszméletlen brutálisan el volt rejtve bazz (ezek a spéci kivégzések a halálfej ikonoknál állti nagyok.
  • Code92
    #94
    boccs lehet h,. hülye vok de nem vágom még így se lemegyek az alagsorba ott meek előre jon a szeletelő muksi azt kinyírom van a folyosón 3 szoba eslőben egy szék 2ágy máésodikban a felvágott csávó és egy ablakból kitörő csávó a harmadik szobában már nem tom mi, a folyosó végén van az az ajtó amit ki kéne nyitni és egyc rácsos rész hova még tovább lehet menni ott tovább mentem (dettó 3 szoba van) az utolsó volt nyitva benne egy csávóval akit ki is nyírtam, az ablakot betörtem így eljutottam egy kissebb szobába amiben a gombbal kinyitottam a 2. szoba ajtaját, ott volt egy villamoszégben egy csűávó és egy másik akit elég szépen ki is végeztem nah mármost a második folyosón az első szobába nem tudok bejutni.
    Melyik folyosó melyik szobályában van ez a titkos ajtó????
  • belo4
    #93
    meg az őr ki-be járkál rajta de én is csak késöbb vettem észre...
    és thanks a segítséget!
  • Seth
    #92
    dede, az a szoba. Bal oldalon csak menj neki a falnak, kinyílódik egy titkos ajtó ( ami mellesleg látszódik is ha benézel a nemnyíló ajtó nyílásán- jobbra más színű a fal)
  • Code92
    #91
    húú nem tom h. az előttem szóló (belo4) a tutorial részt is beleértve gondolt-e a 3.pályára de én most a "sexual deviants" nevű pályán vok az alagsorban, ott is van egy ilyen lámpás ajtó és sok szoba már mindenhol körbenéztem (az ajtók nem záródnak be gombnyomásra) merre tudnék tovább menni? (melyik szobában van ez a villamosszék: {csak nem ott ahol kappóval lehet kivégezni a "hunter"-t?!})
  • Seth
    #90
    a mellette lévvő szobából, ahol a villamosszék van) nyílik egy titkos ajtó
  • belo4
    #89
    Én a 3. pályán már elakadtam...az a rohadt 3.lámpát nem tudom feloltani az ajtó felett
  • jaws30
    #88
    ?
  • jaws30
    #87
    ki volt már a HOSTEL RÉSZNÉL résznél!