Amit a GTA 4-ről tudni érdemes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
De mégis inkább majd a GTA5 egy Egész Európában játszódó rész legyen majd a jövõben. Vagy GTA EUROPA. De még a GTA Hungarian is egy jó öklet.
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
eztû olvasd el inkább sztem =)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Titokban abban is reménykédtem, hogy a folytatásban sípálya is lesz(lásd Taxi 3), vagy legalább valami havas táj.
Egyetlen város, bármennyire is részletes, nekem kevésnek tûnik...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Csak ha reggel az ember kómásan ébred fel, és ilyen hülye cikkekel még felis húzzák, hajlamos meggondlatlanul írni 😊
És neked van igazad.
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Mindössze ennyi: "The demo which Game Informer played was for the Xbox 360 version of the game."
Magyarul amirõl az oldal informátora játszhatott az egy x360ra készült demó. Ez neked azt jelenti hogy csak arra készitik? 😄
Nekem meg ez lesz furcsa... Egy szerb gengszterrel mászkálni? Srbska druze, kako si? Na, ennyi a szerb tudásom 😊. Meg annyit tudok még, hogy "ispraznite dzepove, skinite kaput, metnite na traku". 😊
Inkább nyugaton mászkálnék megint. West Staines Massiv! 😊
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
GTA IV Spoof - Real Life
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
amúgy valóban, libertyt már jópárszor eljátszották. minden egyes számos részen libertybe kell játszani?
annyi más város van, de akár európába is maradhatott volna a csávó. prága, párizs, london.... vagy maga magyarorszság.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nálam ez nem jött be (ugyanúgy még rengeteg dolog nem jön be). Semmi kivetnivaló, a program nagyon jó, csak nekem nem jött át a karakter meg az adott miliõ fílingje, így számomra ezek nem javítják, hanem rontják a játékélményt. Ennyi, semmi több 😊
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A GTA IV-et meg sztem nem merik a GTA 10. évfordulóján nem kiadni PC-re, legalábbis nagyon remélem. <#nyes>#nyes>
A játék nagyon ütõs lesz és rettentõen várom, fõleg az újítások miatt!
Mivel az egész pálya NY vagyis Liberty City lesz(azért elég szép egy majd SA nagyságú város), így a repülõk fogalmát a helikopter (esetleg kis nosztalgia képpen lehetne a Dodó) fogja kimeríteni
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Tény, és sajnáltam én is ezt a dolgot, csak sajnálatos módon (sajnálja a fene 😊) a gettókultúrás izom & lowrider & "howdy, dowg" számomra nem éppen hívogató.
Ellenben egy orosz/ukrán (egye kutya, a szerb/horvát sem gáz) szesz- és fegyvercsempész már sokkal inkább.
Amit sajnálok, hogy EU eléggé mellõzve van (nem akarok azzal érvelni, hogy egy Varsó, London vagy éppen Budapest mennyire érdekesebb helyszín egy New York ellenében), bár megérthetõ akkor, ha úgy nézzük, hogy Európa jobban lenyeli az USA-dolgokat, mint fordítva (sajnos... aki csak olyan munkakörben dolgozik, hogy teheti, akkor szépen erõsítse Európát! 😊 Igen, ez propagandaszöveg volt 😄)
Nekem Liberty City tetszett a legjobban, csak a motorok hiányoztak belõle.
(Nálam a San Andreas volt a kakukktojás a GTA-k között, nagyon nem tudtam élvezni a játékot. Teljes õszinteséggel, képtelen voltam beleélni magam egy gettónéger gengsztermindennapjaiba.)
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
pc-re is meg fog jelenni. csak évekkel kéésõbb-
Szóval, ajánlom figyelmébe a kedves cikkírónak az alábbi oldalt:http://www.destructoid.com/gta-iv-details-emerge-update--30906.phtml
Ha lenne olyan kedves, és elovasná, majd kijavítaná ezeket az oltári nagy baromságokat (márcska a khitelesség kedvéért) jót tenne vele az SG olvasóinak!
Szóval nagyjából (ami nem tetszik):
-a fõszereplõ Nico Bellic, aki vagy szerb, vagy horvát
-mobiltelefonon tudunk kapcsolatot teremteni a fõnökökkel
-repülõk NEM lesznek benne, mivel csak 1 városban rohangálhatunk
- + csak XBox 360-ra fejlesztik
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.