3449
  • M4dMax
    Májusi Patch (ezt angol playerek mondtak tehat nem 100%):
    max lvl 60
    repülés
    DBZ karival kell harcolni és ha legyözzük kapunk egy skillt. Ez kb ugy fog kinézni hogy lesz pl. Vegita NPC, beregizel hozza és harcoltok ha nyersz kapsz valami skillt.
    Harc a levegöben system
    Pár uj item.
    TMQ7-8

2011 Ujitások:
    Super Saiyan 2
    Super Saiyan 3
    Bubu illetve Namek transformok
    TMQ9
    max lvl 65-70

de ahogy mindig is ezek közül semmi sem 100%
  • ben095
    pls akkor küldesz nekem is egy msn-t
  • ben095
    de nagy fan vagyok ugyhogy nem hagyom ki a dbo t sem.
  • rodzsi
    Huu de sokan lettetek hirtelen :D

Manflg15 a regisztráciot és mindennel kapcsolatos dolgot lejjebb megtalálod, egy commentben

erröl az oldalrol(http://www.newgameway.com/) tudsz venni accot 3k ft, és ezzel kell felmenned a hivatalos honlapra bejelentkezned és ha fent van a game akkor onnan majd indithatod is
  • manflg715
    Hali!
    valaki tudna segíteni regisztrálni DBO-ra?
  • ben095
    pls ne én is kaphatnám az msn cimed?
  • ben095
    szeretnék én is beszálni ebbe dragonball online be meg van pénz valaki kisegitene egy playpal számlával?
  • ben095
    cső
  • Yoci000
    Felvéve :)
  • rodzsi
    elküldve :)
  • Yoci000
    Egy elérhetőséget tudnál adni PM-ben? MSN lenne a legjobb :)
  • rodzsi
    én nagyon szívesen megcsinálom neked, mert van paypalom én is azon keresztül vettem. én csak annak örülök ha egyre több magyar játékos lesz :)
  • Yoci000
    Valaki megbízható esetleg a fórumon?:D
  • rodzsi
    maximum azt tudod h megkérsz valakit akinek van és azon keresztül bonyolitjátok a dolgot... az email cimednek meg a tiedet kell megadni azt kész.. azért kéri sok hely a paypalt mert az a legmegbizhatobb, és gyors is... :)
  • rodzsi
    általában mikor vagytok fent?
  • rodzsi
    faxa felveszem akkor ezeket a neveket friendsbe. köszi mad :)
    Sikerült engem felvenni? :)
  • Yoci000
    Na srácok akkor mi a teendő ha nincs Paypal-om és nem is tervezem?:O
    Nincs olyan hagyományos bankszámlára való utalás?:O
  • roland4
    akkor a kínai szerver májusban várható? :D
  • M4dMax
    az valahol leirtam mi a megoldas ah nem latod a koreai betüket win7 en, a XP-n is hasonlo a megoldás.
    Itt van pár magyar név:

M4dMax
    SonGoh4n
    Csitkee
    Bazs107
    Cs1tke
    KiruHoshino
  • rodzsi
    nem kell regisztralnod kulon.
    amit vasarolsz akkot a newgameway oldalan azzal egyutt mindent kapsz, kssn felhasznalo nev, jelszo,titkos kerdesre valasz...
    Emailben fogod megkapni vasarlas utan par oraval max 12ora elteltevel. Internet Explorerbe megnyitod a hivatalos koreai oldalt, ott beirod bal oldalt a felh nevet jelszot, login majd ha fent van a game ra is nyomhatsz a gamestartra. Feltesz meg egy progit, frissit majd nyomathatod ezerrel a kamehamet!!!! :D
    miutan megy a game, HA a server valasztasnal nemlatsz semmit ne parazz!!!!!! A masodik helyre klikkelj fentrol. Ott van sok angol meg mi is.
  • rodzsi
    delutantoltolom tovabb az uj karival mar 17es vagyok... :) feltudtatok venni??? majd azert kis segitsegeket elfogadok.... :P :P mik a karakter neveitek??? csak h en is feltudjalak venni titeket, Saibot is atfog jonni mar tegnap beszelgettunk errol.
  • KiruHoshino
    www.dbohungary.szunyi.com - Sajna tartalom még nincs de majd azt is pótoljuk.
  • rodzsi
    chanel 2 emberek?
  • rodzsi
    na kész az uj karakter a szerveren RoDZsI a neve... :) :) kezdjük ezt a szervezkedést :P
  • rodzsi
    de részletesen irjátok ám le, mert egy angol itt magyaráz nekem... de hát semerre se jutok
  • rodzsi
    na megvan a 30. hol lehet felvenni a questet? mert bejött egy ablak de véletlenül becsuktam.... :s
  • rodzsi
    Majd ma elkezdek a másik szerveren egy karaktert azt neki állhatunk a guildnek csak majd segitsetek felhuzni :)
  • M4dMax
    dbocom on van sok informacio, ahogy mar irtam uj class balance, par uj skill, kisebb lvl igény a skillekhez, talán pár uj armor stb.. majusban lvl 60 ezzel együtt TMQ7 (dermesztö).
  • rodzsi
    Faxa... mi lesz majd a patchben??? :) Hol vannak ezek a hirek h mikor mi lesz?
  • KiruHoshino
    Május 5.-én jelenik meg az új Patch.

DBO Magyar Szájt hamarosan lesz. Szerkesztő keresetik rá.
  • rodzsi
    Mit lehet majd kivánni ha összegyült a 7 sárkánygömb???? :) Sikerült végre egyet gyüjtenem :P
  • KiruHoshino
    Nem volt vészes.

És igen az egy dungeon. Elég nehéz csapattal érdemes nekivágni.

Van egy magyar DBO oldal. Beszéltem a készítőjével és nekünk adná a weblapot ha van rá vállalkozó kedvű szerkesztő.
  • rodzsi
    azt szeretrném kérdezni h a R&R volt bázisán van egy teleport mellette meg egy átjáro vagy mi.... oda csapattal kell menni igaz? mert kaptam oda küldetéseket... :S
  • rodzsi
    Köszi a helpet. :)
    A lvl30as chalenge az nehéz? amikor felnötté válik a kis csávo :D
  • M4dMax
    NPC kitugya nyitni öket ott van egy icon a szereles mellet. igen 55 vagyok. Áprilisban megvaltozik a class balance és a skillekhez valo lvl is. Szinte minden skillhez kisebb lvl is elég lesz. (pl. SSJ40lvl) de ez sem 100%...Májusban pedig felemelik a max lvl-t 60 ra. Ezeket egy koreai srác mondta. És ezek után jön a repülés. (EZEK AZ UJITÁSOK CSAK A KOREAI SZERVERRE VONATKOZNAK!)
  • rodzsi
    bocsi mistery item vagy micsoda a neve...
  • rodzsi
    te hányas vagy mad? 55 gondolom.... :) miért látok a skilleknél lvl57eset is?? ? :S azok hogy kerültek oda? meg nemtudja akkor senki h kell ezeket az "unknow item"eket kinyitni???
  • M4dMax
    hat minel elöbb annal jobb, és ha tényleg mindenki belle lenne egytöl egyig akkor alapitok egyet, a guild nevet majd kitalaljatok. Jelenleg 5 magyarrol tudok a szerveren abbol 1 én vagyok, és 1 másik aki már alapitott magának egy guildot ami nem igazán lett sikeres. És a másik 3 pedig Egy angol guildban van velem együtt. Tehát eddig 4 ember lenne, ami kevés :)
  • rodzsi
    Gyerekek ha ennyien vagyunk akkor már tényleg kellene egy magyar guild.. Rá kéne szánnom magam h átmenjek a másik szerverre... de igy 27esen kezdjem ujra??? :S:S :S: S basszus ez a dilemma....
  • datango
    készülhetne egy összefoglaló faq.
    mégpedig hogy hogyan kell megcsinálni hogy pl én is tudjak nyomulni a dragonball online -val-vel :D !!!