19
-
#19 Ja, télleg ott. :) Pesten is szar. -
#18 Szállítást vállalod? :D -
#17 Én oriás logarléceket a #14-es linken látok csak, annak meg nemhiszem, hogy sok köze lenne a szegedi múzeumhoz. -
#16 Azok a szakadt óriás logarlécek mi a fsznak vannak ott? Tiszta gagyi. Mérnem csinálnak 1 igényes múzeumot?? -
#15 Alighasznált ENIAC eladó! Induló ár:1$ :D -
Kobaljov #14 másik magángyűjtemény Pesten: itt -
Benoke #13 Jómagam is gyüjtögetem az öreg procikat van egy szép darabszámú gyüjtemény em :)
AMD, Intel, Cyrix, IBM, SUN procikból.
A többi vasat nem tartogatom ahhoz sok hely kell :) -
#12 Próbáld meg feltenni a Vaterára a retro pc kategóriába, ilyeneket szerintem amúgyis már csak gyüjtő venne meg, szóval szerintem jó helyre kerül majd ott is. Engem ezek a pc-s cuccok annyira nem érdekelnek, de láttam, hogy van érdeklődés ezekre, ha szép és jó állapotban van, előny, ha valami gyári konfig, nem összeszerelt cucc. Pl IBM 5150-re volt jelentkező bőven, az más kérdés, hogy az eladó elvolt szálva az árral :D (100 000-ért akarta eladni).
Budapesten ilyen van:
http://www.omm.hu/ -
#11 nekem van két XT-m a garázsban a polcon, 16 szinü ega monitorokkal, genius egerekkel és billel. mindegyik 100% müködöképes, dos-al, NC-vel, szarásig pakolva játékokkal, mindegyikben 2x20 mega vinyó ami akkoriban brutálisnak számitott (ezt a jo tulajdonságot máig örzöm:)). ezeknek már régota keresek valami jo helyet ahol bevennék és megbecsülnék öket mert kidobni nincs erőm őket :) aramir jo tippet adtál :) de pesten nincsen ilyesmi, szegedre nincs kedvem lecaplatni... -
#10 Pc-s cuccok? -
#9 Szegedre? Persze :D -
Motig #8 1ébként aki nagyon szereti a régi gépeket:
www.mogyoro.hu
500 volt 1 386-os -
Motig #7 odaköltőzhetek?????????????????????? -
brueni #6 jó nagy halom.... -
brueni #5 van egy halom ilyen sza rom. érdekel valakit? -
#4 Annyira nem új azért, én kb 4-5 éve gyüjtöm, de van aki sokkal korábban kezdte.
Szekrényméretű gépeket nemhiszem, hogy sokan gyüjtenek :D De Itt van egy ilyen gyüjtemény:
http://www2.u-szeged.hu/infmuz/ -
JeD #3 Nekem egy C=64 figyel otthon :)
De ez a mondat érdekes:
"Az Apple Lisa például akár 10 ezer dollárt is megér egyeseknek"
Asszem ennyibe került akkor is, amikor kihozták :) -
Wittgen #2 Nekem pl megvan még xt+mono monitor, amd 486 konfig, meg öcsémnél a thunderbird procis gépem is. -
bandypappa #1 Uj hobbi a bélyeggyüjtés mellé, bár ez helyigényesebb. Azért érdekesek az ilyen gyüjtemények, régi modellek, oldszkúlos egész szobát kitöltö gépek. Föleg az orosz technika érdekelne ilyen szempontbol.