Buddhista videojáték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem csak 2 :C
NuNa 😄ASDAdd
De ez a Péló gyerek sem rossz!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
wáááá 😊
irtó aranyos, ez nekem kell 😊
irtó aranyos, ez nekem kell 😊
Will your Soul live for Ever?
Szerintem becsülendõ a szándék. Maga a játék amúgy jópofa, és igényesen el van készítve, de nem jutottam túl a fõmenün se... Kár hogy nincs meg angol nyelven.
a kislány: NUNA <#hehe>#hehe> ez teljesen természetes hogy õ a "nuna" <#taps>#taps>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nu Na😄 ez csak nekem furcsa név?😄
amúgy most töltöm
amúgy most töltöm
"három gyermek: a kislány Nu Na, és két fiú, a tréfamester, kövérkés Paloe és a fürge Csam."
A bal oldali fiú?😊
A bal oldali fiú?😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Detto, de szerintem majdnem mindenkinek megvan az a bizonyos négy, aki nem szûz, vagy nem épp most veszíti el 😊
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Hûha, mi lesz itt!
Már elõre látom a gyermekeik lelki üdvéért aggódó szülõket, akik a kereszténység égisze alatt megvédik õket ettõl a messzi-messzi kelet felõl érkezõ agymosástól.
Viszont annak ellenére, hogy aranyos és adott esetben igényesen jópofa alkotás is lehet ez a Freestyle Buddha, Hippie Buddha, Bully Buddha és Senior Buddha kvartett, azért a játékokba beépített propagandától még mindig hupililát okádok, legyen az vallás, nacionalizmus, politika vagy akármi.
"A játék ingyen kiosztott 10 ezer CD-romja nagy sikert aratott a kicsik között, de le is tölthetõ."
Az viszont tisztelendõ, hogy legalább a bizniszt is buddhista módra csinálják. (na persze ez csak a "beetetés" általános alkalmazása, legalábbis könnyen lehet)
Már elõre látom a gyermekeik lelki üdvéért aggódó szülõket, akik a kereszténység égisze alatt megvédik õket ettõl a messzi-messzi kelet felõl érkezõ agymosástól.
Viszont annak ellenére, hogy aranyos és adott esetben igényesen jópofa alkotás is lehet ez a Freestyle Buddha, Hippie Buddha, Bully Buddha és Senior Buddha kvartett, azért a játékokba beépített propagandától még mindig hupililát okádok, legyen az vallás, nacionalizmus, politika vagy akármi.
"A játék ingyen kiosztott 10 ezer CD-romja nagy sikert aratott a kicsik között, de le is tölthetõ."
Az viszont tisztelendõ, hogy legalább a bizniszt is buddhista módra csinálják. (na persze ez csak a "beetetés" általános alkalmazása, legalábbis könnyen lehet)
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
na az 5 parancsolatból 4 megvan <#nyes>#nyes>
nincs, nem is lesz...