18
  • endrúdí
    Miért nem inkább az Xvid támogatáson dolgoznak???
  • Indigo
    Hát ez az... Játék közben úgysem írsogál az ember, ha meg csetelni akar, arra ott a billentyűzet. Akkor ez mégis minek? Egy ilyennel biztos nem nyomorgatnám a kezem
  • NitroX
    hát de miért kéne játék közben írni? eh van nektek xbox360 egyáltalán? nem életszerű. Pláne erről játszani? Mekkora hülyeség.
  • NEXUS6
    Rájöttem, ezt az eszközt koalamaciknak fejlesztették!!! Asszem nekik 2 a többivel szembefordítható újjuk is van. Szal miközmen markolják a kontrollert, a másik hüvelykújjukkal még tudnak írni.
    ;)))
  • dez
    Bizonyára úgy gontolták, majd hüvelykujjal írkálnak. De próbáljátok csak ki, hogy a nagyjából ökölbe szorított kezeteken megpróbáljátok elérni a hüvelykujjatokkal a kisujjatokat... ;)
  • NEXUS6
    Dehogy hiányzik!
    Fogod kétkézzel a kontrollert és egy felcsatolható műcsőrrel meg viszed be a karaktereket.
    ;)))
  • bandypappa
    A tervezöknek az ergonómia kifejezés hiányzik a szótárukból.
  • Ronny
    azért az elég genny dolog, hogy egy 200 dolláros billentyűzettel még játszani sem lehet, mert késik mint a disznó.
  • NEXUS6
    Szerintem ez a hozzárendelés kb 100%-ban ki van csukva.

Csetelni, MSN-ezni az OK, de hogy ezeket az eszközöket járékban is használd, az rendeletileg tiltva van. Nem hiszem hogy az M$ ezen az álláspontján változtatni fog.
  • NitroX
    hát de hello, ez a kis billenytűzet nem is könyvek begépelésére termett, hanem az egymásnak küldött eddig igen nehézkesen begépelt szöveges üzenetek beírásának megkönnyítésére :D na az pár sor, vagy chat a film alatt kis ablakban ilyenekre gondoljatok, szerintem nagyon jó ötlet
  • Morden23
    Na ja, hát épp ezt mondom :)

Mármint, hogy otromba, ronda, stílusában nem illik az Xbox-hoz, és még az is könnyen lehet, hogy mocskos kényelmetlen.

Remélem, ez nem a végleges verziója a cuccnak.
    (Hozzátenném, még conception art-nak is elképesztő... iszonyatosan anakronisztikus jelleg. Mintha visszazuhantunk volna a '80-as évek lekerekített, pufi, színesgiccses Hasbro-gyerekjátékaihoz.)
  • qwas
    szrintem ha valaki chat-elni akar akkor másszon oda a pc-hez ez a konzol nem erre való hanem játszani. sosem értettem hogy mért jó olyan dolgokat csinálni ami mindenre jó elvileg de gyakorlatilag meg semmire. ennek is ez lesz a sorsa ha így folytatódik.
  • Indigo
    Igaz, ízlések és pofonok, de ha egyszer rávetemednék egy x360-ra (bár nem fogok), maradnék a hagyományos kontroller+hagyományos billentyűzet kombónál, mert ez nagyon otrombán néz ki :)
  • Morden23
    Mondjuk a régi 'Natural' MS billentyűzetekre azért nem mondanám, hogy idióta volt.
    Az ütvegomblenyomós pénztárbillentyűzetekhez képest azok a jó kis pillangók olyanok voltak, mintha egy szálkás padlóról átfeküdnél egy franciaágyba.

Amúgy ezen az Xbox-gadgeten én sem szívesen gépelnék le egy projecttájékoztatót :D
    Vaggy legalábbis utána teniszkönyököm és csuklókopásom lenne.
  • Indigo
    Ezen gépelni? Haggyatok már... :S Mondjuk májkroszoft mindig is hírhedt volt az idióta billentyűzetdizájnjairól...
  • Morden23
    Nem azt mondtam, hogy haszontalan, hanem azt, hogy nem szép :)

Mondjuk amióta láttam a diNovo Edge-et, azóta alapjaiban változott meg a véleményem arról, hogy milyen is egy "szép" billentyűzet.
  • Akuma
    Izlések és pofonok, szerintem meg épphogy ezzel kedvezőbbé teszik bizonyos játékok játszhatóságát, ahol mondjuk hozzá lehet rendelni minden betűhöz valami parancsot, mint egy normál PC-n azt szokás... Ja és végre nem görgetni kéne a betűket, amikor chatelni akar az ember, hanem normálisan és gyorsan be tudja ütni.
  • Morden23
    Nem mondom, biztos hasznos gadget-ek, de a designereknek adnék pár körmöst. Ez a billentyűzet rusnya.

Ráadásul abszolút nem illik stílusban az X360-hoz, és alapban elég "maszek" érzést kelt (az ilyen plug-to-tv gyerekkonzolokra emlékeztet, amik anno voltak; párezer forint, 50 beépített játék, kösd a tévére és hagyd a gyereket).