Router ledob, HELP pls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, te gondoltad, mi pedig tudjuk, hogy ez egy forum, es a sok szerencsetlen minden hulyesegnek kulon topikot nyit, ha van routeres topic, akkor az smc OSSZES tipusszamu routerenek elobb-utobb nyit valami hozzad hasonlo egy topikot, amiben lesz 3 hsz osszesen. De mivel te ilyen extra penge forumozo vagy, gondolom ezt kar volt elmondanom, mert ugyis tudod.
Together we'll fly someday...
háháhá...😊
lol
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
itt is vótam
Akkor én meg ajánlom EZT.
Az adminoktól meg elnézést kérek,ha át kell helyezzék a topikot, vagy esetleg törlni. Mert ugyanis a kedves jelenlévõk igyekeztek a hasznos hozzászólásokkal, sokat lehet itt tanulni az adott problémáról.
...még1x sry
...még1x sry
dik, és még nyitva van, kéne egye éjjeli õr.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
más topikba feltehetted volna a kérdésedet minek kellett nyitni ezért egyet???<#falbav>#falbav>
help
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Sziasztok!
Van egy ilyen, a képen látható routerem, tudom nem a legjobb márka...
SMC SMCWBR14-G2 Firmware frissítve a v1.06-ra
A kövekezõt kell még tudni:
DHCP ON ->Lease Time: Egy hét
Firewall ON
Wireless ON
MAC Filter ON
Én gépem hálókértyája:
Realtek RTL8169/8110
Intel PRO/Wireless 3945ABG
Másik gép(nem tapasztaltam helytelen mûködést):
NVIDIA nForce (alaplapi)
Intel 8255x
Mindezek mellett ahogy nézem csak az egyik gépet bontja egy pillanatra, kb 12 óránként, a következõ szöveggel:
2007-04-10 22:07:51 User from 192.168.2.102 timed out
Másiknál nincs a LOG-ban ilyen üzenet, szal ezért feltételezem,h nem bont. Ennél a gépnél én ülök. Ilyenkor szakad minden egy pillanatra, és kiírja a windows újból,h csatlakoztatva.
Találkozott-e már vki hasonló jelenséggel, illetve van-e vmi tanácsotok,h mit tudok tenni ellene, ne bontosn?
Köszönöm elõre is a segítségeket
Van egy ilyen, a képen látható routerem, tudom nem a legjobb márka...
SMC SMCWBR14-G2 Firmware frissítve a v1.06-ra
A kövekezõt kell még tudni:
DHCP ON ->Lease Time: Egy hét
Firewall ON
Wireless ON
MAC Filter ON
Én gépem hálókértyája:
Realtek RTL8169/8110
Intel PRO/Wireless 3945ABG
Másik gép(nem tapasztaltam helytelen mûködést):
NVIDIA nForce (alaplapi)
Intel 8255x
Mindezek mellett ahogy nézem csak az egyik gépet bontja egy pillanatra, kb 12 óránként, a következõ szöveggel:
2007-04-10 22:07:51 User from 192.168.2.102 timed out
Másiknál nincs a LOG-ban ilyen üzenet, szal ezért feltételezem,h nem bont. Ennél a gépnél én ülök. Ilyenkor szakad minden egy pillanatra, és kiírja a windows újból,h csatlakoztatva.
Találkozott-e már vki hasonló jelenséggel, illetve van-e vmi tanácsotok,h mit tudok tenni ellene, ne bontosn?
Köszönöm elõre is a segítségeket