20
-
Zoliz #20 Hülye aki mondja. -
Indigo #19 Persze-persze... Ahogy azt Móricka elképzelte... -
#18 És ha én nem akarom 3D-ben olvasni az SG-t, hajtogatva a "virtuális én"-em kezében mint egy Blikket? Vannak dolgok, amikhez nemcsak hogy felesleges a 3D, de még idegesítő is lenne ha 3D lenne. -
#17 hogy is mondjam... nekem aztan edesmindegy, gondolhatod igy is. en meg orulok, ha a jo fekvese miatt 150K-ert adhatunk el egy 8k m2-estelket SW role playereknek.
biztos van valami weboldaluk amit 3dben akarnak megcsinalni rajta ;)
es valoban, a jovoben "ugy fog indulni" a gep, hogy egy ilyen vilagba loggolunk be, nem pedig egy desktopra. -
#16 Szerintem pár év, és a teljes web ilyen lesz, tök ingyenesen, úgyhogy én nem aggódom :P -
csorfab #15 Te valami elképesztően hülye vagy. -
#14 így van. ott a pont.
sajoati vmit félrenéztél.. -
Loverman #13 úgylátszik a "hét" fogalma nálad más, mert képzeld van úgy hét hogy ne lenne ilyen cikk. -
#12 az is hulyeseg, hogy ceges es magan weboldalkent hasznaljak, 3d-ben, hiszen rengeteg rp group van, vagyis a vilagon belul MMORPG-k leteznek, rengeteg kiserlet megy, muveszeti alkotasok, valos epuletek replikai, machinima-k keszulnek, stb. -
#11 akkor jar el helyesen, ha virtualis vilagkent tekint ra, 10K dollarral aligha borithato fel (foleg, mert a Linden Lab kontrollalja az egeszet lol).
sima weben nem fizet senki tizezreket azert, hogy szebb skinje legyen egy forumon...
emellett egy onallo vilag, kvazi net a netben, minden szolgaltatas, termek csak ezen a neten keresheto a beepitett funkciojaval, ha en itt keresek valamit, a google elmehet a csudaba, hiszen sose fogom elohozni. (foleg, ha rendes search engine lesz, lmao.)
-
kvp #10 A rendszer egy gyakorlati pelda a 3d-s web-re. Nem tekintheto jateknak, mivel nincs sem tortenet sem vilag, csak egy 3d-s tartalomtarolo es szolgaltato rendszer, ajandek megjelenitovel. Sajnos technikai szinten alig jobb mint a regi wrml probalkozas volt. Egy jatekosnak, foleg ha mmorpfps-hez szokott, akkor nagyon gyenge. Viszont az utobbi idoben pont arra hasznaljak, amire a ceges es magan weboldalakat. Aki fizet a tartalomert az olyan, mint aki fizet a sajat weboldala elkesziteseert. A rendszerben pont annyi a biztonsagi funckio, mint a weben, tehat ha valaki nagyon akarja akkor azt tesz amit akar, fizetes nelkul. Az mas kerdes, hogy mindez persze nem tul etikus.
A 'jatekosok' jo resze olyan aki meg soha nem jatszott semmilyen mmorpg-vel es ez az elso virtualis valosag elmenye. Az, hogy penzt is lehet keresni csak csali, nehezebb penzt kivenni a jatekbol mint wow farmolasbol. Tozsdei szakemberek teszteltek, az a 10 ezer dollar amivel beszalltak majdnem felboritotta a vilagot, pedig elmeletileg tobb millio dollar mozog benne.
Tehat ha valaki mint 3d-s weboldalak gyujtemenyere tekint a second life-ra akkor jar el helyesen. -
bandypappa #9 Maga az ötlet egyszerüen zseniális. Nemsoká pizzarendelés, vásárlás (talán már most is korlátozottan) és a szolgáltatások egyre bövülnek. Másrészt én sosem fogom kiprobálni, mer nkább emegyek ki offroad bringázni vagygyurok egyet, mer ez függöséget okoz, meg bekockul a zember, meg áramszünet esetén az ember rádöbben hogy szartse ér az élete. -
Sance231 #8 Csajok? Na, ott egy kiaknázható lehetőség:D. -
#7 Igen, mindenképp a degeneráltak kihasználására gondoltam én is. Például összedobsz tárgyakat, ruhákat, stb és keresel magadnak olyan birkákat akik képesek ilyesmiért pénzt adni.
Hallottam már olyan híreket hogy nyílt mozi az SL világában, ahol teljes filmeket nézhetsz végig persze ha belépőt veszel, meg van már fizetős csengőhangletöltő-szolgáltatás SL-béli mobiltelefonra... Tehát nagy az isten állatkertje. -
#6 Nincs az SG-n hét ,hogy ne legyen cikk erről. Esküszöm ha nem írnának róla nem is tudnám ,hogy még létezik. -
Loverman #5 valszeg csajok játszanak vele inkább... a Sims-ért is rajongó réteg. -
googlekereso #4 A WoW-ban sok idő is kell a játékhoz, a fejlődéshez( pl.: bátyám a koleszban a barátjaival több mint 30 órán át játszott egyfolytában [ ennek ellenére nem kocka])
És ezen mi a nagy hír? Van egy újabb város, na és kit érdekel aki nem játszik vele? Inkább fizetek, hogy ÉLŐben lássam, mint így.
Na ezen jól felhúztam magam :D -
Indigo #3 Kiaknázható lehetőségek? Mint pl? (Azon kívül, hogy az élelmesebbek pénzt keresnek egy csomó degeneráltat kihasználva.) -
#2 Miért, valaki a WoW-val is képes órákat játszani zsinórban...
Nem egy pörgős játék a SL, de vannak benne kiaknázható lehetőségek, szerintem nem rossz dolog. -
#1 Hogy a francba bírnak ezzel ilyen sokan játszani. Én halálra untam magam azalatt a fél óra alatt, amíg kipróbáltam.