12
-
winnie #12 szerintem ez másnak is ezt jelenti. -
#11 nem értem a cikkírót, a filmet nem jelölté egy díjra sem, "csak" forestet, igaz ő meg is kapta. ez valahol nekem azt jelenti hogy nem a film szupi hanem a főszerplő -
spongya77 #10 he, ez egy egesz jo filmkritika volt! Fejlodik az sg.hu :) -
Falatka2003 #9 Momentán nekem is tetszett.
Érdekes volt a fiatal doki szemszögéből látni az eseményeket. Értetlenül bámulni, mikor ezt a "jótét lelket" rágalmazzák mindenhonnan, aztán rádöbbenni, hogy csak kihasználtak, hogy burokban tartottak és szemellenzőt raktak ránk. És akkor a legfájdalmasabb az igazság. Szeressük az ilyet . Crank 2 meg robbantson kasszát Győzikével karöltve, SG tömjénezéssel. Kit érdekel? :) -
Inquisitor #8 Írtam anno, hogy Whitaker úgy kapta meg az Oscart, ahogy Denzel Washington anno, egy rakat filmje volt elötte, ami jobban megérdemelte volna ... meg persze egy jó színész nem ment meg egy egész filmet.
Amúgy meg fogom nézni a filmet, mert Whitakert nagyon kedvelem, meg hátha nekem bejött (A Szellemkutyát is imádom ,pedig elég elvont) ... -
Sance231 #7 Blasta: Sarkítottam, bocs nem akartma fél oldalban kifejteni. De ha nem érted mire gondoltam, és bele akarsz kötni, kössél.
Hát igen, SG-n valóban vannak érdekes dolgok. Kedvencem az volt legutóbb amikor úgy hírezték ki Szakácsi Sándor halálát, hogy "Meghalt Doktor House magyar hangja". Na akkor gyorsan bazmegoltam magamban egy sort, hiszen azért ennél jóval többet tett le életében az asztalra az egyik legjobb szinkronszínészünk, erre a hírbe még a nevét sem képesek kiírni, ráadásul még munkásságával sincsenek tisztában. -
winnie #6 nyilván úgy értettem, hogy szerintem:) más szerint meg érdekes.
remélem te sem gondolod, hogy csak a puszta színészi játékra alapozó filmek mind jók lennének:) -
Loverman #5 SG-n : tiszta, színészi játékkal operáló film, semmi akciójelenet, semmi CGI látványanimáció = egyszer nézhető, felejthető, stb. megvan a színvonal...
winnie, kinek mi az érdekes :S -
#4 "és hiányolja a percenkénti lövöldözést és rángatózó kamerát"
Talán nem csak ezektől lesz egy film kevésbé unalmas, vagy pörgős, esetleg feszes... -
#3 cikkíró: Zsellér Máté -
Sance231 #2 Én szeretem az ilyne filmeket. Nem hatásvadász, lassú, komótos, precízen kivitelezett remekek. Ha a kedves cikkíró bealszik rajta, és hiányolja a percenkénti lövöldözést és rángatózó kamerát, akkor vmit vagy félreértett, vagy ez a műfaj tényleg nem neki való. Ez van, ízlések és pofonok. -
winnie #1 ez egy nem érdekes film, mint a királynő.