Laura Dern visszatér az Õslényparkba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#bdead>#bdead>
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
könyveket honnan lehet beszerezni? én nem találom
Ja, a filmek színvonala fokozatosan romlott... A kettõ még jó volt, de a 3... :S És most egy negyediket is akarnak? :SSS Én anno 7 évesen láttam az elsõt, hát az egyik kedvenc filmem máig. :)
Hú, a könyvek azok viszont sokkal jobbak voltak, mint a filmek!!! :) Imádom õket.
Hú, a könyvek azok viszont sokkal jobbak voltak, mint a filmek!!! :) Imádom õket.
Látvány az tény de ezenfelül mi a szórakoztató ? A rohanás meg a sikítozás ?
Egy még viszonylag jó, kettõben már vannak necces dolgok, a három meg már nagyon gagyira sikeredett szerintem
Egy még viszonylag jó, kettõben már vannak necces dolgok, a három meg már nagyon gagyira sikeredett szerintem
Nem megerõsített hírek:
A Veloci Raptorokról szóló kutatások elõrehaladtuk. Az állatok hangüregei annyira egyediek, fejlettek voltak, hogy a különbözõ szigeten élõ raptoroknak, beszéd közben különbözõ akcentusuk is volt. Ma nem csak õk lehetnének az uralkodó faj a földön de minden bizonnyal még repülni és úszni is megtanultak volna. Egyes feltételezések szerint gondot okozott volna az egymás közötti kommunikáció, míg egyes elképzelések szerint az állatok akár biszexuálisak is lehettek volna. Mindent megtudunk a 4. részbõl.
A Veloci Raptorokról szóló kutatások elõrehaladtuk. Az állatok hangüregei annyira egyediek, fejlettek voltak, hogy a különbözõ szigeten élõ raptoroknak, beszéd közben különbözõ akcentusuk is volt. Ma nem csak õk lehetnének az uralkodó faj a földön de minden bizonnyal még repülni és úszni is megtanultak volna. Egyes feltételezések szerint gondot okozott volna az egymás közötti kommunikáció, míg egyes elképzelések szerint az állatok akár biszexuálisak is lehettek volna. Mindent megtudunk a 4. részbõl.
Helyes, türelmetlenül várjuk <#eljen>#eljen>
Sam Neill nekem már a harmadik részben olyan elesetnek, magányosnak tûnt, õ volt a fõszereplõ és az egyetlen értelmes a társaságban
gondolom ilyen IQ betyár túristákkal nem akarja magát égetni újra, ráadásul a karaktere mindig ellenezte a szigetre utazást, szóval azt se tudom hogyan oldanák meg a cselekménybe szövését
Goldblum --> nõje a szigeten
Neill --> támogatják a kutatását pénzzel
még mit lehet kitalálni hogy a szigetre csábítsanak valakit?
gondolom ilyen IQ betyár túristákkal nem akarja magát égetni újra, ráadásul a karaktere mindig ellenezte a szigetre utazást, szóval azt se tudom hogyan oldanák meg a cselekménybe szövését
Goldblum --> nõje a szigeten
Neill --> támogatják a kutatását pénzzel
még mit lehet kitalálni hogy a szigetre csábítsanak valakit?
"Sam Neil meg meglátja a csekket amit az orra alá biggyesztenek és rögvest igent fog mondani"
Ámen!
Ámen!
Minõségi folytatás lesz! Jó kezekben lesz a film szerintem! A rendezõ már bizonyított. Az elsõ rész a legjobb, a második az gyenge, a harmadik nagyon jó!
Dr. Ian Malcolm nem kell a filmbe! Full idegesítõ volt, már a második részben is!
Sam Neil meg meglátja a csekket amit az orra alá biggyesztenek és rögvest igent fog mondani<#mf2>#mf2>
Dr. Ian Malcolm nem kell a filmbe! Full idegesítõ volt, már a második részben is!
Sam Neil meg meglátja a csekket amit az orra alá biggyesztenek és rögvest igent fog mondani<#mf2>#mf2>
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
De ezt mind látványosan teszik, néha egy kis humorral megfûszerezve. Szerintem ha nem a mögöttes mondanivalóját keressük a filmnek és úgy nézzük meg, hogy nem a fordulatokat várjuk és a film végi csattanót, akkor beláthatjuk, hogy a JP-ok laza , gondolkodásnélküli kikapcsolódás nyújtó mozik, amik igen is kellenek.
A Jurassic Park csak egy valamiért volt jó film : igazi technikai forradalmat hozott a filmgyártásba. Anno mindenki ámult hogy ez lehetséges. Amúgy nem egy nagy eresztés. A késöbbi részek meg szimpla akciófilmekké váltak, már megszoktuk a színvonalat.
(legnagyobb baj hogy eredeti sztorit kiherélték rendesen. Aki olvasta a Crichton könyveket (ami alapján az 1 és a 2 készült, az tudja mirõl beszélek), ott folyamatosban elõtérben voltak a tudományos kérdések (elsõ a klónozás/genetika, második meg az evolóció/kihalás kérdéskörével foglalkozott) - bár az is igaz hogy a könyvek tudományos orientálódását nem lehetne filmen átadni nagyon).
Az egész egy akciófilm ami arról szól hogy futnak a dinók elõl és sikítoznak.
(legnagyobb baj hogy eredeti sztorit kiherélték rendesen. Aki olvasta a Crichton könyveket (ami alapján az 1 és a 2 készült, az tudja mirõl beszélek), ott folyamatosban elõtérben voltak a tudományos kérdések (elsõ a klónozás/genetika, második meg az evolóció/kihalás kérdéskörével foglalkozott) - bár az is igaz hogy a könyvek tudományos orientálódását nem lehetne filmen átadni nagyon).
Az egész egy akciófilm ami arról szól hogy futnak a dinók elõl és sikítoznak.
Goldblum volt a legjobb karakter a filmekben.
Sam Neill nélkül nekem JP nem JP!
Jeeeeffffy gyere vissza te is <#nyes>#nyes> Szem annyira nem fog hiányozni...
<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
Nem az emberi mellékszereplõk a lényegesek, hanem hogy a dínók is vállalják az új részben a szereplést :)
szvsz nekem az elsõ és a harmadik tetszett, 2. nem jött be:P
A türelem rozsdát terem.
szerintem az elsõ kétrész jóval több mint türhetõ.
Azért szvsz az 1. az több volt mint tûrhetõ! :)
"Spielberg 1re több xart csinál..
Mirõl beszélsz, papa? Spielberg csak az 1-2-õt rendezte, amik mellékesen tûrhetõek voltak.
Mirõl beszélsz, papa? Spielberg csak az 1-2-õt rendezte, amik mellékesen tûrhetõek voltak.
reméjük nem megy ki a bokája az elsõ futásnál :)
Jeff Goldblum lehetne benne!!!
Jeff Goldblum lehetne benne!!!
<#bdead>#bdead>