9
...vagy más tűzfallal
  • Pheel
    http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=internet%20megosztás&hol=topic
  • Schwarz
    mivan?
  • BiG G
    #6, htxpybandelplz.
  • Schwarz
    minek tökölsz ennyit? veszel 6k-ért egy routert aszt le van tudva...
  • tigeroo
    minek tűzfal?

jelige: oszd meg velünk is!
  • Zealot
    Jah, a Skype, ICQ viszont megy az asztalin is. Szóval a weboldalak nem mennek.
  • Zealot
    Hmm, most már nagyobb bajban vagyok mint eddig.
    Kiinstalláltam a Keriot (az asztali gépről, amire az előbb beinstalláltam) Visszakapcsoltam a windowsos tűzfalat, megosztottam a netet viszont most NEM MEGY A NET!! A laptopon, amiről most irok és ami az asztali gépen keresztül kapcsolódik a nethez, ezen meg megy a net!! Egyszerűen nem értem mi van. Lehet hogy valami virus blokkolja a netet?
    Mert amikor újraindito9m a gépet akkor egy pár percig megy a net, akkor is elég lassan olvassa be az oldalakat, de egy pár perccel később megszűnik és hiába próbálok bármire menni, már nem is próbálja megnyitni a firefox az oldalt, mindjárt az irja, hogy Done.
    Valami ötlet?
    Jah, és közben javitással átinstalláltam a wint az asztalin, de ugyanaz a helyzet.
  • KILLER2
    Én sajnos nem tudok segíteni, mert nem ismerem ezt a tűzfalat, de nagyon olyan érzésem van, hogy ez e topic hamar zárva lesz.
    Amúgy nem leeth, hogy a te gépedre nem is kéne tűzfal? Mert ugye a megosztó gépen biztos van és te azon ekresztül netezel, így talán a te gépedet is védi?Én Norton Internet Security 2005öt használo, az simán engedi a kapcsolatokat. Nézegesd, hogy van-e a tűzfaladnak esetleg valami IP tiltó cucca, amivel a másik gépet blokkolná, meg persze előbb úgy állítsd be, hogy legalább tűzfal nélkül működjön, utőána jöhet a tzfal beállítása.
  • Zealot
    Helló!
    Problémám akadt a net a kerio tűzfallal. Eddig csak windowsos tűzfal volt, igyhát nem volt gond, de most nem boldogulok vele.
    Szóval a gép crosslink kábelen csaklakozna a megosztó géphez (amiben 2 hálózati kártya van).
    Próbáltam ilyen szabályt csinálni, hogy a Local Network Connection-t átengedje a tűzfalon, de még nem az igazi. A másik gépen meg azt irja, hogy azért nem tud csatlakozni, mert a hálózat nem osztott ki IP cimet ennek a számitógépnek. Szóval ez itt a gond. Csak nem tudom , hogy kell ezt beállitani.

Várom a tanácsokat :)