12
  • Sanyix
    Akkor meg kell támadni őket még mielőtt robbantanak!!! Dzsekbauer elintézi!
  • gyuri12
    :D lol! te aztán nem vagy válogatós!:D
  • ffxi
    Hű de jó pina
  • Super DANTE
    Heavy Sword nagyon jól néz ki, leginkább a GoW-ra emlékeztet, Lair is nagyon ott van ezzel az egyedi grafikai stílussal és színvilággal. Ősszel jön még a Little Big Plante is, az lesz csak a platform játék!
  • St0RmTr00pEr
    A killzone 2 kép a videobol van, ami KÖZTUDOTTAN CGI. A sony is bevallota, hogy majd valami ilyesmire akarják megcsinálni a játékot... elég sulyos büntit is kapott érte..
  • zola2000
    Hát ha kijön a sadness, a blue forever, a metroid3, a project hammer, a mario galaxy, a super smash brosh brawl, a resident evil umbrella wiire (csak így elsőre ennyi jutott eszembe ami idén jön) akkor a ps3 lehúzhatja a rolót xD
  • sirGalahad
    Azért a Killzone 2. eléggé "nagy" cím...nem?
    De sztem nyugi.. a Ps3. lassan indul,de nagyot üt majd..csak figyeljétek! Direkt nem is ugrottam rá a cuccra a premieren;ráérek még megvenni,ahogy szépen sorban jönnek majd ki a jobbnál-jobb (szebb?) játékok.
    Bár hogy kinek mi a jó játék, az szubjektív.
  • bertino
    "A Warhawk nem lesz kapható a boltokban, csak a PlayStation Network-ön keresztül lehet majd megrendelni - szintén szeptembertől"

így könnyű... :DDDDDd
  • gyuri12
    az nem egy renderelt kép?:)
  • HöfEE
    Killzone 2 durván néz ki!
  • adam first
    Ezek a nagycímek?? A Ratchet & Clank még oké, de a többi. Pff ami nagy cím az a Gran Turismo 5 szerintem, de 2008/2009 előbb biztos nem jön, Metal Gear Solid 4 2008 elején talán már kapható lesz EU-ban is, Final Fantasy szintén 2008. A többi nagy címet meg elszúrta a Sanyi mivel az olyan címek mint a Resident Evil,Devil May Cry,GTA már lesznek Boxra is, ráadásul egyidőben lesznek kaphatóak mind két gépre ezek a játékok. A Ps3 játékkínálata nagyon el lett cseszve[számomra], ami eddig érdekelt ősi régi PS-es címek már rég nem exkluzívak, így ugrott a gépvásárlás is.
  • Atomy
    Ez OK, de hol fognak robbantani, ki lesz a célpont?