12
-
#12 Akkor meg kell támadni őket még mielőtt robbantanak!!! Dzsekbauer elintézi! -
gyuri12 #11 :D lol! te aztán nem vagy válogatós!:D -
#10 Hű de jó pina -
#9 Heavy Sword nagyon jól néz ki, leginkább a GoW-ra emlékeztet, Lair is nagyon ott van ezzel az egyedi grafikai stílussal és színvilággal. Ősszel jön még a Little Big Plante is, az lesz csak a platform játék! -
#8 A killzone 2 kép a videobol van, ami KÖZTUDOTTAN CGI. A sony is bevallota, hogy majd valami ilyesmire akarják megcsinálni a játékot... elég sulyos büntit is kapott érte.. -
#7 Hát ha kijön a sadness, a blue forever, a metroid3, a project hammer, a mario galaxy, a super smash brosh brawl, a resident evil umbrella wiire (csak így elsőre ennyi jutott eszembe ami idén jön) akkor a ps3 lehúzhatja a rolót xD -
sirGalahad #6 Azért a Killzone 2. eléggé "nagy" cím...nem?
De sztem nyugi.. a Ps3. lassan indul,de nagyot üt majd..csak figyeljétek! Direkt nem is ugrottam rá a cuccra a premieren;ráérek még megvenni,ahogy szépen sorban jönnek majd ki a jobbnál-jobb (szebb?) játékok.
Bár hogy kinek mi a jó játék, az szubjektív. -
#5 "A Warhawk nem lesz kapható a boltokban, csak a PlayStation Network-ön keresztül lehet majd megrendelni - szintén szeptembertől"
így könnyű... :DDDDDd -
gyuri12 #4 az nem egy renderelt kép?:) -
#3 Killzone 2 durván néz ki! -
#2 Ezek a nagycímek?? A Ratchet & Clank még oké, de a többi. Pff ami nagy cím az a Gran Turismo 5 szerintem, de 2008/2009 előbb biztos nem jön, Metal Gear Solid 4 2008 elején talán már kapható lesz EU-ban is, Final Fantasy szintén 2008. A többi nagy címet meg elszúrta a Sanyi mivel az olyan címek mint a Resident Evil,Devil May Cry,GTA már lesznek Boxra is, ráadásul egyidőben lesznek kaphatóak mind két gépre ezek a játékok. A Ps3 játékkínálata nagyon el lett cseszve[számomra], ami eddig érdekelt ősi régi PS-es címek már rég nem exkluzívak, így ugrott a gépvásárlás is. -
Atomy #1 Ez OK, de hol fognak robbantani, ki lesz a célpont?