20
Walking with Monsters - Life Before Dinosaurs
-
#20 boltból... honnan máshonnan? XD Meg sztem meg is lehet rendelni az USA-ból online. -
sturrock #19 Sziasztok! A Walking with Monsters eredeti DVD-éjét honnan lehet beszerezni? -
#18 PART 7 -
PART 8 -
PART 9 -
PART 10 -
PART 11 -
VÉGE. -
#17 FENNVANNAK YOUTUBE-ON A RÉSZEI![ANGOL]
INTRO -
PART 1 -
PART 2 -
PART 3 -
PART 4 -
PART 5 -
PARt 6 -
Folyt. köv. -
#16 Biztos jó lehet.Mjad meglesem. -
#15 Nah,megnéztem a Walking with Monsters-t,az egész fennvan youtube-on. -
#14 Én is. De én a Walking with Sea Monsters-t sem láttam. Vhonnan lelehet tölteni? -
garex #13 én a Beasts-t nem láttam végig de azon kívül az összeset láttam -
#12 Én majdnem mindet láttam. A Walking with Dinosaurs-t,Beasts-t,Monsters-t (angolul),kivéve a Walking with Dinosaurs Special-t. Azt nagyon szeretném megnézni,főleg a Ballad of Big Al-t (azt már láttam egy párszor). -
Vrahno #11 Én meg épp most nézem a gépemen a "hogyan készült"-jét. :)
Nagy rajongója vagyok ezeknek a sorozatoknak és már mindegyik részt láttam, magyarul, németül, meg angolul (magyarul a leggyengébb, naná!). Amúgy ennek a Walking with Monsters-nek úgy láttam, két verziója van. Mindkettőt torrentről szedtem le, az egyik a normális változat, amit az RTL-en is leadtak nemrég, a másik meg a DVD. A különbség csak pár jelenet hozzáadása/elvétele meg a narrációban pár mondat, de gondoltam, megjegyzem.
A Walking with Cavemen az, amit csak németül láttam, de annyira nem tetszett, hogy többször is belenézzek (bár azt olvastam, hogy az nem is tagja a sorozatnak). -
#10 én is láttam a magyarult,de úgy fordították le h, szörnyek bolygója.
egyébként a walking with sorozatból sokat láttam,de nem hiszem h, mindet. -
#9 Lehet. Akkor azért volt az olyan lila,és nem igazán piros XD Mind1. Megnézem Youtube-on! -
garex #8 vki látta tegnap délelött ? mert kiderült benne hogy az egyik legjobb részletnél nem vér hanem a belek tartalma fröccsen a kamcsira -
#7 jaja,de youtube-on is fennvan minden. A Dimetrodon Hunt rész nagyon bejön főleg amikor ráfröccsen a vér a kamerára! :) Egyszerűen sirály! -
garex #6 én is csak ezeket láttam.naom cool lenne ha meg bírnák nézni legalább részleteket magyarul -
#5 WOW! Ezt nem tudtam...! Megtudod adni az oldal linkjét? Nagyon kéne mert még én sem láttam szinkronosan csak a Walking with Dinosaurs-t és a Walking with Beasts-et. -
#4 Ez nem a BBC sorozata amúgy? Én már láttam a dinósat, de ez a monsters a cwteam oldalán szinkronosan fent van, szal még fordítani sem kell. Azt hiszem Csankó Zoltán a narrátor.
-
#3 jaja,a walking with sorozat sztem is király!! -
garex #2 én nem láttam végig a monsters-t de a dinosaurs-t már ezerszel és tényleg érdemes megnézni -
#1 Hy All! Aki szereti a méltán népszű ismeretterjesztő Walking with... sorozatot ide írhatja kommentjét ebben a témában... ha nem ismered nézd meg (keress rá) youtube.com-on és ott minden epizód rajta van (angolul),dehát ha tud vki angolul ez nem akadály és megérti amit mondanak...ha ki em értené a film még szöveg nélkül is nagyon látványos!