3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#2386 jahátigen, ott már tényleg, de ez már a mentőautóba volt. -
#2385 Aszontad könyörögtél, ebből arra gondoltam, hogy már magadnál voltál..
De mind1, akkor megse szólaltam. -
#2384 ok köszi nézelődök :) -
#2383 kecsón egy gsmem boltba, de neten is biztos lehet találni. (vatera vagy vmi) -
#2382 jah vszeg eltört karral, eszméletemet veszítve fogom levenni a kabátom fekve. gondolkozz már -
#2381 ÉS ilyet honnan tudsz szerezni?
Mindenhol keresek de nem találok. -
#2380 Levágták ? :[
Inkább jobblettvolna, ha leveszed a nyag fájdalom közepette.
De kitudja, hogy volt e gerinc sérülés:S -
#2379 jaj, mintha én lettem volna :D
könyörögtem hogy csak a kabátot ne vágják le :D
köszi:) -
Batman39 #2378 Én már vágtam le motorosról ruhát,mert bunkó volt ami nem kevés zsé lehetett,majdnem sírva fakadt...)Amúgy jobbulást kivánok! -
#2377 -
#2376 Hát, legalább ezen nemspóroltál.Mindent megtettél amit tudtál..
Monnyuk azt bÍrom, mikor a gixeres csávó kis pumacipőbe nyomja, azt egyszercsak elnyal, és hopp, máris nincs lábfej. -
#2375 minőségi :)
-
#2374 jólvan a rajtam lévő cucc is kb 200 volt, és még nem is volt nadrág meg csízma:) -
#2373 Hát, én a ruhán sose spórolok majd.
Gerincvédő,bőrdzseki,titániumberakásos csizmabukó alap. -
#2372 köszi mindenkinek :)
-
#2371 Hát ja, kell az a cucc. Nem egy páncél, de jobb, ha van valami a bőr és az aszfalt között. Lényeg, hogy "csak" ennyi a bajod. Mégegyszer jobbulást. -
tomonor #2370 jobbulást kívánok! -
#2369 hát én azért folytatom a motorozást, de ha nincs motoros kabát... hogy is mondjam... két kézzel már nem tudnék a billentyűzeten írni -
#2368 Részemről is jobbulást. Ezért nem motorozok én. Jó dolog, de tényleg annyi a baleset és a legtöbbször nem is a motoros hibája, de ő hal bele. Még jó, hogy neked nem lett nagyobb bajod. Nem mintha ez nem lenne elég nagy. -
#2367 köszi -
#2366 Az komoly: O
Hát, akkor jobbulást.: S -
#2365 kifordultak elém, eldobtam a motort, majd becsusztam a kocsi alá...
eszméletvesztés, agyrázkódás, kéztörés, most egy fémcső van a kezembe 3 csavarral. akkor ébredtem fel amikor szedték le a kocsit rólam, feledtébb vidám pillanat volt :D
most úgy állok hogy a balkezemmel fél kilót alig tudok megemelni.
-
#2364 Mitörtént? -
#2363 kb úgy hogy fogtam, és az akkufedél alján lévő 4 kampóból a 2 jobb megadta magát...
motor az most nincs, balesetem volt -
#2362 Enyémnek is csak megkopott kicsit a teteje, meg elég laza már a csúszka, de még bőven jó. Most úgysem tudnék költeni rá, szóval jó ez így. -
#2361 lol?
Nekem semmi baja nincs igazából, csak lötyög, meg kopik.
Hogy törted el?
Eldobtad a motort? -
#2360 100ezres telefon és szigszalaggal ragasztgatom ez kész... -
#2359 Arra azért kÍváncsi lennék, hogy egy eredeti full borÍtás menyni a 8g hez:D
Kezd kopni az enyém, és azért szeretnék venni majd egyet, meg egy fém slide is kellene majd. -
#2358 6000 a full borítás, gondolom egy ezresért felrakják -
tomonor #2357 Nagy ez a 30-as szoft :D -
tomonor #2356 mennyibe és mennyiért rakják rá? -
#2355 én inkább 6000ért veszek full fekete borítást, gondolom utángyártott de nem gáz
-
tomonor #2354 én 2 hónapja vettem akku fedőlapot. igen hamar letörik, ám hál istennek nem kell sokat érte fizetni (2000 FT ) -na az nem olyan sok végülis xD -
#2353 plusz gyorsabb képkészítés, élesebb képek a galériában, tovább bírja...
saját tapasztalat
most perpill a tököm kivan h tudták ilyen szarul megcsinálni az akku fedlapot, az egyik feléről letört a két kampó :( -
#2352 ha függetlenítve vagy, nyugodtan frissítheted -
tomonor #2351 jójó-de most én a simát kérdeztem az imént -
#2350 Ha függetlenítünk egy N95-öt akkor rámegy a független szoft is? -
#2349 Van 8G re is.............. -
#2348 Most nem azért, de ha ezzel azt akarod bebizonyítani, hogy N85 8GBre nincs, akkor azt kell mondjam, hogy én a nokia.hu-n néztem emg és bizony van. -
#2347 Az újítások között megemlíthető a Térképek 2.0, friss N-gage alkalmazás, Nokia Search 4.0 Google pluginel, Share online 3.0, friss Letöltés! alkalmazás (v 3.1.50). Javítottak a Wifi és Flash Lite teljesítményén is. Utóbbi még jobban elősegíti a youtube videók nézését.