22
Computer Graphic Hungary Magazin fóruma az sg-n
-
Sitnyikk #22 Sziasztok! Megjelent a CGH Magazin következő száma, ami "májusi" név alatt fut, ehhez nem fűznék kommentárt :)
A számban fellelhető JAHAY, stewet, Ice2005, P13C3 cikke, valamint beszélgetések is olvashatóak, az egyik Seetinggel (Hegedűs Ádám, játékfejlesztő), a másik pedig Sanislovval (Szeleczki Balázzsal, aki hogy úgy mondjam, jól rajzol).
A címlapon a kép méretarány miatt lett az újabb kép, Davey Jones nem fért volna a címlapra.
Én is írtam ezt-azt, olvassátok figyelemmel!
http://cgh.atw.hu
U.I.: Arra bíztatnék mindenkit, hogy bátran használjátok a fórumot, kérdezzetek, nem harapjuk le senkinek semmijét :) -
Sitnyikk #21 köszi :) Vannak még ilyenek bőven :D Időközben még valószínű javítva lesz, csak nem akartuk tovább húznia dolgot.. :)
az első interjú olyan szabad volt, hogy csak na :D MSN beszélgetés :) -
#20 Meg a végén egy Adbe szöveg rémlik nekem meg még volt 1-2 csak elfelejtettem :c egész jó :) interjú (1.) picit erőltetettnek tűnt nem is tudom miért... de úgy összességében jó :) -
#19 Csak kíváncsiságból belenéztem, nem rossz. Van egy helyesírási bug benne;) 7/17-es oldal, Interfész fogalma, legutolsó sor: képemyőn
Nem az elejétől olvastam, csak véletlen pont kiszúrtam. :)
-
Sitnyikk #18 Megjelent a magzin első, bemutatkozó száma. Végülis csak egy nappal szerda után, szal jók vagyunk :D
Elérhetitek a http://cgh.atw.hu oldalon -
Sitnyikk #17 Mivel bemutatkozó szám, ezért csak egy hosszabb Blender ismertető került bele, egy tutorial Blenderre, egy Max tutor, két interjú, egy bemutatkozó cikk, és egy írás a játékfejlesztésről, összesen 17-18 oldal lesz. A következő jelentősen hoszabb lesz, csak nem akartunk kezdésnek 40 oldalasat :)
SZERDA ESTÉRE MEGLESZ -
#16 Nem probléma 1kis csúszás, ha minőségi anyag lesz. (Tutoriálokkal, meg miegymással.) -
#15 kiv vok milyen lesz. +fav ^^ -
Sitnyikk #14 sziasztok, jó reggelt :)
ez egy referencia lap, ilyenekre tessék számítani :) persze magyarul...:D Csak a tervezőnk nem írt még magyar tutort, és a sajátját írta be :)
különben csúszás van, sry. nem várt technikai probléma -
#13 Én úgy tudom, hogy a hazai grafikai magazinok szinte mind megbuktak egy idő után. Pedig én is vásárolok ha meglátok az újságosnál egy ilyen lapot.
Kíváncsi vagyok erre. -
#12 jó reggelt magyarország! -
Sitnyikk #11 lapok alaptervei vannak!
reggel mutatok párat! -
Shadow_THH #10 valami kép esetleg hogy a magazin hogy fog kinézni? -
Sitnyikk #9 Mostmár működik a fórum is, és a jelenleg elérhető menüpontoknak is van csekélyke tartalma. -
#8 Sedoóóó. oltást a veszett fajtájának ;] -
Sitnyikk #7 Az oldal valójában azért van, hogy ne csak egy link legyen a magazin, meg tudjunk híreket is írkálni. Mindjárt beüzemel rajta a fórum is (SG-s :D)
Domain is lesz, azonban az legelőbb májusban. És igen, grafikai magazin lesz, ne a weblapjór szűrjetek le következtetéseket ;) -
Dave John #6 Hát.. még elég egyszerű oldalnak látszik. -
Shadow_THH #5 uhh ez tényleg egy GRAFIKAI magazin lesz?
atw-n hostolva 0 designnal úgy hogy semmi nem máködik benne? D: -
#4 attól még reklám. -
Sitnyikk #3 nem teljesen reklám, mert szóltam már más topikban is, hogy lesz ilyen, és akit érdekel, az majd jön ide, vagy itt írhat, vagy nem tom... :D -
#2 fu mekkora reklám :DDdddddd -
Sitnyikk #1 A magazin weboldala már elérhető, de folyamatos frissítések alatt áll.
http://cgh.atw.hu
Hamarosan oda is írkálhattok a fórumba.