12
-
A fenébe #12 Akárki! Kezdő lévén most jutottam egy Canon A710IS masinához magyar menüvel - de nem találok magyar nyelvű kezelési leírást, és sajnos nincs meg az alap driver sem, hogy a képeket a szg-re át tudjam tölteni. Azért írok "alap" drivert, mert a canon honlapján ehhez már csak update programok vannak pl. Win XP-hez, és millió géptipushoz. Kölcsönbe is bármilyen formában köszönettel! -
Admiral #11 Nekem is ilyen van, és nagyon elégedett vagyok vele -
#10 nem a 700-ast -
CyrSyS #9 Szerintem jó kis gép! Ha nem lenne már 1 éve kiszemelt az Canon S3 IS akkor ezt venném! -
#8 Én is A610-et használok és nagyon fasza kis gép csak ajánlani tudom a canon kompaktokat. Ez is tetszik jó ötlet az az optikai képstabilizátor az árát nagyon megéri! -
#7 A610? A mi házunk táján is akad egy olyan, összerakott ki masina az :) -
#6 az elődöt használom lassan 1 éve, az tökéletesen bevált, de ez se tűnik rossznak :) -
galocza #5 nem veszek 570et, a 710 szimpibb, de még szimpibb lenne egy, amely ötvözné a kettő erényeit 8).
az arcra fókusz/flashállítgatós és red-eye funkcionalitása a digicIIInak viszont vonzó... -
#4 nem jelentettek be ebben a szegmensben semmi újat a canon-tól, de szvsz nem ér annyit a digic III, hogy azért vegyél A570-et -
galocza #3 én ezzel kacérkodom, de vetettem egy gyors pillantást az a570-re is, amely már digicIIImal szerelt (pl arcfelismerés).
kérdésem lenne:
tudtok esetleg bejelentett, hamarosan megjelenő canont a 6xx-es vagy 7xx-es sorozatból amire esetleg érdemes lenne várni ehelyett? -
#2 aranyos kis darab meg kell hagyni. a canon mindig is értett a középkompaktokhoz, kezesek, jó képeket csinálnak, és nem kerülnek horror árakba sem.
egyetlen hátrány hogy kissé zajos, és talán kissé kicsi, de a pozitívumok jócskán átbillentik azt a bizonyos mérleget :) a 6x zoom, főleg valódi stabilizátorral nyakonöntve külön pluszpont. -
bandypappa #1 baba kis készülék, nekem mondjuk panasonic lumix van.