Colin McRae: Dirt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez pontosan olyan, hogy tudni jól már most, hogy az NFS széria következõ tagja, amirõl még senki semmit nem tud, nagyon szép lesz csillog-villog, de egy árva szálon sem fog kapcsolódni a valós fizikához. Egyszerûen azért, mert már vagy 6 rész óta full arcade az egész, azért mert ez populárisabb, mint egy szimulátor, szélesebb rétegnek eladható.
Igen a szimulátoroknál általában ezt így gondolják, dehát a valóság nem fenékig tejfel, a szimulátorok meg a valóságot próbálják utánozni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
megjegyzés:Az rbr-t sokan irányíthatatlanná gondolják
(magszimum a nagyon gyengye kanyarokban És így van az rbr-nél is)
itt van<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor3>#vigyor3><#crazya>#crazya><#worship>#worship>
Nézzétek meg az inplay trailert a Youtubén
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Csak kár, hogy valóban ez a tendencia... :/
atán miért nem? én pl. imádok cirkálgatni, csak úgy finoman, lassan, épp csak amit bír a váltó.
http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=224
Szóval ha te úgy gondolod, hogy az a "jó" játék, amit többen vesznek, hát lelked rajta...
Mellesleg egy rally szerintem sem arcade kéne legyen, lévén az adná az értelmét.
Magyarul: ha csak a pedált kell nyomni, meg kormányozni, nem számít ha a falnak megyek mert sértetlenül visszapattanok (NFS sorozat, kivéve a Porsche, ami a legjobb volt <#worship>#worship>), az számomra nem ad élményt.
Vagy ott van az egyik rokonom. Évek óta kamion vezetés a munkája, elõtte meg hosszú évekig hoztak be nagyobb autókat nyugatról, amiket nem az átlag fizetésû embereknek szántak. Mivel siettek haza, ezért úgy jöttek, ahogy csak bírtak, szóval elég sok jó autót volt ideje tesztelni, mire ideért Belgiumból, Németországból. 300 kilométer levezetése után amikor beugrott hozzánk, kipróbálta a RB-t, mert épp akkor raktam fel a gépre, és alig tudott elszakadni elõle, mert játékélményt kapott tõle. Az persze már más törénet, hogy neki ugyanazoknál a beállításoknál nem csúszott ki az autó, nem voltak problémái, pedig mögöttem 10,5 év vezetési tapasztalat áll...
Ja, az a rokonom, aki már 2 autót összetört, az szereti azokat a játékokat, ahol nyugodtan ki lehet csúszni, neki lehet pattanni a falnak, stb, nem történik benne baj... <#vigyor2>#vigyor2>
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
amúgy ha minden autós játékot (benne van a nevében, hogy JÁTÉK...) úgy igazítanának, ahogy a magadfajtáknak tetszik, akkor hová lenne a verseny a készítõk között? a választék?
az a lényeg, hogy legyen köze a programnak valós dolgokhoz, de azok hátrányait egy kicsit szorítsa háttérbe. szórakoztatás. ennyi.
Nyugodtan szabályosan vezetni valóságban meg ugye nem egy nagy élmény 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
DON\'T PANIC!!!
Talan ha szaznal becsapodsz a falba es orbab.szna egy boxkesztyu mint a legzsak.. akkor talan kapnal valoszeru elmenyt 😄 Bar nem hiszem, hogy sokan bevallalnak..
DON\'T PANIC!!!
Szeretem a Colin-t, de ez az egy dolog emészthetetlen benne...
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
egy játékot pedig soha nem mérhetsz össze valódi verdával okoskám, és egy szóval se mondtam h jobb lenne <#lama>#lama><#taps>#taps>
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux