pálya.hu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You are fucking crazy people!\"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
kitiltani egy hétre, vagy lekéne írnia egy lapra 1000×, hogy nem nyitok több idióta topikot, és bekéne szkennelnie:D(Copy & Paste varázslat tilos:D)
Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlõdök :D
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lenne egy kérdésem, kérésem: nem tudjátok, hogy mi történt a www.pálya.hu oldallal? Egyszerûen nem tudom behozni, már több oldalon is próbáltam. Szükségem lenne rá, hogy meg tudjak nézni pár fontos infót rajta.
Elõre is köszi a segítséget!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó