pálya.hu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
ez lol!!!!!!!!!!!!!!!!44XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"You are fucking crazy people!\"

kéne az oldal!!!!!!!

vegicsek
ÁÁ te jóó ég neee,<#wow2><#wow2> csak a pája pont hut neeee.<#wow3><#ijedt>Elmegyek csoportos öngyilkosságot végrehajtani<#csodalk><#wilting><#wilting>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

írd be ékezet nélkül -.-

majerbélazsák
Ilyentõl nem témanyitási jogot kell elvenni..
kitiltani egy hétre, vagy lekéne írnia egy lapra 1000×, hogy nem nyitok több idióta topikot, és bekéne szkennelnie:D(Copy & Paste varázslat tilos:D)

Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlõdök :D

Drephis
>:D

help

Brolly28
<#kocsog>-:D

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

desigo
Hát.. ilyenektõl behal az ember agya.. ilyenért topicot nyitni.. minimum hogy elvegyék tõle a témanyitás jogát..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

desigo
úristen te nem tudod?
Neeeemmáááááárrrrr

kamuzol
banok
jah még kör e-mailt is küldtek amin írták, hogy the end. Mondjuk azt sem tudom, hogy mi volt az a palya.hu <#idiota>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

megszünt, lerohadt a szerverük, lejárt az elõfizujuk acimre vagy a szerverhostingjukra, stb stb, légy kreativ... :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, kérésem: nem tudjátok, hogy mi történt a www.pálya.hu oldallal? Egyszerûen nem tudom behozni, már több oldalon is próbáltam. Szükségem lenne rá, hogy meg tudjak nézni pár fontos infót rajta.
Elõre is köszi a segítséget!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó