7
  • Palinko
    #7
    nem tod véletlenül,hogy 100 kbit/s nettel menne -e?
  • Mojlepque
    #6
    Ha már én vagyok a topic nyitója, akkor én kezdeném is a saját véleményemmel, és tapasztalatommal!
    Eleinte ez a "játék" nem tetszett nekem, mert időigényes, és kissé bonyolult egy olyan személy számára aki még nem próbálta ki magát modellezésben, vagy hasonlóban.
    Viszont most már lassan fél év után, már tetszik, mivel rájöttem hogy ez nem egy játéként felfogható program, hanem egy olyan hely, ahol az emberi kapcsolatok teremtése az elsődleges célja a forgalmazónak is.

    Sokan azért regisztrálnak be, hogy pénzt szerezzenek ez által, és ebből tegyenek némi haszonra szert, nem tagadom már én is próbáltam 2-3-szor is egészen pontosan 0-ról.
    Jelenleg nincs boltom, sem saját földem sem az SL-ben, mert rájöttem, hogy az általam fellelt helyek pl Magyar Kerti-Parti vagy egyéb helyek, ahol sok magyar honfitársunk is megtalálhatóak sokkal többett jelent nekem annál hogy ebből szerezzek 1 centet is.

    Tapasztalatom:
    Sok topic-ban tapasztaltam (itt az sg másik SL topicjában is) hogy van aki csak azért regisztrál hogy megadja a bankkártya számot, és előfizessen erre a programra, hogy pénzt szerezzen ez által.
    Jó tapasztalatom közé tartozik hogy én magam is próbálkoztam vele, és örülök hogy elmondhatom hogy nem könnyű volt az első üzletem megnyitni Hill Top Village-ban. A másik jó tapasztalatom: sok helyen könnyen lehet pénzt szerezni, viszont sok ember szerencsére abba hagyja, és inkább kapcsolatot teremt, aminek köszönhetően nagyon jó helyeket hoznak létre közösen, a közérdek kedvéért, mint pl a legtöbb magyar hely is
  • kas123
    #5
  • blackgamer
    #4


    további képek a Képregény rajzolók topicjában
  • Neoncsoves
    #3
  • blackgamer
    #2
    de már van témája
    te is ismered
  • Mojlepque
    #1
    Kedves sg-sek!
    Ide nyugodtan lehet írni a Second Life-val kapcsolatban.
    Kérdezni is lehet, ha valaki tanácstalan azzal kapcsolatban hogy hogyan kezdjen, vagy éppen hogyan tehet szert kapcsolatokra!
    Bár írhat ide olyan is, akik régóta játszanak vele, és várom mindenki véleményét a Játékal kapcsolatban!