27
-
Rodman6 #27 Év végére pedig jön a Hupikék Törpikéké 3D-s változata 50. évforduló alkalmából- kíváncsi leszek hogy külföldön sikeresebben tesznek - 3D-vvé egy klasszikus mesefilmet. -
Eltherion #26 Kedves mindenki!
Egy fontos dolgot szeretnék mondani, egy ismerősöm dolgozott a filmben. Nagyon jó
figurákat rajzolt a csapat, törekedtek rá, hogy megtartsák a régi vuk kedves, aranyos formáját csakúgy, mint az összes szereplőét. Én is láttam sok sok látványtervet és rajzot, úgyhogy tényleg elhihetitek. Teljesen más volt, mint ami most a filmben van - egyáltalán nem volt ennyire úgym "mangás" például a szemük sem. Azt gondolom, hogy a számítógépes animátor csapat nagyot hibázott,
amikor így elkapkodták a figurákat ÉS AMI A LEGFONTOSABB, HOGY EGYÁLTALÁN NEM
OLYAN FIGURÁKAT CSINÁLTAK A GÉPEN, AMILYENEK A AZ EREDETI RAJZOK VOLTAK, mintha nem figyelték volna meg őket vagy nem fektettek volna bele elég energiát pedig állítólag egy neves 3ds animátor csapat. Elhihetitek az ismerősöm és a többi rajzoló is negyon megdöbbent amikor meglátta a különbséget, pedig ha több időt fektetnek a számítógépesek bele, sokkal igyényesebb lehetett volna...
Ami a történetet illeti szintén tudom, hogy rengetetg jelenetet hagytak ki belőle, amik pedig nagyon fontos (akár csak néhány mp-es) átkötő jelenetek lettel volna, mert tényleg higgyétek el ELEINTE A TÖRTÉNET SEM ILYEN VOLT!...
Én nagyon sjnálom, hogy így alakult, persze nem lett azért, iszunyúan rossz,
de amennyit dolgoztak rajta a rajzolók, amint azt az ismerősőm is elmondta,
sokkal többet ki lehett volna hozni belőle, már csak a poénokat nézve is, amik
köszönhetően az animátor csapatnak rendkívül rosszul lettek visszaadva-kivitelezve... -
smaszi #25 Könyörgök, ISTENEM!!! Be ne mutassák! Most már 1000%, h. hatalmas érdeklődés az első héten, aztán jó ha bent marad az első 10-ben, és végül tuti sűllyesztő...
Mondom ezt, mert volt szerencsém 2-3 nappal ezelőtt egy hosszú előzeteshez, és láttam a TV-ben is...:( -
#24 Ennek az egész dolognak akkor lenne értelme, ha VUK nagyapjáról készitenének animációs filmet, mégpedig az eredeti alkotók! Hisz az szeritnem mindannyiónnak sokkal vonzóbb lenne. Aki anno imádta a VUK rajfilmet, tutira megnézné! Hisz Vuk is róla kapta nevét, biztosan jó filmet tudnának alkotni, csak egy jó kis érzelmekben gazdag sztori kéne hozzá. Egészen az öreg Vuk fiatalkorától az unokája születéséig feldolgozhatná az életét a film. Szerintem ennek lenne inkább értelme... -
Doktor Lucsok #23 index -
Doktor Lucsok #22 tragédia -
#21 ehh
elore felek, hogy mit hoznak ki ebbol...
lesz olyan jo, mint a Titanic 2?
:D:D:D:D:D:D
Miert van az, hogy akarmihez is nyulnak, abbol halom szar lesz?
Kotelezo szetb*szni a legendakat?
Bakker...
:( -
#20 -
#19 Aha. Akkor talán úgy jobban fog mutatni. -
pauly #18 Ezek csak concept art-ok,ezek alapján csinálták a 3ds változatot... -
#17 De ezek most milyen képek nem "3d-s" lesz vagy ez még csak vázlat? -
#16 Jézusagyaúristen. Ez füvezett vagy mi?
Azt a rókát mintha egy 12 éves rajzolta volna. Miért nem tudták a régi rajzokat lemásolni? -
#15 nem tudom miért panaszkodotok, ez egy igazi állatmese lesz. csak míg a régi a szereplők miatt, ez most a készítők miatt, na bumm :) -
Spica #14 fekete istván forog a sírjában.. -
#13 Télleg nincs esély arra, hogy jó lesz gyerekkorom nagy meséjének folytatása?? -
HJPOWER #12 Hűű, bazzeg... Ez má' megint kinek jó? -
Doktor Lucsok #11 Hát ez borzalamas... -
#10 az öreg vukkot vadászok elkapják, és gondolom jópénzért eladják vándorcirkusznak. és a ksivuk közelébe is fellépnek, odamegy kisvuk megnézni a faterját gondolom de csak a rokacsajjal találkozik...
amúgy valóban a régi vuk természetközelibb volt, most egy igazi róa hol merészelne odamenni egy hagoskodó nagy sárga sátorhoz? esetleg ha csirkék is lennének ott:D -
#9 szóval nem csak nekem tűnt fel, hogy Vuk kicsit be van lőve ? :D -
Loverman #8 nyaf nyaf nyaf -
#7 Azt a rohadt....
Már azt sem értem, hogy az amerikai trapper csávó hogyan került oda, meg hogy miért néz ki a kis Vuk úgy mind aki épp most tüdőzött le fél kiló kokaint, na de ezt a történetet...
Könyörgöm, hogyan kerül az idősödő Vuk mint erdei, vad ráadásul sebesült róka a cirkuszba mint mutatványos? Tyúklopással akarják megnyerni a nézőket vagy mivan? Még ha vadaspark vagy állatkert lenne... És akkor még ott van az artista rókalány is (Látott már rókát cirkuszban valaki egyáltalán?) akivel majd a kis Vuk összemelegedik (Biztos belóg az előadásra álruhában).
Az eredeti Vuk egyik nagy vonzereje az volt, hogy valóban természetközeli világot mutatott be. Az állatok (a beszélésen kívül) kevés olyan dolgot tettek amit egyébként is ne tennének meg a valóságban. Ehhez képest most nagyon úgy tűnik, hogy második rész címén elénktolnak valami sablonos édibédi kisállatokkal megspékelt animált akármit aminek az eredeti Vukhoz a nevén kívül semmi köze nem lesz... -
#6 Azért még lehet h jó lesz, az utóbbi 10évben ez az első magyar mozifilm amiről úgy gondolom, h LEHET h érdemes megnézni.. -
Drawain #5 Tudtommal hazai cg-s berkekben is nagy felháborodást váltott ki ez a változat... -
#4 ezek nagyon kaka karakterek ilyeneket már 15 éve lehet látni bármelyik gagyi rajzfilmsorozatban is full szar az egész -
pauly #3 Hát sajnos a cg az gyenge lesz eléggé,látszik hogy eléggé kezdők dolgoztak rajta...A legjobbak úgy tudom nem is nagyon vettek részt benne,nem csodálom... -
Atomy #2 Előre félek az ilyen folytatásoktól.
Vajon felveszi e a versenyt Fekete István művével Gát György akinek a következő zseniális alkotások hagyták el eddig a tollát IMDB szerint: Linda 4 rész, Zsarumeló, Angyalbőrben 2 rész, Szerencsi fel?
A szinkrongárda még némi bizakodásra ad okot, lehetne rosszabb is(például ha nagyobb arányban alkalmaznak ilyen felnőttnézővonzó antitálentumokat mint Gengszter Zoli) de természetesen nem érhet fel a régi gárdához.
A grafika modernebb lett, bár engem nem nyűgöz le a rózsaszínű plázacica, a rambókéses vadász, és az antennás kiskutya sem: képek
Még szerencse hogy "Ez egy másik film." -> interjú -
portable #1 A simaborü...