18
-
#18 Crysis a bunker ból nem tudok kimenni segitsetek -
#17 Far Cry-ban is punkbuster van és még a legbénábbak is tudtak csalást írni hozzá, amit a PB baromira nem vett észre... most akkor mi van? -
#16 Alaplap mijen kell?? -
Indigo #15 Pfffffff... No comment. -
atomka91 #14 nemtom de nekem nem annyira teccik a grafika persze szép meg minden de anyira nem ütős ez a dx10 + photoshop kombó. Azt hittem sokkal szebb lesz. -
Akuma #13 Szerintem ajánlott gép hozzá:
8800GTS 320MB
Intel 2,8GHz 2*2MB Dual Core vagy AMD X2 3800+
1 giga ram
Nem hiszem, hogy Core 2 Duo lenne a minimumja... -
#12 eggyálltalán lessz olyan gép amin elfut majd eza gém?
sejte dual core-os gépekhez csinálták. állandójan eza kizsákmányolás ='( -
Indigo #11 Gyuri írta jól, dx10+photoshop :)
Egyébként kiváncsi vagyok, vajon ez a Crysis hogy néz ki egy dx9-es kártyán. Erről miért nem mutogatnak képeket? (költői kérdés volt) -
#10 Inkább így írnám photoshop+dx10:D -
Morden23 #9 :D -
gyuri12 #8 dx10+photoshop:) -
GVG #7 ezek a képek dx10-ben dx9-ben vagy photoshopban készültek? -
Indigo #6 A legjobb csalás elleni védelem az, ha haverokkal vagy a játékban szerzett ismerősökkel játszatok, vagy beléptek egy klánba. -
Indigo #5 Na és te, mint egy a sokezer bétatesztelő közül, hogy szűröd ki, hogy ki csalt és hogyan, valamint mi a megoldás rá? Egy bétateszter ehhez nem ért, az eszközök sem adottak számára, neki egészen más a feladata. -
atomka91 #4 ezt a 4 képet kb. minden 2 -ik crysis hirnél látom :) lehetne random is bosztogatni pár másikat is áááám :D -
bvalek2 #3 Csak kettőt? Kiterjedt bétateszt kell ide, sokezer résztvevővel, és díjak, hogy aki feltöri, az kap 10000$-t, ha mellékeli a javítást is, akkor kétszer annyit, vagy valami hasonló. És ha akkor is érintetlen marad a rendszer, akkor jó munkát végeztek. -
#2 két profi hackert is felfogadtak, hogy minimalizálják annak a lehetőségét, hogy valaki online cheatet készítsen hozzá -
Carbine #1 Hááát... ez a cikk is csak arra jó, hogy tovább huzza az ember agyát, mert semmi lényeges infót nem kaptam.
Az hogy lesz egy Anti-Cheat megoldás, nem igazán hír, hanem elvárható minimum, egy ilyen kaliberű programtól.
A legfőbb kérdés, hogy egyáltalán fogja e majd valaki is tolni multin, ha olyan lesz ezen része, mint a FarCry-nak anno. Reméljük nem!!!