Crysis - Punkbuster élesítve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ny Papa
Crysis a bunker ból nem tudok kimenni segitsetek

PyRex
Far Cry-ban is punkbuster van és még a legbénábbak is tudtak csalást írni hozzá, amit a PB baromira nem vett észre... most akkor mi van?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Kokesz02
Alaplap mijen kell??

kokesz

Pfffffff... No comment.

nemtom de nekem nem annyira teccik a grafika persze szép meg minden de anyira nem ütõs ez a dx10 + photoshop kombó. Azt hittem sokkal szebb lesz.
Szerintem ajánlott gép hozzá:
8800GTS 320MB
Intel 2,8GHz 2*2MB Dual Core vagy AMD X2 3800+
1 giga ram

Nem hiszem, hogy Core 2 Duo lenne a minimumja...

phunky
eggyálltalán lessz olyan gép amin elfut majd eza gém?
sejte dual core-os gépekhez csinálták. állandójan eza kizsákmányolás ='(

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

Gyuri írta jól, dx10+photoshop 😊
Egyébként kiváncsi vagyok, vajon ez a Crysis hogy néz ki egy dx9-es kártyán. Errõl miért nem mutogatnak képeket? (költõi kérdés volt)

k9duli
Inkább így írnám photoshop+dx10😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

😄

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

dx10+photoshop😊

ezek a képek dx10-ben dx9-ben vagy photoshopban készültek?

A türelem rozsdát terem.

A legjobb csalás elleni védelem az, ha haverokkal vagy a játékban szerzett ismerõsökkel játszatok, vagy beléptek egy klánba.

Na és te, mint egy a sokezer bétatesztelõ közül, hogy szûröd ki, hogy ki csalt és hogyan, valamint mi a megoldás rá? Egy bétateszter ehhez nem ért, az eszközök sem adottak számára, neki egészen más a feladata.

ezt a 4 képet kb. minden 2 -ik crysis hirnél látom 😊 lehetne random is bosztogatni pár másikat is áááám 😄
Csak kettõt? Kiterjedt bétateszt kell ide, sokezer résztvevõvel, és díjak, hogy aki feltöri, az kap 10000$-t, ha mellékeli a javítást is, akkor kétszer annyit, vagy valami hasonló. És ha akkor is érintetlen marad a rendszer, akkor jó munkát végeztek.

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

NEOreg3
két profi hackert is felfogadtak, hogy minimalizálják annak a lehetõségét, hogy valaki online cheatet készítsen hozzá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hááát... ez a cikk is csak arra jó, hogy tovább huzza az ember agyát, mert semmi lényeges infót nem kaptam.
Az hogy lesz egy Anti-Cheat megoldás, nem igazán hír, hanem elvárható minimum, egy ilyen kaliberû programtól.
A legfõbb kérdés, hogy egyáltalán fogja e majd valaki is tolni multin, ha olyan lesz ezen része, mint a FarCry-nak anno. Reméljük nem!!!