Szuperolcsó Datanet ADSL kezdőknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://napiadag.blog.hu/2007/03/30/kerekragaszto
az az 5let megvolt máshol is.
Mondjuk engem is inkább taszítana, ha ilyennel találkoznék az autómon.
az az 5let megvolt máshol is.
Mondjuk engem is inkább taszítana, ha ilyennel találkoznék az autómon.
van az inkább 3500 is már.
"FORGALMIDÍJAS ADSL
Havi bruttó 1992 forinttól!"
Ezt egy másik szolgáltatató ajánlja. Ehhez ugyan hozzájön pluszban a telefon alapdíj is, ami ha jól tudom minimum 2500. Akinek szerencséje van, és annak idején minimál díjcsomagra tért át, annak meg kevesebb mint 2000.
Havi bruttó 1992 forinttól!"
Ezt egy másik szolgáltatató ajánlja. Ehhez ugyan hozzájön pluszban a telefon alapdíj is, ami ha jól tudom minimum 2500. Akinek szerencséje van, és annak idején minimál díjcsomagra tért át, annak meg kevesebb mint 2000.
ja, csak az gondolom 3 hónapig volt 3ezer (beetetés), aztán felment 5-6ra.
Karácsonykor 1 megabitet (korlátlant) lehetett kapni bruttó 3000-ért...
Szóval azért nem annyira szuper olcsó
Szóval azért nem annyira szuper olcsó
Fél évvel ezelõtt Ennek a Yo! Neked brandnak találták ki azt az "elmés" reklámot, hogy kerékbilincsnek álcázott papírlapokat raktak a parkoló autókra, így az autótulajdonos ha túlélte az elsõ szívgörcsöt, megkönnyebülten vehette tudomásul, hogy csak egy "jóindulatú" reklámmal lett "gazdagabb" - legalábbis a reklámot kiötlõ ügynökség szerint.
Én belegondoltam, hogy ha lenne autóm, és egy ilyen húzással hoznák rám a frászt, akkor nemhogy a szolgáltatásuk nem érdekelne, hanem egy életre meggyûlölném a céget is, amiért ilyen otromba viccel próbálják eladni nekem a terméküket.
Persze lehet hogy csak én vagyok túlérzékeny, és biztosan a kampány elõtti hatástanulmány - mert gondolom ilyen reklámhadjáratot profik nem vállalnak be elõzetes felmérés nélkül - kimutatta, hogy a hamis kerékbilincs az emberekben pozitív érzést kelt...
Én belegondoltam, hogy ha lenne autóm, és egy ilyen húzással hoznák rám a frászt, akkor nemhogy a szolgáltatásuk nem érdekelne, hanem egy életre meggyûlölném a céget is, amiért ilyen otromba viccel próbálják eladni nekem a terméküket.
Persze lehet hogy csak én vagyok túlérzékeny, és biztosan a kampány elõtti hatástanulmány - mert gondolom ilyen reklámhadjáratot profik nem vállalnak be elõzetes felmérés nélkül - kimutatta, hogy a hamis kerékbilincs az emberekben pozitív érzést kelt...
Van akinek semmi sem jó...
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Hát persze, a kezdõk majd biztos a hurokátengedéses procedúrával fognak szenvedni.
Állítom, hogy a többség még ma sem tudja, hogy a T-online-on kívûl van másik ISP is.
Állítom, hogy a többség még ma sem tudja, hogy a T-online-on kívûl van másik ISP is.