8
  • papabear
    http://napiadag.blog.hu/2007/03/30/kerekragaszto

az az 5let megvolt máshol is.
    Mondjuk engem is inkább taszítana, ha ilyennel találkoznék az autómon.
  • Ronny
    van az inkább 3500 is már.
  • toyotakacsa01
    "FORGALMIDÍJAS ADSL
    Havi bruttó 1992 forinttól!"

Ezt egy másik szolgáltatató ajánlja. Ehhez ugyan hozzájön pluszban a telefon alapdíj is, ami ha jól tudom minimum 2500. Akinek szerencséje van, és annak idején minimál díjcsomagra tért át, annak meg kevesebb mint 2000.
  • Cat #5
    ja, csak az gondolom 3 hónapig volt 3ezer (beetetés), aztán felment 5-6ra.
  • raingun
    Karácsonykor 1 megabitet (korlátlant) lehetett kapni bruttó 3000-ért...
    Szóval azért nem annyira szuper olcsó
  • Natsuto
    Fél évvel ezelőtt Ennek a Yo! Neked brandnak találták ki azt az "elmés" reklámot, hogy kerékbilincsnek álcázott papírlapokat raktak a parkoló autókra, így az autótulajdonos ha túlélte az első szívgörcsöt, megkönnyebülten vehette tudomásul, hogy csak egy "jóindulatú" reklámmal lett "gazdagabb" - legalábbis a reklámot kiötlő ügynökség szerint.

Én belegondoltam, hogy ha lenne autóm, és egy ilyen húzással hoznák rám a frászt, akkor nemhogy a szolgáltatásuk nem érdekelne, hanem egy életre meggyűlölném a céget is, amiért ilyen otromba viccel próbálják eladni nekem a terméküket.

Persze lehet hogy csak én vagyok túlérzékeny, és biztosan a kampány előtti hatástanulmány - mert gondolom ilyen reklámhadjáratot profik nem vállalnak be előzetes felmérés nélkül - kimutatta, hogy a hamis kerékbilincs az emberekben pozitív érzést kelt...
  • valaé valaé ná
    Van akinek semmi sem jó...
  • Ronny
    Hát persze, a kezdők majd biztos a hurokátengedéses procedúrával fognak szenvedni.
    Állítom, hogy a többség még ma sem tudja, hogy a T-online-on kívűl van másik ISP is.