Redneck Kentucky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfig: MSI K9A2 CF, AMD X2 6400+ Black Edition, Ati Sapphire Radeon 3870 512 mb, 2x1 gb DDR 2 800 mhz Geil ram, PSG 550 W, Vista Ultimate 32 bit, 22\" Benq full hd
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
DFTBA ಠ_ಠ
BTW: van ennek bármilyen köze a régi Duke Nukem Engine-s Redneck Ramgae és redneck Rampages : Rides Again játékokhoz?:)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
És az még pojénabb, hogy UT motorral megy (ha jol vettem ki a betöltöképekbõl
DFTBA ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
A teljes játékban majd elvileg helikopterrõl is lehet gépfegyverrel sorozni a csirkéket :). Még csak demo verzióját láttam plwww.pcdome.hu -n fennt van.