20
vagyis, reszkessetek csirkék :)
-
sisakadam2 #20 a nagy ugráshoz setjumpz 500 -
sisakadam2 #19 nekem nagyon megtetszett a játék nagyon jó csak egy gondom van vele még nem szoktam meg a célzásokat ezért kicsit nehéz a 100al teperő csirkéket lekapni. és egy cheatot ismerek hozzá f12 (elvileg ilyenkor nem írányítható emberünk) és írd be allammo 999 -
gamer73 #18 Sziasztok! Árulja már el valaki hogy honnan lehetne letölteni a teljes játékot. Sajna sehol nem találom:(( Köszi -
MagyaR #17 Jaja, ezt megtaláltam, de még a mininován sincs fent. Csak egyetlen egy helyen találtam meg, de azt már 15 órája töltöm. -
#16 Redneck.Kentucky.and.the.Next.Generation.Chickens.German-Bamboocha -
MagyaR #15 Lehet, h vmit benéztem, mert furcsa, h szinte sehol sincs kint -
MagyaR #14 Most nézem, hogy már megjelent a játék március 25.én. Nem értem miért nincs fent SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.bithumenen
-
#13 unreal 2 engine újabb változatát használja még nem a 3 -
#12 ez nem a duke nukem motorján alapszik? legalábbis mintha játszottam volna valami redneck nevűvel, és voltak benne csirkék :D -
#11 oké tudom, de azok vérbeli lövöldözős, komoly játékok. Ez meg egy Duck Hunt :P Chicken Hunt* xD -
#10 ÉS attól az UT 1.0 és UT 2.0 motorral készült játék már nem is Unreal Technology?? ne legyünk mr korlátoltak...
BTW: van ennek bármilyen köze a régi Duke Nukem Engine-s Redneck Ramgae és redneck Rampages : Rides Again játékokhoz?:) -
#9 Unreal 3.0át használ.Pl:gears of war.R6 Vegas,bioshock. -
#8 én első játszásra 4K-t tudtam összehozni demóban, de nagyon LOL gamma^^
És az még pojénabb, hogy UT motorral megy (ha jol vettem ki a betöltöképekből [Unreal Technology]) -
#7 16 000 a rekordom a demóban =) -
MagyaR #6 Jah csak itt menni kell egy csávóval több helyen, és feladatokat kell teljesíteni, de sajna a demoba egy rövidke pálya van csak. De szntem hangulatos gamma. Nemtom mikor jön ki a teljes, de én leszedem :). -
#5 igen -
stream man #4 hahahahahah naagyon naagy :D -
#3 ez olyan morhoon féle? -
MagyaR #2 correct: pl. www.pcdome.hu -n. -
MagyaR #1 Heló! Nagyon sokat nem tudok erről a játékről, csak annyit, hogy menni kell egy farmon a demóban és csirkéket kell lőni egy shotgunos csávóval :). A játék természetesen meseszerű, de néha jól esik egy kis efféle szórakozás.
A teljes játékban majd elvileg helikopterről is lehet gépfegyverrel sorozni a csirkéket :). Még csak demo verzióját láttam plwww.pcdome.hu -n fennt van.