Emberi tûréshatárok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
nem csak zsidokon kiserleteztek.. a rabok kozott meg plane sok volt a nemzsido.
Pl cigany, lengyel, magyar, nehany fekete, homokos, fogyatekos, politikai bunos, maskent gondolkodo..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

...hát azt is elég nehéz tûrni ami itt az SG tudomány topikjaiban megy...

Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?

azér mer elérték a topig-tûréshatárt<#bdead>

King of Roads
azta...több mint 1 éve nem írt senki? <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

csgery
Gondolom állnak meg sétálni...:)

Kicsit leállt a topik, igaz én is megfeledkeztem róla...
Most a középsuliban elkezdtem edzeni, fõleg a futást erõltetem:)

A folyamatos kitartó futásra még nemjöttem rá, hogyan kell, de egy 4000 métert már simán letudok futni egyhuzamban, kisebb kifáradással. Szal utána kifújam magam, és akár mehetnék is tovább egy csöppet:).
itt egy link például
sz4bolcs
24 óra alatt 200at? lehet???
és egyhuzamban 400at hogyan?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Guilty01
a marathon az 42 km asszem... 400km egyhuzamba? az szép...

You\'ll never walk alone!

sz4bolcs
nekem ezt jelenti a nyugodt ülés. :-)

csgery
Próbálj meg sokáig egy pontot nézni pl a szobáûban, vagy akárhol:D 3 perc utána tuti máshova fogsz nézni:D
sz4bolcs
marathon hány km? ezt a 400at egy ember futja? :D

Én ma próbáltam két órát nyugodtan ülni. Fél óra sikerült.

vannak 24 órás futóversenyek, ahol akár 200 km-t is lefutnak...
úgy emlékszem a legnagyobb táv 400km volt egyhuzamban
poszttraumatikus sokk

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

csgery
Uncsitesómnál voltam 1 hétig, és neki van millió egyszáz könyve, ami errõl szól:). A címüket már elfelejtettem, ha valamikor náluk járok megint, feljegyzem a címeket:D
Scottt
HOl olvastál mert engem is érdekelne

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

csgery
Igen, mindegyik zsidó volt.
az összes ember akiken kisérleteztek , mint zsidó volt ugye??<#conf>
Molnibalage
Stressz hatására valóban õszül az ember. A '91-es Öböl-Háború után feltûnõen sok 30-40-es õsz pilóta volt a bombázópilóták között akik légvédelmi tûvben repültek 30m-en éjszaka.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

csgery
Én vagyok az apád:D
Rise Against
fehér haj faszául állna -.- Szresszeljetek le annyira plz, hogy kifehéredjen az egész hajam :D

csgery
A nácik kísérleteirõl olvastam rengeteget az emlúlt idõben. Kísérleteztek pl azzal, h iható legyen tengervíz. Feljegyzések szerint, 44 emberen végeztek kísérletet 16 és 40 év között. 12 nap után mindegyikük meghalt.
degenerator
kiraksz egy macskát megkötözve a sínekhez.majd mikor jön a vonat, egy kötéllel elrántod elõle, és lám, a macska teljesen kifehéredik. greenpeacesek is cisnálhatják:)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

hunbasser
ilyeneket senki nem fog sztem kipróbálni,mert ebbe bele lehet halni.nem tudom,mennyi valóságalapja van a marathoni futónak,de szegény õ is belehalt :\ de legalább elmondta,h mi újság van -.-

ReaL MaDRid x siempre

Dr Mengele tudna rengeteg tapasztalatot felsorolni.....
(bocsi a cinizmus miatt de ezt nem lehetettt kihagyni)
Egyébként a nácik ezen a téren rengeteg ifót gyûjtöttek
(a módszereiket inkább ne itt vitassuk meg...)

dotkom
jo de az semmi. :) kellenenek ilyen versenyek hogy ki tud tobbet futni, fekvozni, felulesezni, uszni stb. ezek kozul mondjuk az uszas, meg a futas lenne durvabb.

http://atwwebmaker.tx.hu/

King of Roads
<#eplus2><#banplz>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Mo.Organ
Az én tûréshatáromnak tudom hol a vége. Az anyomos ajtaja elött. <#idiota>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

PyRex
Próbáld ki a fekvõtámaszt :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

csgery
Ja, meg ilyenekre is jó lenne választ kapni! :)
dotkom
olyanokat nem tudtok, hogy ki mennyit tudott futni, fekvotamaszozni stb.? mert azt ha vki addig csinalja amig tudja eleg embert probalo lehet.

http://atwwebmaker.tx.hu/

King of Roads
<#eplus2>

Atkamon
Én hallottam egyszer hogy egy pasinak mindig feltörték a kocsiját, és betett a kocsijába egy párna alá egy élethû mû kígyót. A tolvaj meg felemelte a párnát és szószerint halálra rémült. Meg lehet halni az ijedségtõl.

PyRex
Állítólag attól. A hihetetlen nagymértékû, hirtelen stressztõl. És ez nem feltétlenül mentális, hanem fizikai is.

King of Roads
az egyébként mitõl van? azon kivül h jól megijed?

PyRex
Ismerek olyan embert, akinek autóbalesete volt. Elõtte sötétbarna haja volt, után megõszült, de úgy, hogy 2 hajvágás után már szinte csak õszes hajszálai voltak (ha leborotválták volna a baleset utána fejét, akkor egybõl olyan színû nõtt volna)

Nincs általános határ mert egyénenként változik és rengeteget számít hogy ki milyen alkat, ausztiában egy faszit lecsuktak a rendõrök mert részegen hülyéskedett és szegény balfaszról "elfelejtkeztek" 11 napig, túlélte :)

Persze ez nem azt jelenti hogy mindenki kibírna 11 napot kaja és fõleg víz nélkül mert ez egy extrém eset, 5-7 nap talán az átlag, van aki jobban bírja van aki már 4 nap után szomjanhal.

Hasonló sztori csak a másik oldal, veterán betörõt holtan találtak egy vikendházban, szegény csóró 60 éves volt és nem bírta már az izgalmakat szal betörés közben infarktust kapott hehe <#idiota>

a buddhista szerzetesek nem ismerik a tûréshatár fogalmát -.-

Muki100
Miért szerinted nem az ijedtségtõl állt meg neki? akkor meg ez a tûréshatár, ekkora ijedtséget viselt el.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Kicsikiraly
szeretem az ilyet, amikor valaki kérdez valamit és aztán maga válaszol rá :)

DFTBA &#3232;_&#3232;

0ppika
és ez tûréshatár? hogy gyenge a szíve és szívrohatom kap? <#wilting>

http://epica.nl

King of Roads
<#banplz>

csgery
Bizony, a sressz miatt is. Közrejátszik betegségek kialakulásában is. Depresszió is kialakulhat.
bigfoot
vagy a stersztõl is kifehéredhet,akár pár óra alatt is

csgery
Akkor úgy látszik, volt már ilyen. Valakinek a haja is kifehéredik, ha nagyon megijed... ez mind a sokk mellékhatása.
Muki100
Én hallottam olyan esetrõl, amikor betörtek egy öregasszonyhoz aztán a betörõ megijedt hogy vannak otthon, a néni pedig megijedt hogy betörtek hozzá, megállt a szíve és meghalt. A betörõ semmit se vitt el és elmenekült.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

csgery
Talán az NGC-n ment egy sorozat, ha jól emléxem, hogy a szív megállhat, ha nagyon megijed valaki.
csgery
Na, most komolyan már...
olympus
40 foknál már elég kényelmetlen élni...
Minuszba meg attól függ, milyen ember. Egy eszkimó fix hogy jobban bírja a hideget mint mi.
Meghalni az ijedségtõl? Nem hiszem...

Divatcsapatok OLÉ!

Mod János
A magyar-román határnál.

modály

Oldal 1 / 2Következő →