51
avagy meddig mehet el az ember
-
#51 nem csak zsidokon kiserleteztek.. a rabok kozott meg plane sok volt a nemzsido.
Pl cigany, lengyel, magyar, nehany fekete, homokos, fogyatekos, politikai bunos, maskent gondolkodo.. -
upszilon #50 ...hát azt is elég nehéz tűrni ami itt az SG tudomány topikjaiban megy... -
noti83 #49 azér mer elérték a topig-tűréshatárt -
#48 azta...több mint 1 éve nem írt senki? -
#47 Gondolom állnak meg sétálni...:)
Kicsit leállt a topik, igaz én is megfeledkeztem róla...
Most a középsuliban elkezdtem edzeni, főleg a futást erőltetem:)
A folyamatos kitartó futásra még nemjöttem rá, hogyan kell, de egy 4000 métert már simán letudok futni egyhuzamban, kisebb kifáradással. Szal utána kifújam magam, és akár mehetnék is tovább egy csöppet:). -
Prank #46 itt egy link például -
#45 24 óra alatt 200at? lehet???
és egyhuzamban 400at hogyan? -
#44 a marathon az 42 km asszem... 400km egyhuzamba? az szép... -
#43 nekem ezt jelenti a nyugodt ülés. :-) -
#42 Próbálj meg sokáig egy pontot nézni pl a szobáűban, vagy akárhol:D 3 perc utána tuti máshova fogsz nézni:D -
#41 marathon hány km? ezt a 400at egy ember futja? :D
Én ma próbáltam két órát nyugodtan ülni. Fél óra sikerült. -
Prank #40 vannak 24 órás futóversenyek, ahol akár 200 km-t is lefutnak...
úgy emlékszem a legnagyobb táv 400km volt egyhuzamban -
Ben C #39 poszttraumatikus sokk -
#38 Uncsitesómnál voltam 1 hétig, és neki van millió egyszáz könyve, ami erről szól:). A címüket már elfelejtettem, ha valamikor náluk járok megint, feljegyzem a címeket:D -
#37 HOl olvastál mert engem is érdekelne -
#36 Igen, mindegyik zsidó volt. -
Ricsika #35 az összes ember akiken kisérleteztek , mint zsidó volt ugye?? -
#34 Stressz hatására valóban őszül az ember. A '91-es Öböl-Háború után feltűnően sok 30-40-es ősz pilóta volt a bombázópilóták között akik légvédelmi tűvben repültek 30m-en éjszaka. -
#33 Én vagyok az apád:D -
#32 fehér haj faszául állna -.- Szresszeljetek le annyira plz, hogy kifehéredjen az egész hajam :D -
#31 A nácik kísérleteiről olvastam rengeteget az emlúlt időben. Kísérleteztek pl azzal, h iható legyen tengervíz. Feljegyzések szerint, 44 emberen végeztek kísérletet 16 és 40 év között. 12 nap után mindegyikük meghalt.
-
#30 kiraksz egy macskát megkötözve a sínekhez.majd mikor jön a vonat, egy kötéllel elrántod előle, és lám, a macska teljesen kifehéredik. greenpeacesek is cisnálhatják:) -
#29 ilyeneket senki nem fog sztem kipróbálni,mert ebbe bele lehet halni.nem tudom,mennyi valóságalapja van a marathoni futónak,de szegény ő is belehalt :\ de legalább elmondta,h mi újság van -.- -
laci3000 #28 Dr Mengele tudna rengeteg tapasztalatot felsorolni.....
(bocsi a cinizmus miatt de ezt nem lehetettt kihagyni)
Egyébként a nácik ezen a téren rengeteg ifót gyűjtöttek
(a módszereiket inkább ne itt vitassuk meg...) -
#27 jo de az semmi. :) kellenenek ilyen versenyek hogy ki tud tobbet futni, fekvozni, felulesezni, uszni stb. ezek kozul mondjuk az uszas, meg a futas lenne durvabb. -
#26 -
#25 Az én tűréshatáromnak tudom hol a vége. Az anyomos ajtaja elött. -
#24 Próbáld ki a fekvőtámaszt :) -
#23 Ja, meg ilyenekre is jó lenne választ kapni! :)
-
#22 olyanokat nem tudtok, hogy ki mennyit tudott futni, fekvotamaszozni stb.? mert azt ha vki addig csinalja amig tudja eleg embert probalo lehet. -
#21 -
#20 Én hallottam egyszer hogy egy pasinak mindig feltörték a kocsiját, és betett a kocsijába egy párna alá egy élethű mű kígyót. A tolvaj meg felemelte a párnát és szószerint halálra rémült. Meg lehet halni az ijedségtől. -
#19 Állítólag attól. A hihetetlen nagymértékű, hirtelen stressztől. És ez nem feltétlenül mentális, hanem fizikai is. -
#18 az egyébként mitől van? azon kivül h jól megijed? -
#17 Ismerek olyan embert, akinek autóbalesete volt. Előtte sötétbarna haja volt, után megőszült, de úgy, hogy 2 hajvágás után már szinte csak őszes hajszálai voltak (ha leborotválták volna a baleset utána fejét, akkor egyből olyan színű nőtt volna) -
haxoror #16 Nincs általános határ mert egyénenként változik és rengeteget számít hogy ki milyen alkat, ausztiában egy faszit lecsuktak a rendőrök mert részegen hülyéskedett és szegény balfaszról "elfelejtkeztek" 11 napig, túlélte :)
Persze ez nem azt jelenti hogy mindenki kibírna 11 napot kaja és főleg víz nélkül mert ez egy extrém eset, 5-7 nap talán az átlag, van aki jobban bírja van aki már 4 nap után szomjanhal. -
haxoror #15 Hasonló sztori csak a másik oldal, veterán betörőt holtan találtak egy vikendházban, szegény csóró 60 éves volt és nem bírta már az izgalmakat szal betörés közben infarktust kapott hehe -
Goth #14 a buddhista szerzetesek nem ismerik a tűréshatár fogalmát -.- -
#13 Miért szerinted nem az ijedtségtől állt meg neki? akkor meg ez a tűréshatár, ekkora ijedtséget viselt el. -
#12 szeretem az ilyet, amikor valaki kérdez valamit és aztán maga válaszol rá :)