6
  • SASI
    Nekem bejött az összes rész bár a PA nekem sem annyira. Viszonz szivesen kipróbálnám a konzolos részeket is szóval ami csak konzolon van kint, mert egyikkel sem jáccottam még mivel nincs konzolom, de azoknak is érdekelne a küldetése stb.
  • St0RmTr00pEr
    egyetértek, bár medal of honor játékok mindig jok voltak, igaz PA kicsit gyengus és unalmas volt, mert az szinte csak 1 fronton volt játszhato. az az elötti moh-kban mindig több front, változatosabb helyszin volt, akár csak most lesz.

Csak el ne rontsák. Igazság szerint én már kezdem unni az olyat hogy "szemhezszögezös" nézet, még anno CoD1-nél jo volt, ma már unalmas :S
  • Indigo
    Nem a téma unalmas, inkább arról van szó, hogy elég sok gyenge játék készül a témában.
  • Fenrir
    Nah ez az a téma ami már unalmas. II. vh
  • Librarian
    Nekem már a Pacific Assault sem tetszett... Az előtte lévőek igen.
  • xardas231
    Nem tom mit vannak ugy el áljulva a graf.g-tol.CoD2 graf kb.Egyébként is Én már nem is igazás örülök hogy ha 1 játéknak olyan qrva jo grafja mert:1.Ez sokszor jelenti azt hogy a grafra helyezték a hangsulyt nem a játékélményre és menetre.2.Neten ugy is le kell vennem a grafot mert a gépem nem egy izom gép és akinek jobb van az simán oda ver az Engem a 20-30 fps-emmmel.De persze(és szerencsére) vannak kivételek pl.:HL2.Qrva jo Graf jo játékmenet és NEM kell neki izom gép!!!!!!!!!!!!!!!!