Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trance Angel
Legyen igazad. 😛

PíszLávJuniti
de még csak nem is telt 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Trance Angel
Jó, ti írhatjátok egy csajra, hogy kövé, én nem. 😄 (de egyébként õ messze nem kövér)

PíszLávJuniti
teltebb ? lál

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

hykao
Nyilván nem túl magas a csaj, de a fényképész meg botcsinálta: túlzottan felülrõl fotózott, ezért tûnik törpének az alany... 😊 ...sokszor elõfordul ez a bénáskodás profi(nak nevezett) fotósokkal is, egyszerûen képtelenek ideális magasságba hajolni/guggolni/görnyedni...
bardocz
sztem egy magasabb törpenövésû csaj,farmerban ez nagyon látszik,nagyon rövid a lába,még így reppermajmosan is
Trance Angel
Azért tûnhet nagyon alacsonynak, mert egy kicsit teltebb. Optikai csalódás lehet. De tényleg fura.

offkorz
nemrövid a lába nézdmár meg jobban,a csaj kb 160cm vagy kicsit több így ezért furcsa vagymi :|

autoszimulator
de amugy tényleg durva, megnézed a szoknyás képen semmi gond, de a farmeresbe, behajlitott a keze, mégis mennyire közel van a földhöz. ezmi.

.: mobilize.hu :.

Dark Angel 666
Mondom hogy NEM törpe <#kacsint>

PíszLávJuniti
de várjál
neki a lába rövid

autoszimulator
hat geci felálltam, lelógatttam a kezem, és kicsit lejjebb ért, mint a csajnak 😄 akkor lehet énis törpe vagyok

PíszLávJuniti
3. és 5. képen fõleg #8417

Dark Angel 666
Szerintem csak egyszerûen csúnya a szekrény <#hehe>

MaSzKa
melyikrõl van szó?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

PíszLávJuniti
a karja ugyan olyan hosszú mint a csípõjétõl a föld.
megmértem magamon, ez így nem normális 😄

MaSzKa
agyonszétösszevisszaraknám😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

autoszimulator
szerintem azért tünik törpének, mert az olyan reppes naci ám, ami hudelaza, mer az ülepe a térdénél van. De lehet before after képek, és itt már amputálva van a 3/4 lába..

PíszLávJuniti
de ha rámondod hogy nõd, akkor dugnám<#ravasz1>

PíszLávJuniti
piros felsõ + farmerban pedig vagy ügyesen térdel <#beka2><#vigyor3> vagy nincs lába kb..

SMACKDOWN18
ez inkább nagyon beképzelt törpe

Trance Angel
Nekem az a mûvészi megoldás tetszik, hogy a szekrényre törölközõt tettek. Így tényleg tök olyan, mintha mûteremben lenne. <#idiota>

tommyg
sztem is törpe, nézd má a lábát mekkora :d

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ColdFire
de popsit akkor se látok, ha törp hanem :l

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Dark Angel 666
A képeken egy törpét sem látok , max alacsonyabb csajt <#alien>

Trance Angel
Köszi, még viizo csinálta régen. (csak mostanában nagyon eltûnt)

PíszLávJuniti
ez törpe, vagy mi lelte?

Dark Angel 666

SimaSuna
biztos örül h kiraktad a képét...
nemszivesen látnám mikor a barátja megkeres 😊
Dark Angel 666
Jó az új logód 😊

Scottt
Niceeee

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

SMACKDOWN18
ki takarta le a pofajat

PíszLávJuniti

gabber_saviola
Õ szép <#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
erõsen fotosopp munka

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láttom itt is osztatlan sikert aratot aszem itt az ideje a topicnak azért ezt még megfontolom <#idiota>

PS3 ID: kolb@szman

PíszLávJuniti
arcán még lehet csiszolni

Goruck
"Küldök neked egy cuppanós…
Küldök neked egy cuppanós…
Küldök neked egy cuppanós…
Cuppanós nagy puszit"
sálálá

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Scottt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kedvenc zeném honnan tudtad?<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

AntiHero
szép<#puszis> (utálom a telefonos képeket)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Büntibe vele <#idiota>

PS3 ID: kolb@szman

SMACKDOWN18
birna lenni kicsikevel szebb minosegu is a kep emigy szep

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

dragon11
Mondjuk igazatok van, aki myvip-re felvállalja magát, tegye ide is xD 😊

BiG G
tudod ez a dolog úgy néz ki hogy csak akkor tedd ki az arcod az internetre ha nem szégyelled (és vállalod a következményeket). ez a topik egy ilyen következmény.

a fenti dolog a közösségi portálokra pedig hatványozottan igaz.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Mármint hogy ide a topikba feltesszük õket?
Ha nem akarják, hogy itt vagy máshol szerepeljenek a képeik, akkor a közösségi oldalakra se tegyék ki.

tényleg nagyon aranyos 😊

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

BiG G
nem közösségi, de magabiztos. és elég gorgeous: Gemma Atkinson

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Róla valami bõvebb info? 😊 Link, stb...

dragon11
Am ez nem illegális, vagy kértek engedélyt, hogy feltegyétek a képüket?😊