Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a moderációs eszköztár olyan, amilyen. Ugyanezen okból sok más kérdés is fel lehetne tenni (például miért kell a moderátoroknak egyenként törölgetni ilyenkor, és miért nem lehet mass delete opciót nyomni egy delikvens össze hozzászólására, például). 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Félig letolt nadrág is stimmel😄
megvan valakinek az a kép ? mikor 4-5 tinicsaj egyszerre félig lehuzott gatyában pozolnak egy szobában ? 😄 mindegyik ien topp csaj 😄 na az rakja már be ide thx 😄
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

és mostantól még határozottabban fogom törölni a beszólogatásokat, akárkinek is legyen címezve
uff
"laza vagyok leszarlak"
egy porszem vagy, leszarom a sirámaid 😄
Megkertelek ra, hogy ne kuldozgess privat uzeneteket, oszinten nem erdekel ez a fantaziatlan, ocska vagdalozas :S
Rettentoen ciki figura vagy, szinte el tudlak kepzelni 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
egyébként nem...
felismerted valamelyiket?