Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
életkorban korán<#love12>#love12><#puszi>#puszi><#law>#law>
szerintem amugy barátokat keres nem társat.
Amugy rá kell nézni,van benne vonó azok meg korán kezdik<#nevetes1>#nevetes1>
r*jszolni??<#nevetes2>#nevetes2>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
de láttam képeket, mydate.hu felirattal. gondoltam, megnézem. és eh...a 12 éveseket is a net közelébe engedikk:s
pl
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
nincs kép.régen kinéztem már 2xvoltam,nem közösségi oldalról.véglis egy lakásban ált.2 vagy 3csaj dolgozik és ha van aki szabad akkor választhatsz is.
exta óvsz.nélk francia
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Cucma! Hogyhogy csak bejelölt?? Hogyhívják? Én meg õt jelölom! Velem ilyen miért tnem történik?
Amugy épp most este voltam én egy "hivatásosnál"...<#nevetes2>#nevetes2>

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Maszka 25-30 között... ne már...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az emberben felmerül a klasszikus kérdés, hogy mit keres egy ilyen angyalka egy ilyen pokoli helyen :-))