Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
[/cserf][/fülünyúl]
sodi blog?!<#ticking>#ticking>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mi +dolgoztunk érte te meg nem 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
örökös tag lett -.-
[/cserf][/fülünyúl]
kispályás vagy hozzá képest -.-
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
dicsekvés 😄
csak én nem pesten (ott nagyon sokan laknak) 😄
én már vállaltam be csak úgy brahiból 4 háromszöget, ugyhogy ti még mind kizspályások vagytok hozzám képezst 😛
[/cserf][/fülünyúl]
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D
1 baj van vele smink nélkül biztos nem néz ki jól

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D
kitõl idéztem?
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
én 17 vagyok (esgé évszámszerint számol azért vagyok "18-25 között")
cicit akarok, MOST!!!
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign