Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramadamammy rapidrandi

Ramadamammy rapidrandi

Ramadamammy rapidrandi

Matthew Prosac
infó róla ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ajjjjjjjjjjdebejöN! 😮

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

PíszLávJuniti
2. 3. elég okés
a 4. meg parasztmenyecske

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

chelseafan

elsõ képen tényleg 😄 a többin jól néz ki 😄

Benny04
boozee-e vaty??

Sugam
csúf

SuperCharger
Jézusom... néha enni is kéne valamit.

szucsy89
ez se rosszacska
Johnny021
Oh mongyõ!!! mi szép leányka 😊 a 2. képen nagyon igézõ tekintet. Többet nem lehet róla tudni? 😊

chelseafan

Csak Katának ajánlgatom 😉
ezzel most biztos meghatottad.
Sadist
Az emberek buták. Szerinted érdekli is a kölök sorsa? Sokan arra nem képesek felnõtt fejjel, hogy a gyerekük érdekében leszokjanak a dohányzásról. Képzeld el, hogy akkor egy tizenéves lányban mennyi felelõsségtudat lehet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

passatgt
ui függönyöm van

dugunk?<#vigyor2>

Akarsz egy viccet hallani, amitől úgy nevetsz, hogy leesik a cicid? Ja, már hallottad?

PíszLávJuniti
de te csak katát dughatod, bye -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

meg kellene "támasztani"
bardocz
XD <#banplz>
en is ezt akartam irni 😄😄:X_😄:X😄X😄
PíszLávJuniti
szerintem szép

eléggé pici, de aranyos...

Akarsz egy viccet hallani, amitől úgy nevetsz, hogy leesik a cicid? Ja, már hallottad?

PíszLávJuniti
cigánye vagy

chelseafan
Kicsit fura feje van, de attól még...<#ravasz1>

jóde, akkorse normális... tanulmányok, fiatalság... ez mind elveszik, persze hacsak nem a nagyszülõk nevelik fel a gyereket. gyerekkel szemben meg aza kicseszés hogy elég valószínû hogy 17éves kortól nem maradnak együtt a "szülõk", duplán sántít a dolog... biztos vannak kivételek, de tökre nemértek ezzel egyet

bardocz
tudom mind a ketten,de a fiúnak kéne figyelnie inkább szerintem
torrente
Nagymamám, anyukám és nõvérem is 17 évesen szült, az osztálytársam pedig 13 évesen. Az utóbbi kicsit korai, de a 17-19 évesek már simán szülhetnek, ha elég érettnek érzik magukat hozzá.

kettõs... mindaketten felelõtlenek, és azér lássuk be a lány húzza a rövidebbet

bardocz
ez szerintem nem a nõ hibája
hátde hogy lehet így kib@sznini a gyerekkel, meg persze saját magával...áhh

Scottt
Valószínû, hogy a haját nézzük😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

😞
Molnibalage
Igen. Nagy haja van. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
régi osztálytársamat 16 évesen szülte az anyja,de õ teljes értékû magyar😄
John Cena
16 éves vok😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Dark Angel 666
hány éves ? 😊

😄😄😄képt vagy .....
én oszt tarsamnak 15 évesen volt gyereke😄 persze vadmagyar a csaj
Dark Angel 666

Sadist
Vérfertõzés, na bumm, családban marad úgyis.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SG rock
<#wow1><#wilting><#help><#csodalk>jesszusuramisten

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

John Cena
LOL😄 nekem teccik😄

Dark Angel 666
az uncsim meg 17 évesen fog , ilyen a világ <#falbav>

bardocz
😄DD
degenerator
ezazuncsitesómbazzeg.:o

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

John Cena
micsoda puna😄

inkább oszd meg velem mert iszonyatosan jóféle <#szeret>