Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
partner vagyok, let de flém bigin?
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
nyalnám a mézes bödönödet!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szexuális intenzítás: átlagos
Intim régiót karbantartod: rendszeresen
Milyen kinézetû az intim régiód: csupasz
Van-e intim helyen testékszered: nincs
Van-e intim helyen tetoválásod: -
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Lalán kívül érti vki egyáltalán, mirõl van szó lentebb? 😊
kis geci, ezzel most biztos mindenkinél bevágodtál, egyértelmû hogy én sem komolyan írtam, leszophatod a kapucnis fejed.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
" basszátok meg hires vagyok..... alegnagyobb fórumon is..xD :"
nyissatok már neki topikot 😄
amúgy lalával napokban találkoztál?
(*)߀³³u$(*) (L) üzenete:
jaja44
(*)߀³³u$(*) (L) üzenete:
nem direkt találkoztunk
(*)߀³³u$(*) (L) üzenete:
csak összefutottunk44
korzy. 😊 üzenete:
tudtam én😄
korzy. 😊 üzenete:
hazudott😄DAS:😄S
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
hülyék vagytok,ja és cigányok mind a barátai,õ meg elel dzsuniort hallgat meg roma zenét izs.persze táncoska a leány.hát nemtom koldi én nem dicsekednék vele hogy találkozni fogsz vele,fõleg hogy elég erõssen befele néz a balszemével. :-ccc

http://gaborszantai.co.uk/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?