Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

nem regeltem a nevében sehova, képeit nem mentettem le. majd szól, ha zavarja

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

facebook tényleg jó, de mivel magyarok vagyunk, nem hiszem hogy sokan használnák. myspace úgy ahogy van egy rakás szar.

iwiw az jó, myvip és társai nem tudom mire jók, barátikör jó volt amíg volt sms, most már csak a csajokat linkelgetem onnan...

Szabi84
így pózol akkor minek rinyál?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Benny04
"Ne használd illetéktelenül a képeimet" <#ejnye1>

feszbuk is eleg tre, 2 nap alatt elfelejtettem...

http://gaborszantai.co.uk/

Pyx
iwiw guija magasan veri a többi magyar közösségi jelölgetõs oldalakét.
(myvip a legalja, szenny)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

<#eljen><#finom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

<#wow1><#puszis>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Admiralis
Emberek!
Facebook!
Csak biztatni tudok rá midenkit, hogy nyargaljon át ide.
Iwiwet ebben a formájában el lehet felejteni.

Dell power

Sadist
Inkább az emberek teszik azzá. Jó mondjuk programozói szemmel nézve is van hogy elég tré.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

zeli
hát, biztos hasznos egyes embereknek, a kinézete nem tetszik, de nagyon. Az iwiw az tényleg nagyon csúnya. A myVIP jobban néz ki, de az is lassú sokszor, és gyakran dobál ki adatbázis hibákat, + nagyon sok reklám van...(persze nekik is valamibõl fent kell tartaniuk)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Trisztin
ebben egyet kell értenem...

ÉN is szoktam mondani,hogyha nem tetszik csinálj jobbat,ha nem tudsz akkor ne szidd... ( ez alól csak a Win kivétel...)

Amúgy szerintem is sokat segít,hiszen az embereknek fõleg az én korosztályomnak gyakran változik a telefonszáma,vagy egyéb elérhetõsége és ilyenkor az iwiw nagyon hasznos tud lenni...

amúgy a iwiw szerintem nagyon csúnyára sikeredett... a myvip sokkal szebb design-nal rendelkezik,de ott meg a menü a túlkomplikált... (barátkörön én meg még mindig nem igazodok ki... tudom ez rám nézve szégyen...)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

TothLaci
Én csinálnék jobbat, ha lenne pénzem, vagy ezért kapnám a jó sok pénzt, esetleg kapnék egy házat Florida államban lévõ Miami Golden Beachen lévõ házat.

Egyébként is jó az Iwiw, csak túlzásba ne vigyük annak a látogatását.
bardocz
Kinézetét leszarom,nagyából a menüje is használható,nem bonyolult,de akkor is nagyon alja oldal az öszes hasonló szarral.
kicsit vedenem az iwiw-et...
nagyon sokszor segitett olyan emberekkel kapcsolatot talalni, akik elerhetosegerol nincs naprakesz informaciom, raadasul a forum es az aprohirdetesek megkonnyitettek elso honapjaimet Londonban...

akinek nem tetszik, ne hasznalja, vagy csinaljon jobbat...

zeli
<#eljen>
tényleg undorító, még a kinézete is az oldalnak :c

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Egy-két dolog elég erõs benne. Sztem fake...
Gunn69
Nem kamu.

úristen az az adatlap <#wilting>

elrontja vele a szépségét. már ha nem fake.

Saloom
hátulrol kicsit parishiltonos nem? fenékre kicsit rá kellene gyurni 😛P de szép amugy.

passatgt
régen balettoztam😊

Gunn69
jujujj. milyen adatlap?

autoszimulator
agya nem sok van, adatlapjáról látszik, de ez itt most nem is gond 😄

.: mobilize.hu :.

Kata
<#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

mert anno mi is igy szereztuk😊

robotnyk
wii legalább? ^^
na a makker 😄 (irigykedikge.ire) 😄
ezt most nem értem. rossz volt a hûtõ? mert ha nem, akkor miért nem fogadtatok el érte pénzt?

autoszimulator
új értelmet kap ott a lomtalanítás

.: mobilize.hu :.

tegnap kiraktunk egy hutogepet, megall egy zsir uj M3-as BMW, lengyel srac kerdezi, hogy mennyi lenne - mondtuk, hogy szemet, viheti ingyen, mert akkor nem nekunk kell elszallitatni...

itt a tobbsegnek van penze, csak nem ugy hasznalja, amit Mo.-on megszoktunk...

szucsy89
ott ilyen jól megy mindenkinek hogy csak úgy dobálják a márkás cuccokat?:o
OFF

Uj hazba koltoztunk Londonban, az elozo tulaj nem vitte el a cuccait, a landlord mondta, hogy ami nem kell, dobjuk ki..., az hagyjan, hogy a kedvesem talalt Nintendo-t, mobiltelefont (dobozban), de a vegen egy kis louise vuitton taska is akadt a kupac aljan...
s mivel az elozo tulaj nem volt eppen csoro, elofurdulhat, hogy eredeti😊))

ON

Dark Angel 666
ez jutot eszembe

szucsy89
szerintem meg dugnám akármi van rajta<#idiota>
Taranov
Szerintem 3-as fölé 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szerintem csillagos 5-ös

PíszLávJuniti
öltözködésbõl 1 es -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

szucsy89
szép bár ps-sel perc alatt el lehte tüntetni a szöveget...
Trance Angel
Dórának hívják (vezetéknév nincs), 23 éves, szingli.
Sajnos több infó nincs.

húhahú <#szeret><#szeret><#szeret>

sikerült: <#vigyor3>

az elõbb elírtam.....illetéktelen használatot tiltotta meg. itt van viszont egy másik - hát milyen szép már?